Facebook adverteren: de knop suggesties

Je richten op jouw ideale doelgroep🙌⁠

Het organisch bereik? Niet meer zoals die een paar jaar geleden was (helaas). Als je snel jouw ideale doelgroep wil bereiken, zoals voor een webinar die je binnenkort geeft, is social advertising een uitkomst.⁠

Met budget zorg je er dan voor dat jouw boodschap bij jouw ideale klant terecht komt. In het advertentiebeheer heb je mooie targeting opties (niet op de promotenknop drukken, lees op mijn blog waarom), zoals leeftijd, plaats/regio maar het gaat veel verder dan dat. Je kunt je richten op bepaalde interesses, demografische gegevens en nog veel meer. En weet je wat top is? Facebook geeft je met de knop ‘suggesties’ nog veel meer ideeën. Super handig want dat kan voor veel ‘oh ja’ momentjes zorgen.⁠

👉 Facebook advertising gaat natuurlijk nog veel verder dan dat, maar dat leg ik je graag uit in mijn training, maar voor nu deze tip!⁠

Meet modern story

Over Manon

Mijn missie is om ondernemers te helpen hun zichtbaarheid te vergroten. Zo kunnen zij ideale klanten aantrekken. Ik heb al 1500+ ondernemers mogen helpen, die hun bedrijf laten groeien en daarmee ook hun omzet. Ik ben ervan overtuigd dat jij dat ook kunt bereiken!

Gratis masterclass

11 succesfactoren voor adverteren op Facebook en Instagram

Je ontdekt in deze masterclass:

Meld je nu aan!