Level up: haal in 4 maanden het maximale uit jezelf als ondernemer en groei naar de next level

Het programma is vol. Meld je hieronder aan voor de wachtlijst (begin 2022)

Creëer een automatische stroom aan klanten en groei op alle vlakken

Groei maximaal met je ijzersterke organische content, Facebook en Instagram advertenties en persoonlijke transformatie.

Level up is mijn nieuwste programma waarin we niet alleen strategisch aan de slag gaan, maar ook op een dieper niveau. Uit ervaring weet ik dat je door een stap dieper te gaan het meest optimale resultaat gaat behalen.

Stap voor stap begeleid ik je door de essentiële elementen om je sociale media succesvol in te zetten. Enerzijds organisch, maar ook met advertenties. Ijzersterke content waardoor jij onweerstaanbaar wordt, een fantastische strategie voor JOUW doelen en een stuk mindset, waardoor jij ook echt zichtbaar durft te zijn en je niet laat tegen houden door excuses.

Dit programma is voor ondernemers die ready zijn voor een bloeiend bedrijf, zonder een 40 of 60 urige werkweek. Maar met content en advertenties die voor hun werken. Die ijzersterke content en advertenties willen maken, waarmee ze als een magneet klanten aantrekken. Die klaar zijn met een ‘prima’ omzet, en toe zijn aan een omzet waarmee ze groter kunnen gaan dromen. Voor ondernemers die schaamteloos ambitieus zijn en weten dat ze gemaakt zijn voor meer.

Je bent bereid om hiervoor uit je comfortzone te stappen, want je weet dat je dan in de learningzone stapt: dat is waar the magic happens. En je doet het niet alleen, je doet het samen. Met mij, andere experts en andere ondernemers.

Je gaat 4 maanden lang een groei doormaken. 4 maanden vol verbinding met andere ondernemers. 4 maanden met mijn begeleiding. In 4 maanden ga jij level up.

Het is tijd om groter te dromen, groter te gaan. Het is tijd om uit je comfortzone te stappen, om een transformatie door te gaan. Ben jij klaar voor Level up?

Social-media-marketing-facebook-instagram-manon

Ook voor jou is succes weg gelegd

Misschien loop je er al langer tegenaan: je ziet allerlei succesverhalen om je heen. Je voelt dat het ook voor jou is weggelegd. Maar het lukt niet. Niet zoals jij het graag zou willen zien. Je bent begonnen met ondernemen vanuit je passie, vanuit enthousiasme, maar loopt regelmatig vast.

Herken je je hierin?

 • Content maken kost je veel tijd, het levert alleen bar weinig op
 • Die advertenties klinken top, maar hoe doe je dat nou en het zou fijn zijn als je je vragen hierover kunt stellen
 • Jij gelooft in jezelf en je bedrijf, maar je laat je soms nog tegen houden door je inner crititicus
 • Je bent klaar met een ‘prima’ inkomen. Je wil meer dan dat, je bent gemaakt voor meer dan dat.
 • Je voelt dat uit je comfortzone stappen eng is (hallo ego), maar weet ook dat dit cruciaal is voor groei
 • Het ondernemerschap voelt soms eenzaam, je omgeving begrijpt je niet altijd
 • Je durft te investeren in jezelf en je bedrijf

Wat als dit straks jouw realiteit is?

Het kan ook anders, groeien kan ook makkelijker. Dit kan straks jouw realiteit zijn:
 • Je hebt duidelijk voor ogen welke content je kunt maken, maakt ijzersterke content die leidt tot nieuwe volgers en klanten. Je ziet dat jouw kostbare tijd effect heeft.
 • Adverteren op Facebook en Instagram is niet langer frustrerend, je weet precies wat je kunt doen om jouw advertenties winstgevend te maken en hebt ook direct een hulplijn
 • Je voelt de ambitie stromen, je voelt je anders als ondernemer. Het ondernemen voelt lichter, makkelijker en die vrijheid waar je naar verlangd is realiteit (hallo consistente klantenstroom)
 • In 4 maanden tijd ben je gegroeid. Op alle vlakken. Niet alleen je organische content spat nu van het scherm af en je ads doen het goed, nee ook op het gebied van persoonlijke groei heb je een transformatie doorgemaakt. Dit zie je ook terug in de cijfers van je bedrijf.

“Bij Manon weet je gewoon dat je niet teleurgesteld wordt! Manon legt duidelijk uit en je krijgt ook een liefdevolle schop onder de kont om er ook daadwerkelijk wat mee te gaan doen. Top!”

Yvette-lans-review-instagram-reels

Yvette Lans

Ik haal 90% van mijn klanten uit sociale media, dat kun jij ook

Als ik mensen uitleg dat ik 90% van mijn klanten uit sociale media haal, krijg ik vaak een openvallende mond als reactie. HOE DAN?! Ik zit qua uitbesteding en begeleiding vaak vol en werk met een wachtlijst. Een luxe positie die ik een aantal jaar niet had durven dromen. Maar het is nu werkelijkheid, en voor jou ook. Ik ga je daar bij helpen. 

Veel ondernemers focussen zich alleen op strategie. Daarmee alleen kom je er niet. De 3 elementen die essentieel zijn voor die groei nemen we mee in Level up:

1. Organische groei met ijzersterke content
Klanten uit je Facebook of Instagram krijgen kan nog steeds, sterker zelfs: het is 1 van de beste methodes. Hoe je dit doet? Met Ijzersterke content. Content die triggert. Ik krijg wekelijks berichtjes die beginnen met ‘Ik volg je al een tijdje’. Mijn content triggert ze, en wanneer ze er klaar voor zijn worden ze klant bij mij.

2. Automatische leads en klanten aantrekken met winstgevende Facebook en Instagram advertenties
Advertenties zijn ideaal voor een snelle groei van je bedrijf. Ik leer je methodes die bij JOUW bedrijf passen. Hoe jij advertenties voor je kunt laten werken.

3. Persoonlijke groei
Met alleen strategie kom je er niet. There, I said it. Daar ben ik echt wel achter gekomen. Er is ook een stuk persoonlijke groei nodig. Zonder persoonlijke groei krijg jij niet het optimale resultaat. Dat kan soms spannend zijn, maar dat is logisch. Ons brein wil ons zo graag mogelijk in onze comfortzone houden, daar gebeurt alleen weinig. Ik ga je helpen, samen met een team van experts.  

Leer Adverteren op Facebook & Instagram met Manon van Modern Story
Manon

Dit is wat je kunt verwachten van Level up

Level up is een super waardevol en compleet groepsprogramma van 4 maanden. Het is uniek omdat het alle 3 de succeselementen bevat voor een consistente klantenstroom waardoor je meer vrijheid gaat ervaren in het ondernemerschap. Dit krijg je allemaal:
 • Iedere 2 weken groepscoaching & masterclasses, 8 sessies in totaal (Je krijgt een opname, ook als je er niet live bij aanwezig kunt zijn).
 • Mogelijkheid jouw vragen te stellen in de q&a’s
 • Sessies over ijzersterke content, fantastische advertenties, gast masterclasses van experts voor optimale transformatie
 • In groepscoaching behandelen we posts/ads van jou en de groep
 • Persoonlijke aandacht doordat we met een kleine groep zijn
 • Je komt in een fantastische groep met net zulke ambitieuze ondernemers. Ervaring leert dat dit zorgt voor een nog grotere transformatie omdat je het SAMEN doet
 • Je krijgt 4 maanden toegang tot de Facebook community. Hier kun je ook connecten met de andere ondernemers uit de groep en deel ik nog meer lessen
 • Lifetime toegang tot de online leeromgevingen (twv 1019,- ex btw):
Succes met ads:
winstgevend adverteren op Facebook en Instagram

Ter waarde van 497,- ex btw
Lifetime toegang, incl updates
Succes met social:
leer ijzersterke content maken om van volgers ook klanten te maken

Ter waarde van 497,- ex btw
Lifetime toegang, incl updates
Instagram reels:
Boost jouw bereik met Instagram reels

Ter waarde van 25,- ex btw
Lifetime toegang, incl updates
EXTRA: nu ook met LIVE transformatiedag!!
Een geheel verzorgde offline transformatiedag samen met de andere cursisten (hallo extra verbinding!) Twv 997,- ex btw

Zo werkt het & start

We starten in de week van 25 oktober met het programma. Na aanmelding krijg je de eerste data van de live masterclasses (die overigens worden opgenomen en je dus ook terug kunt kijken als je er niet bij kunt zijn). Je krijgt toegang tot de online leeromgeving.

Het level up programma duurt 4 maanden, maar het is vrijwel onmogelijk om alles in 4 maanden te volgen. Daarom houd je onbeperkt toegang tot de online omgeving die er bij zit. Tijdens de calls behandelen we de vragen die het meest belangrijk zijn voor jou op dat moment. Deel 1 van het programma zal vooral de focus liggen op organisch groeien en deel 2 groeien met advertenties. Zo kun je dus ook de modules het beste volgen. Gedurende het hele programma gaan we ook aan de slag met jouw persoonlijke groei, niet alleen strategisch dus.

Het programma duurt in totaal 4 maanden.

Over Manon

Ik besloot vanuit loondienst bij een groot mediabureau de sprong in het diepe te gaan wagen: ik startte mijn eigen onderneming. Het liep eigenlijk al snel prima. Strategisch was ik al sterk en wist wat me toen doen stond. Ik kwam alleen niet voorbij het stuk ‘prima’. Iedere maand redde ik het, maar daar was het dan ook mee gedaan. Echt sparen of spontane dingen die wat meer kosten waren er niet bij. Toch voelde ik dat het wel mogelijk was. Rete ambitieus, tikje koppig, een goede strategie. Wat ontbrak er? Ik kwam er achter dat er nog 1 essentieel element ontbrak: persoonlijke groei.

Ik ging aan de slag. Strategie, alle sociale media elementen en, persoonlijke groei.

Dit was het, dit is de code. Ik had hem gekraakt.

Inmiddels haal ik 90% van mijn klanten uit sociale media, heb ik een consistente klantenstroom zonder veel te werken en werk ik met wachtlijsten. Nu heb ik een bedrijf wat mij heel veel voldoening geeft, rust en financiele vrijheid. En dat zeg ik niet om op te scheppen, dit zeg ik om jou te laten zien dat jij het ook kunt.

En dat zorgde ervoor dat het vuur dat ik in mij heb om andere ondernemers te helpen (hallo Leeuw ;)), nog sterker ging branden. Dit is het dacht ik, dit is wat mijn nieuwe programma moet zijn. Een mix van alle elementen. Voor ondernemers groter willen dromen, groter willen gaan. Die uit hun comfortzone willen stappen, met mij aan hun zij. Die klaar zijn voor groei, transformatie en verbinding.

Klaar om te gaan? Klaar voor Level up?

Leer Adverteren op Facebook & Instagram met Manon

Jouw investering, nu voor maar

Als ik alles bij elkaar optel qua totale waarde kom je uit op zo’n 3500,- ex btw. Echter wil ik dit programma voor iedereen toegankelijk maken, omdat ik je graag wil helpen met in 4 maanden alles uit jezelf als ondernemer halen en groeien naar de next level.

De investering in Level up is nog niet bekend.

Heb je al de succes met social en/of succes met ads online training gevolgd? Dan krijg je een aangepaste prijs, mail mij hier even over.

Vanuit België kun je ook meedoen (de livedag is extra en is in midden Nederland).

Wil je even bellen of het wat voor je is? Dat kan natuurlijk ook. Plan dan je gesprek via deze agenda in. Mailen met vragen mag natuurlijk ook. Weet je al zeker dat je in wil stappen in dit programma en wil je eigenlijk gewoon direct jouw plekje bemachtigen: klik dan hieronder.

Jij hebt tot hier gelezen...

Dat betekent dat Level up je dus aanspreekt. Stop met twijfelen en start met doen!  Tijd om uit je comfortzone te stappen lieve ondernemer. Zie ik je aanmelding zo?

FAQ

Meest gestelde vragen

We starten in de week van 25 oktober. Alle data van de sessies krijg je vervolgens nog. Het programma duurt 4 maanden.

Je behoudt onbeperkt toegang tot de online programma’s. Je kunt de online programmas dus volledig op jouw eigen tempo volgen of opnieuw volgen in de toekomst.

De masterclasses en groepscoaching zijn dus 4 maanden.

De investering in Level up is nog niet bekend.

De investering kun je aftrekken bij de Belastingdienst.

Val je in de creatieve sector, kun je mogelijk ook gedeeltelijk subsidie aanvragen vanuit Werktuig PPO. Check hun website voor alle info of jij hier voor in aanmerking komt.

Dit programma is geschikt voor ondernemers die al even bezig zijn, maar nog niet voldoende resultaat halen uit hun sociale media kanalen. Ze willen opschalen naar de next level.

Geen probleem, de sessies worden opgenomen. Je ontvangt ruim van tevoren de data, maar mocht het echt niet mogelijk zijn dan kun je dus de opname terugkijken. Vooraf kun je een vraag insturen, die wordt dan meegenomen.

Tijdens de 2 wekelijkse momenten hebben we masterclasses en q&a’s. Hierbij behandelen we steeds een ander onderwerp en kun je je vragen stellen. 

Dat begrijp ik, en is ook helemaal niet gek. Ik heb zelf ook meerdere keren met trillende handjes een investering gedaan. Bedenk altijd voor jezelf: wat gaat dit mij opleveren? Als je nu nog deze vragen aan het lezen bent, triggert het iets in je. Het is super spannend om uit je comfortzone te stappen, maar wel nodig om te groeien.

Veel ondernemers vinden het spannend om in zichzelf te investeren, ik begrijp dat heel goed. Het is vaak zo dat we vanuit onze opvoeding hebben geleerd dat we eerst iets moeten verdienen voordat we het kunnen uitgeven. Ik had precies hetzelfde. Tot ik vorig jaar dacht: is het niet andersom? Moet ik niet eerst in mezelf investeren en verdien ik dat dan dubbel en dwars terug. Dat is precies het kantelpunt geweest in mijn bedrijf. Vanaf dat moment groeide ik als een malle.

Als ondernemer kun je vastlopen, als je niet goed weet wat je moet doen of de verkeerde dingen toepast blijf je constant tegen hetzelfde aanlopen: je stagneert. Voor je het weet ben je weer 4 maanden verder, zonder groei en zonder extra omzet.

Als je tegen jezelf zegt: ‘Dit kan ik niet betalen’ ga je ook redenen vinden waarom dat zo is. Dit doen we automatisch: we bedenken redenen om dat te bevestigen. Maar wat als je hem omkeert? ‘Wat zijn de mogelijkheden om dit wél te kunnen betalen?’ Vaak zie je dan opeens wel de mogelijkheden.

Mail dan even naar info@modernstory.nl of plan een call in.