fbpx

Instagram Hashtag cursus (online)

Hebben jouw posts op Instagram nog niet zoveel bereik en wil je dit vergroten? Jouw ideale doelgroep bereiken zodat je uit jouw posts ook echt klanten kan halen? En wil je dat er geen geheimen meer zitten aan de Instagram hashtags en dat je er echt alles van weet? Dan zit je hier goed!

Start op 9 maart

In deze ‘Deep dive in hashtags’ cursus ga ik je vijf dagen lang op Instagram alles leren over… jawel: hashtags! We starten op 9 maart 2020
Dag 1: hoe zorgen hashtags ervoor dat jouw ideale klant jou gaat vinden
Dag 2: de fabels en feiten over hashtags
Dag 3: hashtag onderzoek + tools voor het vinden van de juiste hashtags
Dag 4: waarom jij altijd hashtags wil inzetten + hoe kom jij bij ‘populaire berichten’?
Dag 5: zo gebruiken de meeste mensen hashtags niet maar dat is mega zonde! (spoiler: niet alleen op je profiel)

Training-adverteren-instagram-facebook-manon

Wat kun je verwachten?

– 5 dagen stories via Instagram
– Stories ook terug te kijken via IGTV zodat je deze makkelijk kunt pauzeren
– Op een simpele manier uitgelegd, geen moeilijke marketingtermen en langdradige verhalen
– Maand toegang, dus (terug)kijken wanneer je wilt
– Je wordt aan het werk gezet, zo ga je bijvoorbeeld ook zelf onderzoek doen
– E-book met samenvatting
– Mogelijkheid tot vragen stellen + vooraf al input leveren
– Community met mede-cursisten

Waarom de cursus op Instagram?
Er is een grote kans dat jij al dagelijks op Instagram te vinden bent. Hierdoor kun je via Instagram in jouw story’s deze cursus volgen. 5 dagen lang zal ik iedere dag story’s plaatsen die je daarna ook nog kunt terugzien via de highlights. Zo kun je de stories dus in de trein op weg naar je afspraak kijken, thuis op de bank of op een ander moment. Liever niet via stories kijken? Dan heb ik ze ook op IGTV voor je klaarstaan, zodat je deze makkelijk kunt pauzeren. Je hebt dus voor deze cursus wel een Instagramaccount nodig, maar no worries als je deze nog niet hebt. Aanmaken is zo gedaan, zodat jij ook mee kunt doen.

Hoe werkt het?
– Na het kopen van een kaartje krijg je toegang tot het besloten Instagramaccount
– We starten op maandag 9 maart 2020
– Je kunt de stories op de dag zelf kijken, of later. Zolang dit maar binnen een maand is. Die dag dus geen tijd? Geen probleem: terugkijken kan.
– Via de posts op het Instagramaccount kun je jouw vragen stellen.

Over mij

Ken je dat? Dat iemand iets uitlegt met heel veel moeilijke termen en veel te veel woorden… Nou, daar ben ik een beetje allergisch voor… Het had vaak ook 4x zo snel gekund en in Jip en Janneke-taal. Mijn doel is dan ook om jou zo simpel mogelijk met een flinke dosis enthousiasme alles uit te leggen over, in deze cursus, hashtags. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn namelijk, je wil alleen wel weten wát en hóe je het kunt doen.

manon-hashtag-training-instagram

Na wat jaren bij een mediabureau te hebben gewerkt en voor toffe klanten zoals Licor43, Bolletje en VSM de socials te hebben gedaan besloot ik mij te richten op waar ik nog veel warmer van word: ondernemers en mkb bedrijven helpen hun sociale media naar een hoger niveau te tillen. Hun ideale klanten te bereiken en vooral ook plezier krijgen in sociale media (geen moetje). Het geeft me een onwijze kick om te zien dat mijn klanten mooie resultaten behalen. Of het nu die 10.000 volgers (hello swipe up!) op Instagram is, meerdere klanten per week uit Instagram halen is of een andere doelstelling die ze hebben gesteld: iedere keer schijnt er weer een lach op mijn gezicht.

Voor wie?
Deze training is voor alle soorten ondernemers die hun ideale klant willen bereiken en willen groeien met hun Instagram. Van trouwfotograaf, tot businesscoach en webshophouder. Ook als niet-ondernemer kun je meedoen, zolang je een openbaar profiel hebt!

Qua niveau is de cursus voor iedereen toegankelijk. Als je al veel ervaring hebt met hashtags zullen de eerste twee dagen vooral herhaling zijn. Vanaf dag 3 gaan we namelijk de diepte in. Nog helemaal niet zo bekend met Instagram en hashtags? Dan behandelen we dat dus in de eerste twee dagen!

Wat zeggen anderen?

Ik gun jou ook meer succes op Instagram en vooral:
jouw ideale doelgroep (en daarmee potentiële klant) bereiken.

Quanta costa?

De investering in deze cursus is 59,- (de prijs is exclusief BTW, die kun je weer aftrekken). Maar, nu tijdelijk met early bird tarief voor maar 39,-. Wacht dus niet te lang met het claimen van jouw plekje!

Nog zolang tot de early bird prijs vervalt:

Vanuit België kun je ook meedoen, stuur me dan een mail voor de betaling.

Last but not least: er komt in 2020 ook een grotere online training om jou nog veel dieper te gaan helpen met je sociale media. Mijn handen kriebelen want het wordt fantastisch! Als je in deze cursus investeert, krijg je sowieso een leuke korting op de grotere training!