Dagelijks online cursus verkopen

De succesformule:
Ontdek wat belangrijk is voor als je jouw online cursus wil verkopen

Yes, goed dat je er bent! Meld je aan voor de online masterclass.
Schrijf de datum in je agenda zodat je het niet kunt vergeten. (duur is ongeveer 1,5 uur)

Wat ga je leren in deze online masterclass?

Je ontdekt in deze masterclass:

  • Op welke manier een online cursus bijdraagt aan je tijd niet langer in te ruilen voor inkomsten
  • Waar het 90% van de tijd mis gaat bij het verkopen van je cursus (hallo krekels)
  • Hoe je zonder duizenden volgers toch jouw online cursus kunt verkopen
  • De nummer 1 fout waardoor een online cursus verkoop gegarandeerd stil valt
  • Waarom een online cursus ook voor jou goed kan werken, inclusief voorbeeldcases
  • PLUS hoe jouw online cursus ervoor kan zorgen dat je winst op allerlei manieren hebt: niet alleen in je verdiensten op de bank, maar ook voor vrijheid en rust in je onderneming.

Ik heb honderden ondernemers mogen helpen en heb gezien: bij zoveel bedrijven liggen er ook online kansen.

En ook bij mezelf heb ik dit gezien. Het is altijd een droom geweest om letterlijk op het strand te liggen en tegelijkertijd de orders binnen te zien stromen. Andere ondernemers die ik help op een moment dat ik niet aan het werk ben: hoe tof is dat.

En dat is ook voor jou mogelijk. De wereld van online cursussen is booming! Betekent dit dat je te laat bent? Nee, in tegendeel: je bent precies op tijd. NU is het moment om aan de slag te gaan met jouw online training. Om nog meer impact te maken met je bedrijf, want dat kan: veel meer dan alleen met 1 op 1 coaching. Om hem niet alleen te maken maar vooral ook te verkopen, want dat is tenslotte waar je het voor doet.

Meld je aan en dan zie ik je dan!

Over Manon

Tot 2019 werkte ik als sociale media specialist bij een mediabureau voor diverse grote bedrijven. Daar zat ik niet meer lekker op mijn plek en besloot de sprong te wagen. Mijn ondernemersavontuur begon begin 2019. Ik begon met het geven van trainingen in adverteren op Facebook en Instagram, live op locatie. Ik zag de potentie van dit online uitbreiden. Niet alleen mijn uren inruilen voor inkomsten, maar zo ook veel meer impact te kunnen maken

Ik lanceerde mijn eerste cursus en met slimme strategien werd het direct een succes. Ik had de smaak te pakken en leerde steeds meer wat wel en niet werkt. Mijn klanten hielp ik ook bij het verkopen van hun online cursussen en ook daar zag ik de maandelijkse inkomsten steeds verhogen.

De wereld van online trainingen is nog maar net begonnen. Je bent dus precies op tijd om hier ook op in te spelen.

Ik gun jou een business die zorgt voor rust en vrijheid en waar je ook nog eens goed mee verdient. En dat kan.

Modern Story founder Manon met een laptop in een daglicht studio
account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up mastodonmedium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram threadstiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom