Masterclass hoe krijg je meer interactie op sociale media?

Een groot gedeelte van de ondernemers heeft moeite met het krijgen van meer interactie

Herken jij je in:

  • Dat je een Instagram, Facebook of LinkedIn post plaatst en dat je hier vervolgens geen interactie op krijgt
  • Je krijgt misschien wat likes, maar het zijn er niet veel en reacties, die eigenlijk te weinig of misschien zelfs niet
  • Je weet dat interactie op sociale media heel belangrijk is, maar het wil nog niet helemaal
  • Het lijkt andere ondernemers super makkelijk af te gaan, bij jou gaat dat helaas niet zo makkelijk

In deze videomasterclass neem ik je mee in hoe je meer interactie kunt krijgen op sociale media. Met die interactie word je bereik vergroot (sociale media belonen accounts die interactief zijn) en vergroot je ook je klantbinding, waardoor je volgers ook sneller klant worden. Mega belangrijk dus!

De masterclass is nu te koop voor maar 15,- (ex btw)

Manon social media trainingen combinatie

Meer interactie = meer bereik. Meer bereik = vaker jouw droomklanten bereiken

Als jij niet zichtbaar bent op sociale media, ben je niet top of mind bij jouw ideale klant. En dat is iets wat je natuurlijk wél wilt! Verder zijn sociale media, zoals de benaming het al noemt, sociale platformen. Het is dus de bedoeling dat je de interactie met elkaar aangaat. De accounts die dit goed doen worden beloond met meer bereik, de accounts die dat minder goed doen, komen minder snel aan het licht.

Na deze masterclass snap je waarom interactie op sociale media zo belangrijk is en weet je hoe je deze interactie kunt vergroten en kun je jouw sociale media accounts laten groeien.

Ik haal zelf 90% van mijn klanten uit sociale media, als ik het kan, kan jij het ook!

De masterclass is te kijken wanneer het jou uitkomt. De interactie geldt voor zowel Instagram, Facebook als LinkedIn, voor al deze platformen kun je dit gaan toepassen.

Na aankoop ontvang je een mail met de video masterclass.

Dit product is onderdeel van de ‘Succes met social’ online training. Bij aanschaf van die training krijg je deze masterclass GRATIS.

De masterclass is nu te koop voor maar 15,- (ex btw)

In een notendop

  • Leer waarom interactie belangrijk is en hoe je dit kunt toepassen voor Instagram, Facebook en LinkedIn.
  • Masterclass is in videovorm. Deze masterclass is onderdeel van een uitgebreide training, maar nu dus ook los te koop.
  • Na aankoop ontvang je een mail met de video
  • Direct te gebruiken dus! Na aankoop kun je deze kijken wanneer het jou uitkomt
  • Onbeperkt toegang tot de masterclass
De masterclass is nu te koop voor maar 15,- (ex btw)
5/5
"Manon vertelt alles duidelijk en rustig. Dat zorgde ervoor dat deze het allemaal extra fijn is om te volgen."

Over mij

Ken je dat? Dat iemand iets uitlegt met heel veel moeilijke termen en veel te veel woorden… Nou, daar ben ik een beetje allergisch voor… Het had vaak ook 4x zo snel gekund en in Jip en Janneke-taal. Mijn doel is dan ook om sociale media marketing voor jou niet moeilijker te maken dan dat het is en vooral ook dat je er meer PLEZIER in krijgt! 

Na wat jaren bij een mediabureau te hebben gewerkt en voor toffe klanten zoals Licor43, Bolletje en VSM de socials te hebben gedaan besloot ik mij te richten op waar ik nog veel warmer van word: ondernemers en mkb bedrijven helpen hun sociale media naar een hoger niveau te tillen. Hun ideale klanten te bereiken en vooral ook plezier krijgen in sociale media (geen moetje). Het geeft me een onwijze kick om te zien dat mijn klanten mooie resultaten behalen. Of het nu die 10.000 volgers (hello swipe up!) op Instagram is, meerdere klanten per week uit Instagram halen is of een andere doelstelling die ze hebben gesteld: iedere keer schijnt er weer een lach op mijn gezicht.

Leer Adverteren op Facebook & Instagram met Manon