Social media adverteren

Social media adverteren

Wellicht heb je er al eens van gehoord, wellicht ook nog niet: organisch bereik. Dit is het bereik dat jouw Facebook- of Instagrampost heeft als je deze op het sociale mediakanaal plaatst. Dit is allemaal organisch, want je hebt er (op tijd na) geen geld in geïnvesteerd. Wist je dat het organisch bereik op sociale media steeds meer daalt? Dat betekent dat jouw fanbase (en mensen daarbuiten) jouw berichten minder vaak zien dan vroeger.

Je kunt deze berichten ondersteunen met budget. Dit kun je bijvoorbeeld onder bestaande volgers doen, maar je kunt ook juist een nieuwe doelgroep aantrekken. Het mooiste van adverteren op Facebook en Instagram is dat je heel gericht kunt adverteren. Zo kun je je als trouwfotograaf richten op mensen die verloofd zijn en kun je jouw nieuwe Italiaanse restaurant onder de aandacht brengen bij mensen in jouw regio die ook nog eens van Italiaans eten houden. De kans dat ze jouw bedrijf dan interessant genoeg vinden is dan natuurlijk erg groot!

Modern Story help jou graag met adverteren op Facebook en/of Instagram zodat jij jouw ideale doelgroep kan bereiken en hier klanten en meer omzet uit kunt gaan halen.

Persoonlijke aanpak

Modern Story kenmerkt zich door haar persoonlijke aanpak. Door de korte lijnen is er altijd snel en persoonlijk contact. Denk altijd met je mee!

Strategisch meegedacht

Voordat de advertising campagne begint wordt er van tevoren nagedacht over de beste strategie voor de campagne. Hierdoor kunnen we het meest optimale resultaat realiseren en weet jij wat je kunt verwachten van de campagne(s).

testen, Monitoren, evalueren

Een enkele post promoten zet weinig zoden aan de dijk. Het is altijd verstandig deze te testen samen met andere posts en verschillende doelgroepen. Zo kunnen we vergelijken en optimaliseren naar het beste resultaat.

Instagram en facebook

Adverteren kan naast Facebook ook op Instagram en Instagram stories.

Benieuwd naar de mogelijkheden van social advertising? We kunnen ons richten op één of meerdere doelstellingen zoals:

  • De betrokkenheid van jouw doelgroep vergroten (meer likes, comments en shares op je berichten)
  • Meer videoweergaven op jouw video
  • Meer klikken naar jouw website
  • Meer aankopen uit jouw webshop
  • Emailadressenbestand vergroten
  • E-books download

Adverteren op Instagram en Facebook uitbesteding

Kan ik jou bij het uitbesteden van je social media advertenties helpen? Afhankelijk van of je advertentiesysteem al goed staat ingesteld begint uitbesteding vanaf 300-400,-, exclusief advertentiebudget. Neem contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Liever zelf aan de slag?

Maar weet je nog niet goed hoe social media advertising werkt óf gebruik je alleen de ‘promoten’ knop? In een 1 op 1 traject begeleid ik je graag bij de mogelijkheden van het advertentiebeheer. 

Sluit Menu
×

Winkelmand