fbpx

Training

Social media advertising training 1 op 1

Je weet dat adverteren op sociale media hele goede resultaten kan behalen, maar je weet niet hoe je dit zelf kunt doen. Dan is de 1 op 1 workshop voor jou een goed begin!

Wil jij:

zelf Facebook advertenties kunnen maken?
jouw ideale klant bereiken?
meer zichtbaar worden?
jouw advertentiekosten omlaag brengen?

Op alles hard in je hoofd ‘Ja!’ gezegd? Dan is deze training wat voor jou!

Ik houd van een persoonlijke aanpak. Je bent bij mij dus geen nummertje en steek graag mijn volle aandacht in de training. Hierdoor hebben wij drie contactmomenten:

1. Kennismakingsgesprek
In dit gesprek maken we kennis en hebben we het over jouw bedrijf, wat jouw huidige niveau is op het gebied van social advertising en waar je graag nog meer over zou willen leren. Dit gesprek doen we telefonisch of via Skype en duurt 30 tot 60 minuten.

2. Training
Wij gaan samen tijdens een 1 op 1 training sprongen maken op het gebied van social advertising! Tijdens de training krijg je opdrachten over jouw campagne doelstelling: wat wil je met social advertising gaan bereiken. Hiermee gaan we aan de slag met het advertentiebeheer. Je krijgt van mij exclusieve benchmarks voor de kosten per resultaat, zodat je kunt vergelijken hoe goed jouw campagne het doet. De training zal plaatsvinden in Haarlem en duurt maximaal 1 dagdeel. Aan het einde van de training krijg je een handige hand-out. Zo kun je alle informatie nog eens rustig teruglezen en er bij pakken als je jouw eerste campagne maakt.

3. Feedbackgesprek
Na de training ben je waarschijnlijk aan de slag gegaan met je eerste campagne en zijn er wellicht nog wat vragen in je op gekomen. Bij veel trainingen stopt het als de training is geweest. Bij Modern Story hebben we nog de nodige ‘nazorg’ 😉  We lopen via Skype of telefonisch in een gesprek van 30 tot 60 minuten samen door jouw vragen over jouw campagne heen: wat ging goed en wat kan nog beter? Met deze vervolgstappen is jouw nieuwe campagne nog beter!

Social media contentstrategie training 1 op 1

Deze 1 op 1 training is niet voor niets 1 op 1: dit is om de workshop echt specifiek op jou te kunnen richten. We hebben het niet over algemene tips and tricks (oke, die zullen we ook doornemen ;)), maar specifiek gericht op jouw bedrijf. Ik steek graag mijn volle aandacht in de training. Hierdoor hebben wij drie contactmomenten:

1. Kennismakingsgesprek
In dit gesprek maken we kennis en hebben we het over jouw bedrijf, wat je op dit moment al hebt gedaan op het gebied van contentstrategie en waar je graag nog meer over zou willen leren. Dit gesprek doen we telefonisch of via Skype en duurt 30 tot 60 minuten.

2. Training
Tijdens een 1 op 1 training gaan jij en ik kijken naar jouw huidige content. Van tevoren heb ik deze al geanalyseerd en gaan we samen door de punten die al goed gaan en de tips van jouw pagina. Tijdens de training krijg je opdrachten over jouw doelstelling: wat wil je met jouw pagina bereiken, wie is jouw ideale klant, wat wil je uitstralen? We gaan aan de slag met mogelijk contentvormen, zodat je precies weet hoe je strategisch jouw sociale media in kunt zetten en geen moeite meer hebt met het bedenken van content. De training zal plaatsvinden in Haarlem en duurt maximaal 1 dagdeel.

3. Feedbackgesprek
Na de training heb je ons gesprek laten bezinken en zijn er wellicht nog wat vragen in je op gekomen. Bij veel trainingen stopt het na de training, maar bij Modern Story hebben we nog de nodige ‘nazorg’ 😉  Als jij nog vragen hebt kunnen we die samen doorlopen via Skype of telefonisch in een gesprek van +- 30 minuten.

Prijs: nu tijdelijk: 469 euro, na 9 februari gaat de prijs omhoog. De training kan op een later moment gevolgd worden, boeken is vóór 10 februari 2020.

Social media adverteren training
€ 469
Boek deze training
Social media contentstrategie training
€ 469
Boek deze training