Maak en verkoop jouw
online cursus

Vind jouw manier naar meer vrijheid en verdiensten met je online cursus. Zonder duizenden volgers of grote naamsbekendheid.

Zou je dat ook wel willen? Zo’n online cursus waarmee je bedrijf in 1 klap schaalbaar is. Waarmee je niet meer afhankelijk bent van uurtje factuurtje en je hoppa zo tegen een inkomensplafond zit (is dit het nu?)

Ik heb honderden ondernemers mogen helpen en heb gezien: bij zoveel bedrijven liggen er ook online kansen.

En ook bij mezelf heb ik dit gezien. Het is altijd een droom geweest om letterlijk op het strand te liggen en tegelijkertijd de orders binnen te zien stromen. Andere ondernemers die ik help op een moment dat ik niet aan het werk ben: hoe tof is dat.

En dat is ook voor jou mogelijk!

De wereld van online cursussen is booming! Betekent dit dat je te laat bent? Nee, in tegendeel: je bent precies op tijd. NU is het moment om aan de slag te gaan met jouw online training. Om nog meer impact te maken met je bedrijf, want dat kan: veel meer dan alleen met 1 op 1 coaching. Om hem niet alleen te maken maar vooral ook te verkopen, want dat is tenslotte waar je het voor doet.

En ik ga je helpen: maak en verkoop jouw online cursus.

Loop je nu tegen 1 van deze punten aan?

Die vrijheid waar je ooit ondernemer voor werd. Is die er daadwerkelijk? Is het ook genoeg voor je?

Huh ja, maar dat is toch altijd zo? Wat nu als je met minder tijd meer impact kan maken? Meer mensen verder kunt helpen? En meer omzet kunt realiseren?

Hoe maak je zo’n online training, wat voor tools gebruik je? Maar vooral ook: hoe verkoop ik hem vervolgens?

Heb je hem helemaal ontwikkelt, hoor je de krekels… Nee je wil wel weten wat je kunt doen om je training te verkopen.

Op vrijwel alles hard in je hoofd ‘Ja!’ gezegd? Dan is deze cursus wat voor jou!

Reviews

Dit is wat anderen zeggen over Modern Story

Ik kan je natuurlijk vertellen waarom wij samen kunnen werken en hoe goed ik jou kan helpen, mijn klanten kunnen dat echter nog beter 😉

"1 van je tips om direct de omzet te kunnen verhogen is direct goud waard"

“Als je bij Manon een training koopt, dan weet je gewoon dat je niet teleurgesteld wordt!

Dit is waarom je een succesvolle online cursus zou willen:

Stel je voor...

Hoe zou het zijn als je bedrijf doorloopt terwijl jij niet met je bedrijf bezig bent?

Een paar jaar geleden ervaarde ik het: ik lag op het strand en had in die tijd meer dan 500,- verdient. Wow. Dat voelde ergens wat ongemakkelijk, maar ook anderzijds weer heel makkelijk! Mag het zo makkelijk gaan?

Inmiddels weet ik: het mag zo makkelijk gaan. Als jij:

en ga zo maar door. Op al die momenten dat jij op dat moment NIET met je marketing bezig bent, kan je toch omzet genereren.

Nu ga ik niet zeggen dat een online cursus 100% passief is. Dat bestaat niet. Het kost tijd om een online cursus te maken. Het kost tijd om je marketing hiervoor in te richten. Maar als dit staat: dan gaat het je tijd opleveren! En we denken vaak dat we maanden bezig moeten zijn met het ontwikkelen van, maar dat hoeft echt niet.

Inhoud

Dit ga je leren

Goed verkopen zonder duizenden volgers, een grote naamsbekendheid of een mega omzet!

1

Het ontwikkelen van je online cursus

BONUS twv 299,-

Stemexpert: hoe houd je het interessant en hoe zorg je dat je nog stem over hebt na het opnemen

2

Wat heb ik nodig qua techniek en platformen?

BONUS twv 39,-

Sheet met alle tools

3

Het verkopen van je online cursus (MEGA module!)

BONUS twv 699,-

Complete adverteren op Instagram en Facebook training (9 uren)

BONUS twv 369,-

Copywriting expert: hoe je vlijmscherpe teksten schrijft die daadwerkelijk converteren

4

Wat kan ik vragen voor mijn cursus en hoe voorspel ik mijn omzet?

5

Slimme extra strategieen

Nu 1499,- 899,-

Plus bonussen twv 1400+,-

Video training

Stemexpert: hoe houd je het interessant en hoe zorg je dat je nog stem over hebt na het opnemen

twv 299,-

E-book

Sheet met alle tools

twv 39,-

Online training

Complete adverteren op Instagram en Facebook training (9 uren)

twv 699,-

Video training

Copywriting expert: hoe je vlijmscherpe teksten schrijft die daadwerkelijk converteren

twv 369,-

Maak en verkoop jouw online cursus

(Ik hang er geen prijskaartje aan, maar that’s a lot!)

Tot ‘Maak en verkoop jouw online cursus’ met meer dan 11 uur aan lesmateriaal (t.w.v. €1499,-)

Ook als je evt nog andere diensten of producten gaat aanbieden naast je online cursus, onwijs interessant (t.w.v. €699,-)

van andere experts
(t.w.v. €700)

Zie voorwaarden bij FAQ

Complete cursus

ipv 2905,- (ex btw) 

899,-

in 2 termijnen

ipv 2905,- (ex btw)

2x 462,-

Uiteraard kun je dit als scholingskosten aftrekken.

Ga je nu in je hoofd 'ja maars' verzinnen?

Think again! De vraag naar online cursussen is groter dan ooit. Het is juist nu tijd om jouw impact te gaan maken. Er is ook plek voor jou. Waar anderen zich tegen laten houden door deze belemmerende overtuiging, doe jij dat niet.

Deze hoor ik vaker. Maar ik zal je blik erop veranderen. Wist je dat zelfs kappers, fysiotherapeuten, verloskundigen, creatievelingen, fotografen een online programma maken? Los van andere kennisondernemers zoals coaches, virtual assistents, marketeers. Er is zoveel mogelijk. Twijfel je of het ook voor jou mogelijk is? Try me! en stuur me een bericht.

Ik ga het niet rooskleuriger maken dan het is: je zal tijd moeten investeren in deze online training. In het volgen ervan en vooral in het wat ermee DOEN. Zonder tijdsinvestering kun je die tijd ook nooit terugkrijgen. Het punt is alleen: je zal tijd vrij moeten maken om vervolgens de vruchten te plukken. Om vervolgens die lege agenda voor je te zien.

Ga nu aan de slag met je eigen cursus!

De wereld van online cursussen is booming! Betekent dit dat je te laat bent? Nee, in tegendeel: je bent precies op tijd. NU is het moment om aan de slag te gaan met jouw online training. Om nog meer impact te maken met je bedrijf, want dat kan: veel meer dan alleen met 1 op 1 coaching. Om hem niet alleen te maken maar vooral ook te verkopen, want dat is tenslotte waar je het voor doet.

Go for it!

Complete cursus

ipv 2905,- (ex btw)

899,-

Over mij

Ken je dat? Dat iemand iets uitlegt met heel veel moeilijke termen en veel te veel woorden… Nou, daar ben ik een beetje allergisch voor… Het had vaak ook 4x zo snel gekund en in Jip en Janneke-taal. Mijn doel is dan ook om marketing voor jou niet moeilijker te maken dan dat het is en vooral ook dat je er meer PLEZIER in krijgt!

Na wat jaren bij een mediabureau te hebben gewerkt en voor toffe klanten zoals Licor43, Bolletje en VSM de socials te hebben gedaan besloot ik mij te richten op waar ik nog veel warmer van word: ondernemers en mkb bedrijven helpen hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Ik verkoop zelf 3+ jaar online trainingen en heb voor duizenden euro’s online trainingen verkocht op een manier die bij mij past. Ik weet precies wat wel en niet belangrijk is bij zowel het maken als het verkopen van een online training.

Naast mijn eigen resultaten heb ik ook fantastische klanten die ik heb mogen begeleiden bij het verkopen van hun online trainingen. Daaruit blijkt keer op keer: de strategieën die ik toepas werken! Ik wil ze nu ook met jou delen. Doe je mee?

FAQ

Meest gestelde vragen

Jazeker. Dit is een investering in jouw bedrijf en kun je dus opgeven bij de belasting.

Think again! De vraag naar online cursussen is groter dan ooit. Het is juist nu tijd om jouw impact te gaan maken. Er is ook plek voor jou. Waar anderen zich tegen laten houden door deze belemmerende overtuiging, doe jij dat niet.

Deze hoor ik vaker. Maar ik zal je blik erop veranderen. Wist je dat zelfs kappers, fysiotherapeuten, verloskundigen, creatievelingen, fotografen een online programma maken? Los van andere kennisondernemers zoals coaches, virtual assistents, marketeers. Er is zoveel mogelijk. Twijfel je of het ook voor jou mogelijk is? Try me! en stuur me een bericht.

Ik ga het niet rooskleuriger maken dan het is: je zal tijd moeten investeren in deze online training. In het volgen ervan en vooral in het wat ermee DOEN. Zonder tijdsinvestering kun je die tijd ook nooit terugkrijgen. Het punt is alleen: de tijd die je er in stopt, daar kun je vervolgens de vruchten te plukken. Om vervolgens die lege agenda voor je te zien. Overigens krijg je lifetime toegang, dus als je later in het jaar meer tijd hebt: dan schuif je hem op daar naar toe. Alleen is de prijs dan omhoog gegaan als je hem dán zou kopen.

Zeker! Dat is het grootste gedeelte van deze training: het verkopen. Want laten we eerlijk zijn: niemand zit te wachten op een online cursus die ligt te verstoffen. Waar jij al je tijd in hebt gestopt maar niemand van kan genieten. We willen impact maken met je online cursus! Ik leer je alle technieken die bij mij en mijn klanten voor duizenden euros omzet hebben gezorgd. Zodat jij dit ook in jouw bedrijf kunt gaan toepassen, op jouw manier.

Op online trainingen hoef je niet de 14 dagen bedenktijd te hanteren. Echter ben ik zo overtuigd van de waarde van deze training, dat ik een niet goed, geld terug garantie heb binnen 14 dagen. Heb je binnen twee weken minimaal de helft van de training gevolgd, je huiswerk gemaakt en toegepast? Heeft de training je desondanks geen stof tot nadenken gegeven en je niet verder helpt? (terwijl je weet dat resultaat langer nodig heeft). Stuur me dan een mail, dan krijg je jouw geld retour. Je kunt begrijpen dat alleen luisteren naar mijn video’s niet tot hét resultaat gaat zorgen. Je moet er vervolgens ook wat mee doen. Daarom vraag ik bij annulering naar je huiswerk. Je krijgt het bedrag minus 80,- administratiekosten teruggestort.

Direct na het kopen van de training kun je starten. Via de mail krijg je binnen 10 minuten je inloggegevens. Je krijgt ook nog eens lifetime toegang.

Je hebt tot hier gelezen…

Dat betekent dat deze training je dus aanspreekt. Stop met twijfelen en start met doen!

Ga aan de slag met jouw online cursus. Als jij niet start met je eigen cursus maken en verkopen loop je klanten mis, klanten die op jou zitten te wachten. Ga jij ervoor, net al andere aanpakkers?