Jouw bedrijf laten groeien met winstgevende advertenties
op Facebook en Instagram, dat wil jij toch ook?

Wat kunnen advertenties voor jou betekenen?

advertenties wat kan het voor je betekenen

Met code 'magazine' krijg je nu tijdelijk 300,- korting! + fysieke samenvatting/werkboek thuisgestuurd!

Een automatische klantenflow en consistente omzet met succesvolle advertenties op Facebook en Instagram

Jouw onderneming laten groeien? Met adverteren op Instagram en Facebook kun je dit op een snelle manier doen. Advertenties kunnen een mega transformerend werking hebben voor jouw bedrijf. Ik heb dit bij mezelf ervaren maar ook bij mijn klanten. Niet constant maar bezig moeten zijn met zichtbaar zijn, een consistente klantenflow en omzet en daarmee ook een vrijer leven. 

In deze training leer ik je precies hoe je kunt adverteren op Facebook en Instagram, en vooral hoe je dit kunt doen dat het ook resultaat gaat opleveren!

Dit herken je nu:

 • Je hebt grote dromen met je bedrijf, maar het lukt je niet om een consistente klantenstroom te genereren. Er is geen zekerheid. De ene maand heb je een fantastische omzet en de andere maand komt er bijna niks binnen. Je wilt een steady inkomen en je omzet kunnen plannen in plaats van aan het toeval overlaten.
 • Dat adverteren op Facebook en Instagram klinkt goed, maar waar begin je? Of je bent begonnen, maar je bent hier nog niet zeker van. Doe je het wel goed? Hoort het niet meer resultaat op te leveren?
 • Je hoort van andere ondernemers dat adverteren op Facebook en Instagram hét middel moet zijn om snel te groeien. Bij jou is dat alleen niet het geval… Je stopt vooral nog veel tijd in je sociale media, maar wil graag sneller meer mensen bereiken.
 • Je krijgt het gevoel dat je maar geld weg aan het gooien bent. 100 euro er in, maar 0 er voor terug? auw… Ja misschien een extra like, maar daar zat je niet op te wachten.
 • Adverteren is toch heel moeilijk en technisch? Je krijgt het er warm van als mensen beginnen over dat je niet op de promoten knop moet drukken, maar hoe krijg ik die ads dan wel effectief?!
 • Al die tijd die je in je marketing moet stoppen, bestaat er niet een systeem waar het allemaal een stuk makkelijker gaat?

Dit wil je:

 • Ook als je bijvoorbeeld met vakantie bent of wat minder op sociale media zit, lopen de aanmeldingen, downloads, of aankopen gewoon door. Je bent namelijk alsnog zichtbaar onder jouw droomklanten en je bedrijf loopt door.
 • Jouw droomklanten bereiken: appeltje, eitje. Je bent mega goed zichtbaar, jouw droomklant kan niet meer om jou heen.
 • Je mailinglijst blijft groeien, je websiteverkeer neemt toe en je ziet je omzet in een stijgende lijn omhoog gaan. Je weet aan welke touwtjes je moet trekken om je binnen je budget zoveel mogelijk resultaat te krijgen.
 • Je kunt zelfverzekerd advertenties maken, monitoren en optimaliseren. Zonder hulp van marketingexperts kun jij jouw ads maken en ook bijsturen waar nodig.
 • Je hebt een systeem gevonden dat automatisch voor je werkt, tuurlijk: de ads opzetten, monitoren en optimaliseren kost tijd. Maar je tijd v.s. wat het je oplevert is veel beter zo

Zoveel cursisten gingen je al voor

Deelnemers
1 +

en behaalden fantastische resultaten (zie hun verhalen hieronder)

Met code 'magazine' krijg je nu tijdelijk 300,- korting! + fysieke samenvatting/werkboek thuisgestuurd!

5/5
" De grootste verandering voor mij is dat ik nu mijn eigen campagnes kan opzetten voor advertenties op Facebook (en Instagram). Daarnaast ben ik niet onzeker over de advertenties die ik maak/schrijf. Tot nu toe heb ik een aantal eigen campagnes gedraaid. Dit zijn een van de beste campagnes die ooit zijn gedraaid (we werkten hiervoor zelfs met een bureau samen). Ik raad dan ook zeker aan bij Manon meer te leren over adverteren! "
Ashley
Romex investments (vakantiewoningen)

Voor wie is de Succes met ads online training?

Je onderneming loopt prima, maar je wil meer dan ‘prima’. Je wil mooie resultaten! Meer bereik, meer websitebezoekers, meer emailadressen voor je mailings, meer downloads, meer verkopen: je wil jouw bedrijf naar de next leven brengen. Deze training is NIET voor ondernemers die een hobbybedrijf hebben en dit zo willen houden. Je wil naar de next level.

Je bent enthousiast om zelf meer over Facebook advertenties te leren, maar waar moet je beginnen? Je hebt inmiddels gehoord dat die promoten knop een no-go is (of leest dat nu en denkt oh oh… ;)), maar hoe moet het dan wel? Waar moet ik beginnen? Of je hebt je eerste advertentie opgezet, maare… die eerste resultaten waren nou niet om over huis te schrijven. Bij andere ondernemers zie je dat het werkt, maar bij jou wil het nog niet echt. Je wil niet alleen leren hoe het systeem werkt, je wil vooral leren hoe je effectieve ads opzet!

Deze training is zo ingestoken dat het voor iedere ondernemer die wil groeien met ads geschikt is. Ik, Manon, sta bekend als degene die het ‘ingewikkelde doolhof’ (woorden van mijn klant ;)) in Jip en Janneke taal aan jou begrijpbaar kan maken. Want als ik ergens allergisch voor ben is het wel dingen moeilijker maken dan ze hoeven te zijn…

Leer Adverteren op Facebook & Instagram met Manon van Modern Story

Bekijk de video hieronder voor een korte introductie over wat de training voor jou kan betekenen

Jouw ideale klant bereiken

Het adverteren op Instagram en Facebook is uniek, omdat je heel gericht jouw ideale klant kunt bereiken. Door jouw advertenties krijg je meer zichtbaarheid, een groter bereik op sociale media en gaat jouw droomklant over tot een actie. Denk eens aan:

 • Verkoop van je online training
 • Verkoop van je producten uit jouw webwinkel
 • Je nieuwsbrieflijst vergroten
 • Een gratis ebook weggeven
 • Aanmeldingen voor jouw webinar
 • Meer verkeer naar je blog
 • Meer interactie (en volgers) op jouw account

En dit kan ik jou allemaal leren. 

Want het Facebook advertentiesysteem is een waar doolhof, maar als je eenmaal je weg er in hebt gevonden, wil je nooit meer zonder. Want ja, als je ziet dat jouw advertenties werken en je je bedrijf kunt laten groeien… dat wil iedereen toch?

Ben jij klaar voor de groei van jouw bedrijf? Voor het verduizendvoudigen van je bereik? Het automatisch verkopen van producten? Begin dan met effectieve advertenties te maken op Facebook en/of Instagram!

Over mij

Ken je dat? Dat iemand iets uitlegt met heel veel moeilijke termen en veel te veel woorden… Nou, daar ben ik een beetje allergisch voor… Het had vaak ook 4x zo snel gekund en in Jip en Janneke-taal. Mijn doel is dan ook om jou zo simpel mogelijk met een flinke dosis enthousiasme alles uit te leggen over, in deze training, adverteren op Facebook en Instagram. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn namelijk, je wil alleen wel weten wát en hóe je het kunt doen.

Na wat jaren bij een mediabureau te hebben gewerkt en voor toffe klanten zoals Licor43, Bolletje en VSM o.a. de social advertenties te hebben gedaan besloot ik mij te richten op waar ik nog veel warmer van word: ondernemers en mkb bedrijven helpen hun sociale media naar een hoger niveau te tillen. Hun ideale klanten te bereiken en vooral ook plezier krijgen in sociale media (geen moetje). Het geeft me een onwijze kick om te zien dat mijn klanten mooie resultaten behalen iedere keer schijnt er weer een lach op mijn gezicht. Van webshops die hun omzet verdubbelen tot businesscoaches die hun emaillijst vergroten: die variatie in klanten word ik onwijs blij van.

Leer Adverteren op Facebook & Instagram met Manon van Modern Story
5/5
Je cursus is top Manon, ik race er doorheen want hij is zo fijn. Mega veel zin om fine te tunen nu!
Jaël
5/5
" Manon volgde ik al even op sociale media en wist al snel dat ik bij haar een training wilde volgen over adverteren, want naast dat ze een ontzettend leuk persoon is, is ze ook heel goed in wat ze doet.
Ik wist niets! Helder en 'to the point' liet Manon me zien hoe je adverteren kon leren en waar je op moest letten. Ze is goed te volgen, en verrek: ik begon het te snappen.
Ik zou een training bij Manon aan iedereen aanraden, omdat het je inzichten geeft in hoe jij succesvol kunt adverteren."
rachelle-dezeeuwse-review-adverteren-facebook
Rachelle
De Zeeuwse
review-ads-bestellingen
Online cursus: Adverteren op Facebook & Instagram

Praktisch:

Ik neem je door middel van video’s en tekst mee in het advertentiebeheer. In de online omgeving kun je deze video’s bekijken en natuurlijk ook weer terugkijken. Je krijgt namelijk lifetime toegang tot deze training. Vanuit de modules ga je ook direct zelf aan de slag. Adverteren kan al vanaf 1 euro per dag, maar je kunt natuurlijk ook met grotere budgetten beginnen.

In een notendop:

 • Effectief leren adverteren door een online training met 9 videomodules + bonusvideo’s.
 • Een online samenvatting en werkboek
 • Benchmarks (wanneer presteert een advertentie goed?)
 • Je krijgt lifetime toegang de online training (incl updates, want het systeem verandert)
Deze training is te volgen voor ondernemers, of je nu net begint met adverteren of wel al wat ervaring hebt. De training is opbouwend: we beginnen bij het begin en gaan steeds verder en dieper.
 
Het is een training waarin je door middel van de online leeromgeving gaat leren adverteren. Alle vragen die ik ooit heb gekregen in mijn jarenlange ervaring beantwoord ik in de online training. Het technisch instellen, waar je op moet letten, mijn pro tips na al mijn ervaring, het monitoren en optimaliseren, het evalueren van ads en nog veel meer.

Dit is jouw resultaat na de online training

 • Je kunt (zelfverzekerd) advertenties maken en kunt daarmee een consistente klantenstroom creëren. 
 • Het advertentiebeheer wat je zag als ‘doolhof’ is een gestructureerd systeem geworden waarin je jouw weg kunt vinden
 • Je weet precies wanneer een campagne succesvol is en hoe je kunt bijsturen als het nodig is
 • Je weet hoe je een campagne kunt evalueren, waardoor je een nog effectievere vervolgcampagne kunt maken
 • Het voelt niet meer als budget weggooien maar als budget investeren: je krijgt er namelijk resultaat voor terug
 • Je hebt plezier in het systeem gekregen! 
Adverteren op Social Media met Manon

Videoreview Lisa: "Na 1 maand had ik de training terug verdiend en na 3 maanden kon ik fulltime ondernemen"

5/5

Lisa volgde de online training Succes met ads en had geweldige resultaten met de training met Facebook en Instagram adverteren. Na 1 maand(!!) had ze de training al terug verdiend en na 3 maanden ging ze fulltime ondernemen omdat het zo goed ging. Ze kon haar baan in loondienst dus opzeggen en vol voor haar bedrijf gaan. Bekijk de videoreview van Lisa hieronder:

Modules adverteren training

Module 1: Basics en voorbereidingen

Wat zijn de voordelen van adverteren en wat is er eigenlijk allemaal mogelijk? Om te beginnen met adverteren moeten we een aantal voorbereidingen treffen. Verder vertel ik je ook direct over het advertentiebeleid.

Module 2: account aanmaken & de Facebook pixel

Hoe maak je je adaccount aan (als je deze nog niet hebt) en hoe werkt de Facebook pixel. Ik leg je uit hoe je deze (JUIST) installeert. Iets waar het vaak al mis gaat: onjuist installeren van de pixel.

Module 3: de perfecte strategie

Wat is je doel van adverteren? Op wie ga je je richten? Wat gebeurt er vervolgens nadat ze klikken op je advertentie? Zonder goede strategie ga je geen goede resultaten behalen. But no worries, die nemen we dus mee.

Module 4: Je doelstelling

Let’s talk about goals! Wat is je doel en hoe kunnen we dat instellen, zodat Facebook jou hierbij kan gaan helpen? 

Module 5: Targeting (doelgroep)

Ga je werken met een looptijd of dagbudget? Op welke doelgroep ga je je richten? En hoe maak je geavanceerde doelgroepen (die mega effectief zijn!).

Module 6: Plaatsing

Waar is jouw advertentie straks te zien? Op de Facebook feed of misschien wel in een Instagram story?

Module 7: succesvolle advertenties

Soorten advertenties op de feed en Instagram stories advertenties. We bespreken ook dynamisch advertentiemateriaal. Kortom: er zijn mega veel advertentieopties en ik ga je vertellen welke dit zijn en welke ik aanraad.

Module 8: pro tips voor best presterende campagne

Ik ken het Facebook advertentiesysteem op mijn duimpje en heb inmiddels heel veel mooie advertenties mogen maken. Ik deel mijn beste tips met je, op basis van jaren lange ervaring.

Module 9: evalueren en optimaliseren

Advertenties klaar en handjes los! Uhh je vergeet iets, 1 van de meest gemiste kansen: het monitoren en optimaliseren. Want wanneer doet mijn advertentie het goed? Wat kan ik doen om bij te sturen of nog verder te optimaliseren?

Bonussen!

Videovoorbeelden

Hoe maak ik een succesvolle advertentie voor mijn gratis ebook? (of een andere gratis weggever)

Hoe maak ik een succesvolle webinar advertentie?

Hoe maak ik een succesvolle advertentie voor mijn betaalde product?

Hoe maak ik een succesvolle advertentie voor mijn blog?

Hoe maak ik een succesvolle advertentie voor meer interactie op een bestaande post op Facebook of Instagram?

IOS update en hoe je je hierop aanpast

5 extra masterclasses door gastexperts

Masterclass van Maaike Haesakkers over een effectieve salespagina

Masterclass van emailfunnel guru Tineke Zwart over waarom salesfunnels werken (ook als je producten verkoopt)

Masterclass door Michelle van Zwieten over technische mogelijkheden salesfunnels in Mailblue

Mindset masterclass van Kim Munnecom: jij mag zichtbaar zijn

Canva masterclass: mooie afbeeldingen en videos maken

FAQ (veelgestelde vragen)

Lijst van veelgestelde vragen

Samenvatting & benchmark overzicht

Online en fysieke samenvatting + wanneer doen mijn ads het goed?

Ik heb voor kleine en grote (zoals Licor43 en Bolletje) bedrijven mogen werken en na al mijn ervaring laat ik je graag voorbeelden zien van wat er mogelijk is (resultaten van mijn klanten). *Uiteraard verschilt dit per bedrijf/klanten en is dit op basis van testen en optimaliseren
- Verkopen door het dak: je advertentiebudget X19 terugverdienen
- Honderden webinar aanmeldingen, voor minder dan een euro per aanmelding
- Honderden ebooks gedownload, met daarna aankopen

Resultaten:

Resultaat-adverteren-facebook-instagram-bereik
Resultaat-adverteren-facebook-instagram-aankopen

Je advertentie-budget terug verdienen

(ROAS = Return on ad spent) Bijvoorbeeld 1 euro aan het systeem geven is 13 euro er voor terug krijgen.

Mega piek in nieuwe website bezoekers

Leer hoe je honderden of duizenden mensen naar je website gestuurd krijgt​

Webinar/ebook aanmeldingen door het dak

Leer hoe je honderden webinar aanmeldingen kunt realiseren en hoe je jouw emaillijst vult met jouw droomklanten tegen de laagste kosten​.

Resultaten-adverteren-facebook-instagram-2
Zie de voorwaarden bij de FAQ

Na aankoop heb je direct toegang tot de online videoomgeving. Je kunt dus direct aan de slag

Je bespaart nu tijdelijk 300,-

Totale waarde van de training is 1650,- ex btw

Betalen in termijnen is ook mogelijk! (Klik door en kies termijnen)

Al diverse coaches, webwinkels, VA’S, fotografen, retailers, dienstverleners en andere ondernemers gingen je voor en kochten deze online training.

De training is zo ingericht dat hij ook voor jouw branche te volgen is.

Magazine aanbieding Online training Succes met ads

699,- 399,-
 • - Online training met videolessen (9 modules) waarin je leert succesvol te adverteren
 • - Videovoorbeelden van verschillende soorten advertenties: product verkoop, webinars, ebook etc.
 • - Samenvatting ebook
 • - Onbeperkt toegang tot de online training
 • - 7 bonusmasterclasses

Met code 'magazine' krijg je nu tijdelijk 300,- korting! + fysieke samenvatting/werkboek thuisgestuurd!

FAQ

Meest gestelde vragen. Andere vragen? DM me op Instagram (@modernstorysocial) of mail me.

Je hoeft nog geen ervaring te hebben met adverteren op Facebook of Instagram. Mocht je deze ervaring wel al hebben is dat prima, maar het is geen must.

Voor de meeste trainingen over adverteren betaal je inderdaad al snel meer dan 1500 euro. Ik zit op dit moment vol, waardoor mijn focus ligt op mijn online trainingen. Hierdoor kun je tóch van mij leren en kan ik ook nog eens veel meer mensen helpen. Het is dus echt strategie. De training is makkelijk het dubbele waard, al dan niet het driedubbele.

Jazeker. Adverteren kan al vanaf 1 euro per dag.

In deze training zit geen persoonlijke begeleiding, vandaar dat ik de prijs zo laag kan houden. Wil je wel graag begeleiding? Ga dan voor het 1 op 1 ads traject.

Zeker. Zonder goede advertentie geen goede campagne. Het zijn ingredienten die elkaar versterken en als 1 van de ingredienten niet klopt, kan dit je gerecht (campagne) verpesten.

Adverteren op Facebook en Instagram kan al vanaf 1 euro per dag. Wel raad ik aan om met wat meer budget te adverteren, zodat je goed kunt gaan testen. Afhankelijk van je bedrijf en doelgroep kun je al een mooie test draaien met 50 euro. Kijk dus wat voor jou haalbaar is om mee te beginnen. Voor mijn klanten start ik met minimaal 300-400 euro budget per maand, maar is dat nog te spannend? Begin dan gewoon lager.

Op online trainingen hoef je niet de 14 dagen bedenktijd te hanteren. Echter ben ik zo overtuigd van de waarde van deze training, dat ik een niet goed, geld terug garantie heb binnen 14 dagen. Heb je binnen twee weken minimaal de helft van de training gevolgd, je huiswerk gemaakt en toegepast? Heeft de training je desondanks geen stof tot nadenken gegeven en je niet verder helpt? (terwijl je weet dat resultaat langer nodig heeft). Stuur me dan een mail, dan krijg je jouw geld retour. Je kunt begrijpen dat alleen luisteren naar mijn video’s niet tot hét resultaat gaat zorgen. Je moet er vervolgens ook wat mee doen. Daarom vraag ik bij annulering naar je huiswerk. Je krijgt het bedrag minus 30,- administratiekosten teruggestort.

Het advertentiesysteem is een complex systeem. Om optimaal resultaat te kunnen leveren is het dus alleen mogelijk voor de online training te kiezen of het 1 op 1 traject ‘effectief adverteren op Facebook en Instagram’.

De training kun je in je eigen tempo volgen en bestaat uit 9 modules + bonusvideo’s. De modules verschillen in duur, maar duren gemiddeld ongeveer een half uur per module. in totaal ben je zo’n 8 uur bezig. Tussendoor plan je ook nog tijd in om daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Jij hebt tot hier gelezen... en hebt nu 2 opties

Dat je tot hier hebt gelezen betekent dat deze training je dus aanspreekt. 

Optie 1: je klikt de pagina weg en gaat op dezelfde voet door als je nu doet. Dit betekent ook dat je resultaat hetzelfde blijft. Neem jij je bedrijf serieus? Neem jij jezelf als ondernemer serieus? Ga dan voor optie 2

Optie 2: je pakt deze unieke kans en dikke aanbieding. Je kunt direct starten na aankoop. Verandering vraagt om actie. 

Stop met twijfelen en start met doen! Ga voor eindelijk succes met sociale media advertenties. Als jij niet zichtbaar durft te zijn loop je klanten mis, klanten die op jou zitten te wachten. Ga jij ervoor, net al andere aanpakkers?

account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up mastodonmedium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram threadstiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom