Succes met social

Van volgers naar
klanten via social media

Meer klanten via social media met de Online cursus Succes met social

Bij iedereen lijkt het ze makkelijk af te gaan: ze plaatsen meerdere posts op Facebook en Instagram per week en groeien een stuk harder dan jij. Ze krijgen reacties, het volgersaantal groeit en het belangrijkste: ze halen meer klanten uit hun sociale media.

Lukt dat bij jou niet? Dan pas je nog niet de goede methode toe.

Met deze online cursus social media gaan we aan de slag met jouw sociale media. Je leert hoe je precies weet wat je kunt doen op sociale media om volgers om te zetten in klanten. We gaan samen ervoor zorgen dat je dus gaat groeien! Dat je jouw sociale media succesvol inzet om meer klanten te krijgen. Ik haal 90% van mijn klanten uit sociale media en dat is voor jou ook mogelijk, echt. Net als cursist Iris: haar bereik ging als een malle, onder de juiste klanten, en die zit nu vol met nieuwe klanten via social media. Daarom kan ik je echt zeggen: als ik het kan, kan jij het ook. Ik ga je helpen.

Modern Story founder Manon die haar telefoon naar voren houdt en likes op haar Instagram ziet

Deze training is voor jou als ondernemer als:

Om vervolgens 10 likes te krijgen op je post. ‘ʼWat een tijdverspillingʼʼ denk je dan regelmatig

Die 3 extra volgers zijn leuk 😉, maar jij wil harder groeien

‘Mijn post heeft maar 8 likes… zit iemand wel op mij te wachten?’

Het loopt nu ‘prima’ maar je voelt dat je zoveel meer kunt bereiken met je bedrijf. Het wil alleen (nog) niet.

Na deze training:

Wat kan de training voor jou betekenen?

De methode waarmee je consistent klanten uit sociale media haalt

Yes, je leest het goed. Sociale media zorgen er bij mij voor dat ik klanten er uit haal. Dus niet alleen volgers, maar daadwerkelijk volgers die omgezet kunnen worden naar klanten. Ik haal 90% van mijn klanten uit sociale media.

Hoe ik dat doe? Dat ga ik je in deze training leren. Ik leer je hoe je stategisch sociale media kunt inzetten, ik geef je heel veel inspiratie voor content en je wordt zelf natuurlijk ook aan het werk gezet.

De training is in een online leeromgeving waar je zelfstandig door de 14 (video)modules kunt. In totaal kun je zo’n 25 video’s verwachten met in totaal zo’n 7 uur aan videocontent! Je krijgt ook nog naslagwerk, die je eventueel kunt uitprinten om je opdrachten in uit te schrijven.

Inhoud

Dit ga je leren

Dé methode om te groeien in omzet vanuit je sociale media is het maken van een goede sociale media strategie (en deze succesvol uit te voeren). Uiteraard geef ik je veel ideeën en voorbeelden en gaan we aan de slag met je strategie. Hieronder kun je de totale inhoud vinden:

1: Jouw plan

Waarom jij een plan nodig hebt voor je sociale media

2: Fist things first

Basics Instagram, Facebook en LinkedIn

3: Jouw verhaal

Schrijf jouw unieke verhaal waarmee je een magneet wordt voor jouw droomklant

4: Droomklant

Nooit meer werken met klanten die energie kosten. Trek voortaan alleen nog maar jouw droomklant aan.

5: Tone of voice

Jouw stem: tone of voice. Het is niet alleen belangrijk wat je zegt, maar ook hoe je dit zegt.

6: Branding

Jouw visuele uitstraling. We zijn visueel ingesteld, ik leg je uit wat hierin belangrijk is.

7: Doelstellingen

Wat is je doel waarmee je jouw socials inzet?

8: Jezelf laten zien

De kracht van jezelf laten zien en waarom dit omzet verhogend is.

9: Pijlers

Werken met pijlers

10: Stoppingpower

Beeld met stoppingpower & teksten die je verder wilt lezen

11: Overtuigen

Tips voor posts die écht werken voor nieuwe klanten (volgers omzetten in klanten)

12: Optimaliseren

Weet aan welke knoppen jij moet draaien om nog betere resultaten te behalen online

13: Tools

Verder groeien en tools waarmee je dit kunt gaan doen voor een beter lopend bedrijf

14: Content ideeën

44 content ideeën uitgelegd met voorbeelden, voor de ultieme inspiratieboost

Nu 1689,- 497,-

Plus bonussen twv 700+,-

Online training

Hashtag cursus. Krijg meer bereik door hashtags op Instagram juist inzetten.

twv 65,-

E-book

Evaluatie sheet.
‘Doet mijn post het goed en wat is mijn groei?’

twv 25,-

Online training

Instagram Reels Cursus

twv 39,-

Video training

Sociale media content opmaken in Canva (basics training)

twv 149,-

Masterclass

Kim Munnecom Mindset masterclass: ‘zit iemand wel op mij te wachten?’, ‘wie ben ik om dit te vertellen’ en vergelijken met anderen.

twv 65,-

Masterclass

Hoe zorg je ervoor dat je (meer) interactie zoals likes en reacties op je sociale media posts krijgt?

twv 25,-

Masterclass

Psychologische werking van kleuren: wat voor effect hebben kleuren? Door Ilse Marije

twv 39,-

Werkt op alle grote social media platformen

Deze online training richt zich op zowel Instagram, Facebook en LinkedIn. Je kunt deze training dus op alle drie de platformen toepassen.

De training kun je volgen als ondernemer en je kunt de kosten dus ook opgeven bij de belasting. Nog geen ondernemer maar wel plannen om te worden? Dan is dit de ideale start. Met deze training begin je perfect!

Reviews

Dit zeggen anderen die de stap naar succes op social hebben gezet

“90 procent van mijn klanten komen nu via Instagram!

Als Virtual Assistent heb ik vele social media trainingen gevolgd, omdat ik mij daar graag in wil specialiseren. De training van Manon heb ik ontzettend veel aan gehad. Nog steeds pak ik het werkboek erbij met alle info waarbij Manon alles duidelijk uitlegt. Wat maakt deze training anders dan de andere trainingen die ik heb gevolgd?

Door deze training heb ik zoveel geleerd over de strategie. Waarom plaats ik iets op social media? Met welk doel? Naast dat ik veel geleerd heb over strategie krijg je enorm veel inspiratie om te posten. Heb je als ondernemer moeite met waarover je wilt posten dan zou ik deze training zeker aanraden. De video’s in de training zijn heel duidelijk en ook krijg je er een mooie sheet bij voor het invullen van je resultaten.

Door deze training te volgen heb ik enorme sprongen gemaakt, wat betreft social media. Het resultaat van deze training: Ik ben enorm gegroeid op Insta met volgers, maar nog belangrijker 90 procent van mijn klanten komen nu via Instagram. Dit komt mede dankzij de waardevolle training Succes met Socials! Dank je wel Manon voor de waardevolle training.”

Iris

Virtueel Assistent

“ik raad deze training zeker aan als je klaar bent om meer succes uit je social te gaan halen!

Angelina

Ambitieuze ondernemer

Meet Modern Story

Nog even voorstellen

In 2019 gooide ik het roer om en nam ik ontslag van mijn baan in loondienst bij een groot mediabureau. Met trillende handjes, maar ik wist dat het de juiste beslissing was. Ik verlangde naar vrijheid, moeiteloosheid, dat ik zelf mijn klanten kon bepalen en voldoening.

Daar ging ik dan, ondernemen. Het begon verrassend goed en al snel resulteerde dit in verdiensten waarvan ik iedere maand dacht ‘prima’. Ik liep alleen vast. Vast in die stap verder. Ik voelde aan alles dat er meer in zat. Ambitie ten top en een sterke wil, maar dat was niet genoeg. Ik had nog niet het juiste systeem. Nóg niet.

Mijn marketing ging op de schop, ik besloot niet alles meer alleen te willen doen en het belangrijkste: ik had een systeem wat zorgde voor het gevoel van moeiteloosheid.

Met dit systeem haal ik nu 90% van mijn klanten uit sociale media en ben ik weg van het ‘prima’ salaris wat ik mezelf kon uitkeren, waarbij er geen grote uitspattingen zaten (Bootje huren, even sparen, vakantie, even sparen). En dat, dat is pas het gevoel van vrijheid. Dat het wel kan, zonder veel over na te moeten denken. Dat ik een wachtlijst heb, dat klanten mij weten te vinden en dat het een consistente stroom is mét strategie en systeem.

En dat gun ik jou ook, want ik weet hoe frustrerend het kan zijn als je wél de mentaliteit hebt, maar nog niet het juiste systeem. Je stopt er tijd in, maar krijgt er te weinig voor terug. Het is tijd dat je daarvoor wordt beloond.

Mijn doel is dan ook om jou zo simpel mogelijk met een flinke dosis enthousiasme alles uit te leggen over sociale media marketing. Ik heb al mijn jarenlange ervaring in deze training gestopt. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn namelijk, je wil alleen wel weten wát en hóe je het kunt doen.

The numbers

Zoveel gingen je voor

2400+

cursussen verkocht

1700+

ondernemers geholpen

8+ jaar

online marketing kennis

Je kunt direct starten!

Je kunt deze training direct online bekijken in de online leeromgeving. De training kun je in 1 keer bekijken. Je hoeft dus niet een week te wachten tot de volgende module online komt. Wel raad ik je aan om per module de tijd te nemen. Neem tijd voor de opdrachten die er bij zitten en ga dan pas door. In totaal krijg je zo’n 7 uur aan videomateriaal. Dit is dus geen cursus met alleen de basics: we gaan écht de diepte in.

Zo kun jij optimaal gaan groeien. De volledige training bestaat uit zo’n 25 video’s, verschillend in lengte. Als ik een onderwerp kort en krachtig kan bespreken (zodat jij het begrijpt en genoeg beeld erbij hebt), dan zal ik dat ook doen. Jouw tijd is kostbaar, dus daar houd ik dan ook rekening mee 🙂 Omdat er zoveel waarde in deze training zit (mijn jaren ervaring), ben je in totaal zo’n 7 uur bezig met de video’s, met uiteraard ook nog de opdrachten. De training kun je op je eigen tempo volgen en je behoud toegang tot de training. Terugkijken kan dus gewoon.

Succes met social

(t.w.v. €977)

(t.w.v. €417)

(t.w.v. €700)

(t.w.v. €49)

(t.w.v. €65)

(t.w.v. €25)

(t.w.v. €39)

Complete cursus

ipv 1689,- (ex btw) 

497,-

in 2 termijnen

ipv 2x 890,- (ex btw)

2x 261,-

Uiteraard kun je dit als scholingskosten aftrekken. NIET GOED, GELD TERUG garantie.

Als je nu denkt:

“Ik probeer het nog even zelf, die volgers en omzet uit sociale media komen vanzelf wel en dat bespaart me geld.”

Denk dan ook aan wat het je kost als je het niet doet. Omzet die je niet binnen haalt omdat je de verkeerde dingen doet.

FAQ

Meest gestelde vragen

De training is online te volgen in een online leeromgeving. Je krijgt een persoonlijke login, waarmee je de video’s kunt bekijken. Bij de meeste modules heb je ook opdrachten die je kunt uitschrijven, dit doe je door het bijgevoegde bestand te downloaden en uit te printen, of dit te noteren op een manier die voor jou prettig is.

Er zijn 14 modules met meerdere video’s en bonussen. De modules variëren van een aantal minuten tot ongeveer een uur. In totaal is er zo’n 7 uur aan videomateriaal. De bijbehorende opdrachten kun je zo uitgebreid maken als je zelf wil. Ik geef een indicatie qua tijd, maar je kunt hier natuurlijk ook langer (of korter) de tijd voor nemen. Je hebt onbeperkt toegang, maar ik raad je wel aan de training in zijn geheel te volgen. De modules volgen elkaar op.

Jazeker. Dit is een investering in jouw bedrijf en kun je dus opgeven bij de belasting.

Op online trainingen hoef je niet de 14 dagen bedenktijd te hanteren. Echter ben ik zo overtuigd van de waarde van deze training, dat ik een niet goed, geld terug garantie heb binnen 14 dagen. Heb je binnen twee weken minimaal de helft van de training gevolgd (7 modules), je huiswerk gemaakt en toegepast? Heeft de training je desondanks geen stof tot nadenken gegeven en je niet verder helpt? (terwijl je weet dat resultaat langer nodig heeft). Stuur me dan een mail, dan krijg je jouw geld retour. Je kunt begrijpen dat alleen luisteren naar mijn video’s niet tot hét resultaat gaat zorgen. Je moet er vervolgens ook wat mee doen. Daarom vraag ik bij annulering naar je huiswerk.

Dat kan. Als je doorklikt kun je in 2 termijnen betalen. Als je in 1x betaalt krijg je een kleine korting.

In het programma zitten 3 masterclasses en q&a. Omdat deze online training op ieder moment gestart kan worden, zijn deze niet live. Deze kun je dus zelfstandig volgen. Mocht je tóch een andere vraag hebben nav de masterclass, dan mag je mij altijd een mailtje sturen.

Als eerste: niks moet 😉 maar adviseren zou ik het je wel. Ik denk dat voor zo goed als ieder bedrijf sociale media (marketing) niet weg te denken is. Het is zo dat heel veel mensen op sociale media te vinden zijn en dit dan ook het ideale kanaal is om op gevonden te worden. Verder is het natuurlijk nog belangrijk dat je niet alleen gevonden wordt, maar dat je die mensen ook om kunt gaan zetten in klanten. En ja: dat kan met sociale media zeker!!

Nee dat hoeft niet. De training kun je zowel volgen als je actief bent op sociale media, maar merk dat je er geen resultaat uit haalt, als dat je net begint en direct goed van start wil gaan. In de tweede module leg ik ook de basics per platform uit.

Dat is helaas niet mogelijk. Je kunt deze training zelfstandig volgen in jouw tijd. Toch behoefte aan meer begeleiding? ik bied ook 1 op 1 trajecten aan.

Mail mij even op info apenstaartje modernstory.nl of stuur me via 1 van mijn social kanalen een berichtje. Ik kijk graag samen of deze training geschikt voor je is.

Dat kan zeker. Stuur me even een mail (info apenstaartje modernstory.nl), dan ga ik een factuur voor je maken die je kunt betalen.

Je hebt tot hier gelezen…

Dat betekent dat deze training je dus aanspreekt. Stop met twijfelen en start met doen!

Ga voor eindelijk succes met sociale media advertenties. Als jij niet zichtbaar durft te zijn loop je klanten mis, klanten die op jou zitten te wachten. Ga jij ervoor, net al andere aanpakkers?