Je bekijkt nu Awesome social content Facebookgroep

Awesome social content Facebookgroep

  • Bericht auteur:

Naast de 31x creatieve social contentideeën wil ik je nog meer inspiratie geven voor het posten op sociale media. Ik vind het zelf altijd fantastisch om leuke inhakers op Facebook te zien, toffe contentvormen op Instagram of fantastische Facebook advertenties. Vaak sla ik deze op in een mapje met ‘inspiratie’. Maar waarom zou ik dat voor mezelf houden als ik jou ook er mee kan inspireren?

Zo kwam ik op het idee om de ‘awesome social content’ Facebookgroep te maken. Want zo kan ik de sociale media content met jou delen, maar kun jij ook jouw bijdrage leveren! Zie je een toffe advertentie, een mooie inhaker? Deel hem! Zo kunnen we een grote inspiratiecommunity maken, met elkaar.

Meld je hier aan voor de groep.

Hier alvast wat inspiratie:

social-media-content-liga
social-media-inhaker-netflix

Meld je hier aan voor de groep.