4 must's voor succesvol jouw online cursus maken en verkopen

De succesformule:
dit heb jij als ondernemer nodig voor niet alleen het
maken van je online cursus maar ook het verkopen ervan

Yes, goed dat je er bent! Meld je aan voor de online masterclass.

Bekijk de replay of kies een datum uit dat jij de masterclass wil bekijken. Schrijf vervolgens de datum in je agenda zodat je het niet kunt vergeten. (duur is ongeveer 1,5 uur)

Wat ga je leren in deze online masterclass?

Ik heb honderden ondernemers mogen helpen en heb gezien: bij zoveel bedrijven liggen er ook online kansen.

En ook bij mezelf heb ik dit gezien. Het is altijd een droom geweest om letterlijk op het strand te liggen en tegelijkertijd de orders binnen te zien stromen. Andere ondernemers die ik help op een moment dat ik niet aan het werk ben: hoe tof is dat.

En dat is ook voor jou mogelijk. De wereld van online cursussen is booming! Betekent dit dat je te laat bent? Nee, in tegendeel: je bent precies op tijd. NU is het moment om aan de slag te gaan met jouw online training. Om nog meer impact te maken met je bedrijf, want dat kan: veel meer dan alleen met 1 op 1 coaching. Om hem niet alleen te maken maar vooral ook te verkopen, want dat is tenslotte waar je het voor doet.

Je ontdekt in deze masterclass:

  • Op welke manier een online cursus bijdraagt aan je tijd niet langer in te ruilen voor inkomsten
  • 4 musts’s voor succesvol jouw online cursus maken en verkopen
  • Hoe je zonder duizenden volgers toch jouw online cursus kunt verkopen
  • Wat er écht belangrijk is bij het maken en verkopen van je cursus
  • Waarom een online cursus ook voor jou goed kan werken
  • PLUS hoe jouw online cursus ervoor kan zorgen dat je winst op allerlei manieren hebt: niet alleen in je verdiensten op de bank, maar ook voor vrijheid en rust in je onderneming. 
Meld je aan en dan zie ik je dan!

Over Manon

Tot 2019 werkte ik als sociale media specialist bij een mediabureau voor diverse grote bedrijven. Daar zat ik niet meer lekker op mijn plek en besloot de sprong te wagen. Mijn ondernemersavontuur begon begin 2019. Ik begon met het geven van trainingen in adverteren op Facebook en Instagram, live op locatie. Ik zag de potentie van dit online uitbreiden. Niet alleen mijn uren inruilen voor inkomsten, maar zo ook veel meer impact te kunnen maken

Ik lanceerde mijn eerste cursus en met slimme strategien werd het direct een succes. Ik had de smaak te pakken en leerde steeds meer wat wel en niet werkt. Mijn klanten hielp ik ook bij het verkopen van hun online cursussen en ook daar zag ik de maandelijkse inkomsten steeds verhogen.

De wereld van online trainingen is nog maar net begonnen. Je bent dus precies op tijd om hier ook op in te spelen.

Ik gun jou een business die zorgt voor rust en vrijheid en waar je ook nog eens goed mee verdient. En dat kan.