Instagram hashtag cursus online

Vergroot je bereik door juist gebruik van hashtags

Hebben jouw posts op Instagram nog niet zoveel bereik en wil je dit vergroten? Jouw ideale doelgroep bereiken zodat je uit jouw posts ook echt klanten kan halen? En wil je dat er geen geheimen meer zitten aan de Instagram hashtags en dat je er echt alles van weet? Dan zit je hier goed!

instagram hashtagcursus
resultaat-hashtag-cursus

Start direct

In deze ‘Deep dive in hashtags’ cursus ga ik je vijf dagen lang op Instagram alles leren over… jawel: hashtags!
Dag 1: hoe zorgen hashtags ervoor dat jouw ideale klant jou gaat vinden
Dag 2: de fabels en feiten over hashtags
Dag 3: hashtag onderzoek + tools voor het vinden van de juiste hashtags
Dag 4: waarom jij altijd hashtags wil inzetten + hoe kom jij bij ‘populaire berichten’?
Dag 5: zo gebruiken de meeste mensen hashtags niet maar dat is mega zonde! (spoiler: niet alleen op je profiel)

Bonus: hashtags die je NIET moet gebruiken, anders word je afgestraft.

Waarom de hashtag cursus op Instagram?

Er is een grote kans dat jij al dagelijks op Instagram te vinden bent. Hierdoor kun je via Instagram in jouw story’s deze cursus volgen. 5 dagen lang zal ik iedere dag story’s plaatsen die je daarna ook nog kunt terugzien via de highlights. Zo kun je de stories dus in de trein op weg naar je afspraak kijken, thuis op de bank of op een ander moment. Liever niet via stories kijken? Dan heb ik ze ook op IGTV voor je klaarstaan, zodat je deze makkelijk kunt pauzeren. Je hebt dus voor deze cursus wel een Instagramaccount nodig, maar no worries als je deze nog niet hebt. Aanmaken is zo gedaan, zodat jij ook mee kunt doen.

dag3-hashtagonderzoek

Hoe werkt het?

– Na het kopen van een kaartje krijg je een mailtje met info over toegang tot het besloten Instagramaccount
– Je kunt direct na acceptatie op het account starten. De content staat voor je klaar.
– Je kunt de stories via de hoogtepunten bekijken. Zolang dit maar binnen twee maanden is (zolang behoud je toegang tot het account) Die dag dus geen tijd? Geen probleem: terugkijken kan.
– Liever via een IGTV (video) kijken? Dat kan ook!
– Via de posts op het Instagramaccount kun je jouw vragen stellen.
– Per mail krijg je alle info over de aanmelding + ebook met samenvatting. Mocht je het gewoon even op papier terug willen lezen. Check dus ook evt je spam-box.

Meer dan 200 ondernemers gingen je voor, wat zeggen anderen?

5/5

Ik gun jou ook meer succes op Instagram en vooral:
jouw ideale doelgroep (en daarmee potentiële klant) bereiken.

“Ik heb nieuwe bruikbare tips gekregen van deze cursus en direct met resultaat! Dankjewel!”

“Ik vond het leuk dat er goede praktijkvoorbeelden inzaten en niet alleen maar theorie. Elke dag iets leren maakt het behapbaar, bedankt voor deze fijne cursus!”

“De cursus vond ik fijn en nuttig. Je vertelt alles duidelijk en rustig. Dat zorgde ervoor dat deze cursus extra fijn was om te volgen”

“De cursus heeft me niet alleen aan het denken gezet over hashtags op Instagram, maar ook over onder andere mijn ideale klant. Dankjewel!”

“Duidelijk verhaal en je was vooral ook heel enthousiast!”

hashtagcursus-recensie

Voor wie?

Deze training is voor alle soorten ondernemers die hun ideale klant willen bereiken en willen groeien met hun Instagram. Van trouwfotograaf, tot businesscoach en webshophouder. Ook als niet-ondernemer kun je meedoen, zolang je een openbaar profiel hebt!

Qua niveau is de cursus voor iedereen toegankelijk. Als je al ervaring hebt met hashtags zullen de eerste twee dagen vooral herhaling zijn. Vanaf dag 3 gaan we namelijk de diepte in. Nog helemaal niet zo bekend met Instagram en hashtags? Dan behandelen we dat dus in de eerste twee dagen!

Over mij

Ken je dat? Dat iemand iets uitlegt met heel veel moeilijke termen en veel te veel woorden… Nou, daar ben ik een beetje allergisch voor… Het had vaak ook 4x zo snel gekund en in Jip en Janneke-taal. Mijn doel is dan ook om jou zo simpel mogelijk met een flinke dosis enthousiasme alles uit te leggen over, in deze cursus, hashtags. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn namelijk, je wil alleen wel weten wát en hóe je het kunt doen.

Na wat jaren bij een mediabureau te hebben gewerkt en voor toffe klanten zoals Licor43, Bolletje en VSM de socials te hebben gedaan besloot ik mij te richten op waar ik nog veel warmer van word: ondernemers en mkb bedrijven helpen hun sociale media naar een hoger niveau te tillen. Hun ideale klanten te bereiken en vooral ook plezier krijgen in sociale media (geen moetje). Het geeft me een onwijze kick om te zien dat mijn klanten mooie resultaten behalen. Of het nu die 10.000 volgers (hello swipe up!) op Instagram is, meerdere klanten per week uit Instagram halen is of een andere doelstelling die ze hebben gesteld: iedere keer schijnt er weer een lach op mijn gezicht.

manon-selfie-instagram-hashtags-cursus3

Quanta costa?

De investering in deze cursus is 65,- (de prijs is exclusief BTW, die kun je weer aftrekken).

Vanuit België kun je ook meedoen, via betalingsmethode Bancontact.

Let op: tijdelijk ontvang je 3 bonussen t.w.v 80,-:

  • Kickstart jouw Instagram (algoritme, functies etc)
  • Masterclass hoe krijg ik meer interactie? (likes, reacties, dm’s)
  • Masterclass 44 contentideeen voor volop contentinspiratie

Jij hebt tot hier gelezen...

Dat betekent dat deze training je dus aanspreekt. Stop met twijfelen en start met doen! Ga voor jouw ideale doelgroep bereiken met een methode die je altijd kunt blijven toepassen. Als jij niet zichtbaar durft te zijn op Instagram loop je klanten mis, klanten die op jou zitten te wachten. Ga jij voor meer zichtbaarheid onder jouw droomklanten, net al andere aanpakkers?

De hashtagcursus ontvang je GRATIS bij aanmelding van de 'Succes met social' training.

Wil je naast je bereik vergroten je meer verdiepen in hoe je jouw droomklanten kunt omzetten naar volgers en vervolgens naar klant? Hoe je triggerende teksten kunt schrijven? Hoe je meer interactie krijgt? Optimaal kunt gaan groeien? Succes hebt met sociale media? Bekijk dan alle info over de training.