Meer klanten via social media met de Online cursus Succes met social

Van volgers naar klanten via social media

Bij iedereen lijkt het ze makkelijk af te gaan: ze plaatsen meerdere posts op Facebook en Instagram per week en groeien een stuk harder dan jij. Ze krijgen reacties, het volgersaantal groeit en het belangrijkste: ze halen meer klanten uit hun sociale media.

Lukt dat bij jou niet? Dan pas je nog niet de goede methode toe.

Met deze online cursus social media gaan we aan de slag met jouw sociale media. Je leert hoe je precies weet wat je kunt doen op sociale media om volgers om te zetten in klanten. We gaan samen ervoor zorgen dat je dus gaat groeien! Dat je jouw sociale media succesvol inzet om meer klanten te krijgen. Ik haal 90% van mijn klanten uit sociale media en dat is voor jou ook mogelijk, echt. Net als cursist Iris: haar bereik ging als een malle, onder de juiste klanten, en die zit nu vol met nieuwe klanten via social media. Daarom kan ik je echt zeggen: als ik het kan, kan jij het ook. Ik ga je helpen.

Leer Adverteren op Facebook & Instagram met Manon
Manon-social-media-marketing-training

Deze training is voor jou als ondernemer als:

✓ Je bent soms wel uren bezig met het bedenken van content voor je sociale media om vervolgens 10 likes te krijgen op je post. ‘ʼWat een tijdverspillingʼʼ denk je dan regelmatig

Je het gevoel hebt dat je maar wat doet op sociale media, er zit geen strategie achter

✓ Je ziet dat anderen wel content kunnen bedenken voor sociale media, maar bij jou gaat het een stuk moeizamer

De groei van je account(s) uitblijft. Die 3 extra volgers zijn leuk (;)), maar jij wil harder groeien.

✓ Je daardoor soms ook wordt tegen gehouden door negatieve stemmetjes ‘Mijn post heeft maar 8 likes… zit iemand wel op mij te wachten?’

✓ Je jouw volgers om wil gaan zetten naar klanten, maar dat nog niet goed lukt

Je weet dat er meer inzit, het loopt nu ‘prima’ maar je voelt dat je zoveel meer kunt bereiken met je bedrijf. Het wil alleen (nog) niet.

Na deze training:

✓ Je weet precies wat je altijd fout deed waardoor je een enorme stagnatie voelde in je groei

✓ Je implementeert mijn succesformule waarmee ik 90% van mijn klanten uit sociale media haal

✓ Je maakt onweerstaanbare content voor je potentiëlele klanten waardoor jij hun go-to-expert wordt. Wat resulteert in meer interactie en een groei van jouw account

✓ Zet je jouw sociale media (eindelijk) succesvol in!

✓ Weet je hoe je strategisch sociale media gebruikt, goede triggerende posts maakt, en de groei van volgers omzet in klanten

✓ Heb je geen moeite meer om sociale media content te bedenken

✓ Heb je zoveel inspiratie dat je direct aan de slag wilt

✓ Weet je hoe je sociale media posts kunt evalueren en optimaliseren

✓ Ben je zelfverzekerder geworden in het plaatsen van sociale media content.

✓Je laat je een stuk minder afleiden door andere concullega’s en weet jouw ideale klant aan te spreken

✓ Zet je die volgers om in klanten en dus ook meer omzet

Manon
Manon social media trainingen combinatie

De methode waarmee je consistent klanten uit sociale media haalt

Yes, je leest het goed. Sociale media zorgen er bij mij voor dat ik klanten er uit haal. Dus niet alleen volgers, maar daadwerkelijk volgers die omgezet kunnen worden naar klanten. Ik haal 90% van mijn klanten uit sociale media.

Hoe ik dat doe? Dat ga ik je in deze training leren. Ik leer je hoe je stategisch sociale media kunt inzetten, ik geef je heel veel inspiratie voor content en je wordt zelf natuurlijk ook aan het werk gezet.

De training is in een online leeromgeving waar je zelfstandig door de 14 (video)modules kunt. In totaal kun je zo’n 25 video’s verwachten met in totaal zo’n 7 uur aan videocontent! Je krijgt ook nog naslagwerk, die je eventueel kunt uitprinten om je opdrachten in uit te schrijven.

Bekijk de video hieronder voor een korte introductie over wat de training voor jou kan betekenen:

Inhoud online training

Dé methode om te groeien in omzet vanuit je sociale media is het maken van een goede sociale media strategie (en deze succesvol uit te voeren)

Door een strategie weet jij namelijk precies waar jouw ideale klant op zit te wachten, wat jij wil vertellen en op welke manieren je dat kunt doen.

Uiteraard geef ik je veel ideeën en voorbeelden en gaan we aan de slag met je strategie. Hieronder kun je de totale inhoud vinden:

Deze training bestaat uit 14 lessen + bonussen

Les 1

Waarom jij een plan nodig hebt voor je sociale media

Les 2

First things first: basics Instagram, Facebook en LinkedIn

Les 3

Schrijf jouw unieke verhaal waarmee je een magneet wordt voor jouw droomklant

Les 4

Nooit meer werken met klanten die energie kosten. Trek voortaan alleen nog maar jouw droomklant aan.

Les 5

Jouw stem: tone of voice. Het is niet alleen belangrijk wat je zegt, maar ook hoe je dit zegt.

Les 6

Branding: jouw visuele uitstraling. We zijn visueel ingesteld, ik leg je uit wat hierin belangrijk is

Les 7

Doelstellingen. Wat is je doel waarmee je jouw socials inzet?

Les 8

De kracht van jezelf laten zien en waarom dit omzet verhogend is.

Les 9

Werken met pijlers


Les 10

Beeld met stoppingpower & teksten die je verder wilt lezen

Les 11

Tips voor posts die écht werken voor nieuwe klanten (volgers omzetten in klanten)

Les 12

Weet aan welke knoppen jij moet draaien om nog betere resultaten te behalen online

Les 13

Verder groeien en tools waarmee je dit kunt gaan doen voor een beter lopend bedrijf

Les 14

44 content ideeën uitgelegd met voorbeelden, voor de ultieme inspiratieboost

Bonussen

Bonus 1: Hashtag cursus

Krijg meer bereik door hashtags op Instagram juist inzetten.
Cursus t.w.v 65,-

Bonus 2: Evaluatie sheet

‘Doet mijn post het goed en wat is mijn groei?’
Excel sheet t.w.v 24,99,-

Bonus 3: Instagram reels cursus

Instagram reels cursus krijg je er bij als bonus

Cursus t.w.v 25,-

Bonus 4: Mindset masterclass

Kim Munnecom Mindset masterclass: ‘zit iemand wel op mij te wachten?’, ‘wie ben ik om dit te vertellen’ en vergelijken met anderen.

Bonus 5: masterclass hoe krijg ik meer interactie?

Ik zal je in een extra masterclass uitleggen hoe je ervoor kunt zorgen dat je (meer) interactie zoals likes en reacties op je sociale media posts krijgt.

Bonus 6: Werking van kleuren

Masterclass psychologische werking van kleuren: wat voor effect hebben kleuren? Door Ilse Marije

Bonus 7: Canva training

Sociale media content opmaken in Canva (basics training)

Instagram, Facebook en LinkedIn

Deze online training richt zich op zowel Instagram, Facebook en LinkedIn. Je kunt deze training dus op alle drie de platformen toepassen.

De training kun je volgen als ondernemer en je kunt de kosten dus ook opgeven bij de belasting. Nog geen ondernemer maar wel plannen om te worden? Dan is dit de ideale start. Met deze training begin je perfect!

 

Ik gun jou ook meer succes op sociale media en vooral: jouw ideale doelgroep (en daarmee potentiële klant) bereiken en overtuigen.

Dit zeggen anderen die de stap naar succes op social hebben gezet:

5/5
"Als Virtual Assistent heb ik vele social media trainingen gevolgd, omdat ik mij daar graag in wil specialiseren. De training van Manon heb ik ontzettend veel aan gehad. Nog steeds pak ik het werkboek erbij met alle info waarbij Manon alles duidelijk uitlegt. Wat maakt deze training anders dan de andere trainingen die ik heb gevolgd? Door deze training heb ik zoveel geleerd over de strategie. Waarom plaats ik iets op social media? Met welk doel? Naast dat ik veel geleerd heb over strategie krijg je enorm veel inspiratie om te posten. Heb je als ondernemer moeite met waarover je wilt posten dan zou ik deze training zeker aanraden. De video's in de training zijn heel duidelijk en ook krijg je er een mooie sheet bij voor het invullen van je resultaten. Door deze training te volgen heb ik enorme sprongen gemaakt, wat betreft social media. Het resultaat van deze training: Ik ben enorm gegroeid op Insta met volgers, maar nog belangrijker 90 procent van mijn klanten komen via Instagram. Dit komt mede dankzij de waardevolle training Succes met Socials! Dank je wel Manon voor de waardevolle training."
beoordeling-iris-succes-met-social-media
Iris
Virtueel Assistent
5/5
"Voordat ik deze training volgde zette ik mijn sociale media posts nog vaak in zonder echt doel. Door Manon neem ik er nu vaker de tijd voor. Wat ik erg fijn vond aan de training is dat het allemaal duidelijk en helder uitgelegd wordt uit enthousiasme waardoor je zin hebt om aan de slag te gaan. De vele voorbeelden waren ook erg fijn zodat je er een nog beter beeld bij hebt. Ik dacht bijvoorbeeld een goed beeld te hebben van mijn droomklanten maar met de oefeningen kan ik het nu beter voor mijzelf verwoorden. Kortom: ik raad deze training zeker aan als je klaar bent om meer succes uit je social te gaan halen!"
Angelina
manon-hashtag-training-instagram

Nog even voorstellen

In 2019 gooide ik het roer om en nam ik ontslag van mijn baan in loondienst bij een groot mediabureau. Met trillende handjes, maar ik wist dat het de juiste beslissing was. Ik verlangde naar vrijheid, moeiteloosheid, dat ik zelf mijn klanten kon bepalen en voldoening.

Daar ging ik dan, ondernemen. Het begon verrassend goed en al snel resulteerde dit in verdiensten waarvan ik iedere maand dacht ‘prima’. Ik liep alleen vast. Vast in die stap verder. Ik voelde aan alles dat er meer in zat. Ambitie ten top en een sterke wil, maar dat was niet genoeg. Ik had nog niet het juiste systeem. Nóg niet.

Mijn marketing ging op de schop, ik besloot niet alles meer alleen te willen doen en het belangrijkste: ik had een systeem wat zorgde voor het gevoel van moeiteloosheid.

Met dit systeem haal ik nu 90% van mijn klanten uit sociale media en ben ik weg van het ‘prima’ salaris wat ik mezelf kon uitkeren, waarbij er geen grote uitspattingen zaten (Bootje huren, even sparen, vakantie, even sparen). En dat, dat is pas het gevoel van vrijheid. Dat het wel kan, zonder veel over na te moeten denken. Dat ik een wachtlijst heb, dat klanten mij weten te vinden en dat het een consistente stroom is mét strategie en systeem.

En dat gun ik jou ook, want ik weet hoe frustrerend het kan zijn als je wél de mentaliteit hebt, maar nog niet het juiste systeem. Je stopt er tijd in, maar krijgt er te weinig voor terug. Het is tijd dat je daarvoor wordt beloond.

 Mijn doel is dan ook om jou zo simpel mogelijk met een flinke dosis enthousiasme alles uit te leggen over sociale media marketing. Ik heb al mijn jarenlange ervaring in deze training gestopt. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn namelijk, je wil alleen wel weten wát en hóe je het kunt doen.

Je kunt direct starten!

Je kunt deze training direct online bekijken in de online leeromgeving. De training kun je in 1 keer bekijken. Je hoeft dus niet een week te wachten tot de volgende module online komt. Wel raad ik je aan om per module de tijd te nemen. Neem tijd voor de opdrachten die er bij zitten en ga dan pas door. In totaal krijg je zo’n 7 uur aan videomateriaal. Dit is dus geen cursus met alleen de basics: we gaan écht de diepte in. Zo kun jij optimaal gaan groeien.

De volledige training bestaat uit zo’n 25 video’s, verschillend in lengte. Als ik een onderwerp kort en krachtig kan bespreken (zodat jij het begrijpt en genoeg beeld erbij hebt), dan zal ik dat ook doen. Jouw tijd is kostbaar, dus daar houd ik dan ook rekening mee 🙂 Omdat er zoveel waarde in deze training zit (mijn jaren ervaring), ben je in totaal zo’n 7 uur bezig met de video’s, met uiteraard ook nog de opdrachten. De training kun je op je eigen tempo volgen en je behoud toegang tot de training. Terugkijken kan dus gewoon.

Manon-social-media-trainingen-selfie

Quanta costa?

Deze prijs is tijdelijk zo laag. Voor alle waarde die hier inzit ben ik er van overtuigd dat jij dit ook een no-brainer vindt.

Online training only

1689,- 497,-
  • - Online training met videolessen (twv €977)
  • - 3x masterclasses (twv €417)
  • - Toegang tot groep met volop inspiratie
  • - Bonussen (twv €156)
  • - Meer dan 7 uur aan video-lessen
  • - E-book met samenvatting + opdrachten (twv €49)
  • - Hashtagcursus (twv €65)
  • - Excel evaluatie sheet (twv €25)
  • - Instagram reels cursus (twv €25,-)

Betaling in twee termijnen is ook mogelijk. Als je doorklikt heb je de keuze voor 1 of 2 termijnen.

Verder is er een NIET GOED, GELD TERUG garantie, zo erg geloof ik in mijn trainingen.

*zie voorwaarden in de FAQ


En als je nu denkt: ik probeer het nog even zelf, die volgers en omzet uit sociale media komen vanzelf wel en dat bespaart me geld. Denk dan ook aan wat het je kost als je het niet doet. Omzet die je niet binnen haalt omdat je de verkeerde dingen doet.

FAQ

Meest gestelde vragen

De training is online te volgen in een online leeromgeving. Je krijgt een persoonlijke login, waarmee je de video’s kunt bekijken. Bij de meeste modules heb je ook opdrachten die je kunt uitschrijven, dit doe je door het bijgevoegde bestand te downloaden en uit te printen, of dit te noteren op een manier die voor jou prettig is.

Er zijn 14 modules met meerdere video’s en bonussen. De modules variëren van een aantal minuten tot ongeveer een uur. In totaal is er zo’n 7 uur aan videomateriaal. De bijbehorende opdrachten kun je zo uitgebreid maken als je zelf wil. Ik geef een indicatie qua tijd, maar je kunt hier natuurlijk ook langer (of korter) de tijd voor nemen. Je hebt onbeperkt toegang, maar ik raad je wel aan de training in zijn geheel te volgen. De modules volgen elkaar op.

Jazeker. Dit is een investering in jouw bedrijf en kun je dus opgeven bij de belasting.

Op online trainingen hoef je niet de 14 dagen bedenktijd te hanteren. Echter ben ik zo overtuigd van de waarde van deze training, dat ik een niet goed, geld terug garantie heb binnen 14 dagen. Heb je binnen twee weken minimaal de helft van de training gevolgd (7 modules), je huiswerk gemaakt en toegepast? Heeft de training je desondanks geen stof tot nadenken gegeven en je niet verder helpt? (terwijl je weet dat resultaat langer nodig heeft). Stuur me dan een mail, dan krijg je jouw geld retour. Je kunt begrijpen dat alleen luisteren naar mijn video’s niet tot hét resultaat gaat zorgen. Je moet er vervolgens ook wat mee doen. Daarom vraag ik bij annulering naar je huiswerk.

Dat kan. Als je doorklikt kun je in 2 termijnen betalen. Als je in 1x betaalt krijg je een kleine korting.

In het programma zitten 3 masterclasses en q&a. Omdat deze online training op ieder moment gestart kan worden, zijn deze niet live. Deze kun je dus zelfstandig volgen. Mocht je tóch een andere vraag hebben nav de masterclass, dan mag je mij altijd een mailtje sturen.

Als eerste: niks moet 😉 maar adviseren zou ik het je wel. Ik denk dat voor zo goed als ieder bedrijf sociale media (marketing) niet weg te denken is. Het is zo dat heel veel mensen op sociale media te vinden zijn en dit dan ook het ideale kanaal is om op gevonden te worden. Verder is het natuurlijk nog belangrijk dat je niet alleen gevonden wordt, maar dat je die mensen ook om kunt gaan zetten in klanten. En ja: dat kan met sociale media zeker!!

Nee dat hoeft niet. De training kun je zowel volgen als je actief bent op sociale media, maar merk dat je er geen resultaat uit haalt, als dat je net begint en direct goed van start wil gaan. In de tweede module leg ik ook de basics per platform uit.

Dat is helaas niet mogelijk. De informatie die ik je kan geven om een goede social contentstrategie te maken past simpelweg niet in een mentorsessie. Ik ga graag voor optimaal resultaat. Daarom kun je of de online training zelfstandig volgen, of als je extra hulp fijn vindt voor pakket twee gaan: inclusief mentorsessies.

Mail mij even op info apenstaartje modernstory.nl of stuur me via 1 van mijn social kanalen een berichtje. Ik kijk graag samen of deze training geschikt voor je is.

Dat kan zeker. Stuur me even een mail (info apenstaartje modernstory.nl), dan ga ik een factuur voor je maken die je kunt betalen.

Jij hebt tot hier gelezen...

Dat betekent dat deze training je dus aanspreekt. Stop met twijfelen en start met doen! Ga voor eindelijk succes met sociale media. Als jij niet zichtbaar durft te zijn loop je klanten mis, klanten die op jou zitten te wachten. Ga jij ervoor, net al andere aanpakkers?

account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom