Cadeau idee voor je zakenrelatie, andere ondernemer of klant

Wat super belangrijk is, is dat een bestaande klant zich extra gezien voelt. Wat ik dus vaak doe bij langdurige klanten is dat ik ze een blijk van waardering toestuur door middel van een cadeau. En nu heb je hier natuurlijk allerlei mogelijkheden tot, maar wat ik 1 van de leukste cadeau’s vind zijn de cadeau’s van Bloompost.

Ze hebben onder andere brievenbusbloemen, brievenbus droogbloemen, planten, zaadjes. Veel origineler dan alleen een reep chocola toch?

Ik ben zelf het meest fan van de onderstaande producten en hoop je hiermee te inspireren om dit voor een andere ondernemer, klant of zakenrelatie te kopen.

  1. Cadeau voor andere ondernemer: droogbloemen met een kaartje op een plankje

2. Laat je (nieuwe) klant succes zaaien met dit zaaipakketje

succes-zaden-zakencadeau-relatiecadeau-cadeautip-ondernemer

3. Voor de creatieve klant: een bloemkrans maken (DIY pakket)

bloemkrans-zakencadeau-relatiecadeau-cadeautip-ondernemer

Op de website van Bloompost vind je nog meer cadeau’s die je kunt geven. Ze hebben super originele cadeau’s en heb al veel positieve reacties ontvangen bij zo’n bedankje! Het leuke is dat droogbloemen ook nog een stuk duurzamer gaan en niet binnen een week weer weg kunnen. Ze hebben overigens ook gewone brievenbusbloemen, maar mijn voorkeur ligt dus echt bij de droogbloemen: zien er super leuk uit en daarnaast gaan ze lang mee. Je klant hoeft ook niet thuis te zijn, want het kan gewoon door de brievenbus. Je hoort het: ik vind het echt een aanrader!

Laat het me weten in de reacties: wat is jouw favoriete relatiegeschenk?

Meet modern story

Over Manon

Mijn missie is om ondernemers te helpen hun zichtbaarheid te vergroten. Zo kunnen zij ideale klanten aantrekken. Ik heb al 1500+ ondernemers mogen helpen, die hun bedrijf laten groeien en daarmee ook hun omzet. Ik ben ervan overtuigd dat jij dat ook kunt bereiken!

Gratis masterclass

11 succesfactoren voor adverteren op Facebook en Instagram

Je ontdekt in deze masterclass:

Meld je nu aan!