Yes, goed dat je er bent! Download hier het gratis ebook 'Waarom jij klanten laat liggen door fout gebruik van hashtags'​

Het overgrote gedeelte van de ondernemers zet hashtags nog verkeerd in op Instagram. Terwijl ze juist MEGA effectief kunnen zijn. Dat betekent dat er dus kansen liggen voor jou!

Met hashtags kun je namelijk:

  • Je bereik vergroten
  • Niet alleen maar zichtbaar zijn bij je bestaande volgers maar ook daarbuiten
  • Je droomklanten bereiken
  • Nieuwe volgers krijgen

Download het ebook ‘waarom jij klanten laat liggen door fout gebruik van hashtags’ direct hieronder:

hashtag gratis ebook

Als je dit gratis ebook download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven, no hard feelings ;). Ik ga zorgvuldig om met je gegevens, zie voor meer info het privacybeleid.

Over mij

Ken je dat? Dat iemand iets uitlegt met heel veel moeilijke termen en veel te veel woorden… Nou, daar ben ik een beetje allergisch voor… Het had vaak ook 4x zo snel gekund en in Jip en Janneke-taal. Mijn doel is dan ook om sociale media marketing voor jou niet moeilijker te maken dan dat het is en vooral ook dat je er meer PLEZIER in krijgt! 

Na wat jaren bij een mediabureau te hebben gewerkt en voor toffe klanten zoals Licor43, Bolletje en VSM de socials te hebben gedaan besloot ik mij te richten op waar ik nog veel warmer van word: ondernemers en mkb bedrijven helpen hun sociale media naar een hoger niveau te tillen. Hun ideale klanten te bereiken en vooral ook plezier krijgen in sociale media (geen moetje). Het geeft me een onwijze kick om te zien dat mijn klanten mooie resultaten behalen. Of het nu die 10.000 volgers (hello swipe up!) op Instagram is, meerdere klanten per week uit Instagram halen is of een andere doelstelling die ze hebben gesteld: iedere keer schijnt er weer een lach op mijn gezicht.

Leer Adverteren op Facebook & Instagram met Manon