Aftermovie Antea Niewjaarsreceptie

aftermovie-eventvideo-antea-nieuwjaarsreceptie

Voor Antea mocht ik een aftermovie maken van hun nieuwjaarsreceptie. De nieuwjaarsreceptie werd gehouden bij de Waterreus in Scheveningen. Zo’n 160 relaties waren gekomen naar strandpaviljoen. De bijeenkomst werd geopend met de Nieuwjaarstoespraak van Robert De Boeck. Hierna was het podium voor Richard de Mos, winnaar van de gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag en wethouder van Economische Zaken Den Haag. Hij reikte de Antea Award uit. Dit is de prijs voor de beste ondernemer van het jaar. Deze award werd dit jaar gewonnen door Albert Kraak, Thomas Meijer en Inge Oppatja van consultancybedrijf Palladio uit Den Haag. Modern Story mocht een sfeerimpressie maken van deze dag. Kijk je mee?

Ook een bedrijfsvideo of aftermovie van jouw event? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

Meet modern story

Over Manon

Mijn missie is om ondernemers te helpen hun zichtbaarheid te vergroten. Zo kunnen zij ideale klanten aantrekken. Ik heb al 1500+ ondernemers mogen helpen, die hun bedrijf laten groeien en daarmee ook hun omzet. Ik ben ervan overtuigd dat jij dat ook kunt bereiken!

Gratis masterclass

11 succesfactoren voor adverteren op Facebook en Instagram

Je ontdekt in deze masterclass:

Meld je nu aan!