Masterclass 44 contentideeen voor jouw sociale media

Een groot gedeelte van de ondernemers heeft wel eens moeite te bedenken wat ze op sociale media kunnen plaatsen.

Herken jij je in:

  • Dat je minutenlang naar je scherm zit te staren en gewoon even geen inspiratie hebt
  • Dat je wel meer wil posten, maar het niet lukt: je weet niet goed wat je kunt posten
  • Het lijkt andere ondernemers super makkelijk af te gaan, bij jou gaat dat helaas niet zo makkelijk

In deze masterclass krijg je een mega inspiratieboost. Je krijgt 44 contentideeën van me, met voorbeelden. Hierna heb je mega inspiratie om content te gaan maken en wordt het daarom ook een stuk leuker!

De masterclass is nu te koop voor maar 7,- (ex btw)

Vaker posten = meer bereik. Meer bereik = vaker jouw droomklanten bereiken

Als jij niet zichtbaar bent op sociale media, ben je niet top of mind bij jouw ideale klant. En dat is iets wat je natuurlijk wél wilt! Met deze ideeën krijg jij een inspiratieboost om meer te gaan posten en kun je jouw sociale media accounts laten groeien.

Ik haal zelf 90% van mijn klanten uit sociale media, als ik het kan, kan jij het ook!

De masterclass duurt een uur en is te kijken wanneer het jou uitkomt. Ik behandel 44 tips die je voor zowel Instagram, Facebook als LinkedIn kunt gaan toepassen.

Na aankoop ontvang je een mail met de video masterclass.

Dit product is onderdeel van de ‘Succes met social’ online training. Bij aanschaf van die training krijg je deze masterclass GRATIS.

De masterclass is nu te koop voor maar 7,- (ex btw)

In een notendop

  • Contentideeën voor Instagram, Facebook en LinkedIn.
  • Masterclass duurt een uur. Deze masterclass is onderdeel van een uitgebreide training, maar nu dus ook los te koop.
  • Na aankoop ontvang je een mail met de video
  • Direct te gebruiken dus! Let op: verwacht een dosis inspiratie, dus kijk de video alleen als je direct aan de slag kunt 😉 (na aankoop kun je deze kijken wanneer het jou uitkomt)
  • Onbeperkt toegang tot de masterclass
De masterclass is nu te koop voor maar 7,- (ex btw)
5/5
"Manon vertelt alles duidelijk en rustig. Dat zorgde ervoor dat deze het allemaal extra fijn is om te volgen." "Door alle ideeën heb ik weer heel veel inspiratie voor nieuwe content"

Over mij

Ken je dat? Dat iemand iets uitlegt met heel veel moeilijke termen en veel te veel woorden… Nou, daar ben ik een beetje allergisch voor… Het had vaak ook 4x zo snel gekund en in Jip en Janneke-taal. Mijn doel is dan ook om sociale media marketing voor jou niet moeilijker te maken dan dat het is en vooral ook dat je er meer PLEZIER in krijgt! 

Na wat jaren bij een mediabureau te hebben gewerkt en voor toffe klanten zoals Licor43, Bolletje en VSM de socials te hebben gedaan besloot ik mij te richten op waar ik nog veel warmer van word: ondernemers en mkb bedrijven helpen hun sociale media naar een hoger niveau te tillen. Hun ideale klanten te bereiken en vooral ook plezier krijgen in sociale media (geen moetje). Het geeft me een onwijze kick om te zien dat mijn klanten mooie resultaten behalen. Of het nu die 10.000 volgers (hello swipe up!) op Instagram is, meerdere klanten per week uit Instagram halen is of een andere doelstelling die ze hebben gesteld: iedere keer schijnt er weer een lach op mijn gezicht.