Instagram scan

Je bent als ondernemer al even bezig met Instagram maar het voelt allemaal net niet helemaal lekker. Je kijkt naar je concurrenten: een mooie feed, reacties en likes en het volgersaantal groeit. Bij jou lijkt het allemaal wat minder hard te gaan en je vraagt je af wat je kunt doen.

Je hebt het gevoel dat je meer uit je Instagram zou kunnen halen, vooral met de tijd die je er al in stopt.

Herkenbaar? Dan kan ik je helpen. Wat ik met de Instagram scan doe is jouw Instagram account evalueren en ik geef je vervolgens feedback waar je direct wat mee kunt. Persoonlijk op jouw account gericht, dus geen standaard formule.

Je krijgt van mij persoonlijke tips voor:
✓ De uitstraling van je feed
Je Insta biografie (bio)
✓ Hashtags
✓ Meer interactie (likes, reacties)
✓ Content ideeën

Na de scan weet je precies waar nog winst te behalen valt, en heb je met inspiratie en nieuwe energie om aan de slag te gaan met jouw Instagramaccount. Want ja, ook jij kan jouw business laten groeien met Instagram, je hebt alleen even de juiste sturing nodig. Je kunt er van uitgaan dat je een document van 8 a 10 pagina’s krijgt, boordevol tips voor jouw bedrijf.

5/5
" Een hele fijne overzichtelijke scan met goede tips. Ik heb veel aan de scan gehad waarvoor onwijs bedankt!! Het aantal volgers groeit ook door dus dat is super! Ik zal Manon en de Instagram scan zeker aanraden als iemand opzoek is naar social media advies "
- Stephanie

Investering Instagram scan

De investering in deze scan is slechts 97 euro. Deze investering ga je binnen no time terugverdienen als jij jouw ideale klant, met de juiste uitstraling weet te bereiken en de interactie weet te vergroten. Uiteraard kun je deze investering als ondernemer ook bij de belasting opgeven. Je kan erop vertrouwen dat je met deze investering grotere stappen gaat maken.

Geef bij je bestelling door wat je Instagram account is. Je krijgt vervolgens een persoonlijke Instagram scan binnen 2 weken in je mailbox.
Let op: deze scan is alleen bedoeld voor ondernemers.

Sluit Menu
×

Winkelmand