Online training Succes met social

Weet jij dat sociale media nieuwe klanten zouden moeten opleveren maar blijft dat bij jou uit?

Bij iedereen lijkt het ze makkelijk af te gaan: ze plaatsen meerdere posts op sociale media per week en groeien een stuk harder dan jij. Ze krijgen reacties, het volgersaantal groeit en het belangrijkste: ze halen klanten uit hun sociale media.

Lukt dat bij jou niet? Dan pas je nog niet de goede methode toe.

In deze online training gaan we aan de slag met jouw socials: Instagram, Facebook en LinkedIn. Je leert hoe je door middel van een strategie precies weet wat je kunt doen op sociale media om volgers om te zetten in klanten. We gaan samen ervoor zorgen dat je dus gaat groeien! En daarnaast zul je nooit meer naar een leeg scherm staren om te kijken wat je nu weer moet posten op social.

Manon-social-media-marketing-training

Deze training is voor jou als:

✓ Jij een ondernemer bent, van plan bent te worden of verantwoordelijk bent voor sociale media van het bedrijf waar je werkt

✓ Je moeite hebt met het bedenken van content voor sociale media. Het levert je ‘contentstress’ op.

✓ Je het gevoel hebt dat je maar wat doet op sociale media, er zit geen strategie achter

✓ Je ziet dat anderen wel content kunnen bedenken voor sociale media, maar bij jou gaat het een stuk moeizamer

✓ De groei van je account(s) uitblijft. Die 3 extra volgers zijn leuk (;)), maar jij wil harder groeien.

✓ Je daardoor soms ook wordt tegen gehouden door negatieve stemmetjes ‘Mijn post heeft maar 8 likes… zit iemand wel op mij te wachten?’

✓ Je jouw volgers om wil gaan zetten naar klanten, maar dat nog niet goed lukt

Na deze training:

✓ De fouten die veel ondernemers maken en daardoor niet groeien in volgers en omzet

✓ Ontdek je mijn geheim: hoe ik 90% van mijn klanten uit sociale media haal en dagelijks bestellingen binnen krijg en wekelijks aanvragen

✓ Maak je kwalitatieve posts die perfect bij je doelgroep aansluiten, wat resulteert in meer interactie en een groei van jouw account(s)

✓ Zet je jouw socials (eindelijk) succesvol in!

✓ Weet je hoe je strategisch sociale media gebruikt, goede triggerende posts maakt, en de groei van volgers omzet in klanten

✓ Heb je geen moeite meer om sociale media content te bedenken

✓ Heb je zoveel inspiratie dat je direct aan de slag wilt

✓ Weet je hoe je sociale media posts kunt evalueren en optimaliseren

✓ Ben je zelfverzekerder geworden in het plaatsen van sociale media content. Je laat je een stuk minder afleiden door andere concullega’s en weet jouw ideale klant aan te spreken

✓ Zet je die volgers om in klanten en dus ook meer omzet

Manon
Manon social media trainingen combinatie

90% van mijn klanten uit sociale media

Yes, je leest het goed. Sociale media zorgen er bij mij voor dat ik klanten er uit haal. Dus niet alleen volgers, maar daadwerkelijk volgers die omgezet kunnen worden naar klanten. Hoe ik dat doe? Dat ga ik je in deze training leren. Ik leer je hoe je stategisch sociale media kunt inzetten, ik geef je heel veel inspiratie voor content en je wordt zelf natuurlijk ook aan het werk gezet.

De training is in een online leeromgeving waar je zelfstandig door de 14 (video)modules kunt. In totaal kun je zo’n 25 video’s verwachten met in totaal zo’n 7 uur aan videocontent! Je krijgt ook nog naslagwerk, die je eventueel kunt uitprinten om je opdrachten in uit te schrijven. Meer hulp nodig? Je kunt ook kiezen voor een pakket met aanvullende begeleiding van mij. 1 op 1: volle aandacht voor jou!

Inhoud online training

Om nooit meer zonder sociale media content te zitten is het maken van een strategie belangrijk. Door een strategie weet jij namelijk precies waar jouw ideale klant op zit te wachten, wat jij wil vertellen en op welke manieren je dat kunt doen. Uiteraard geef ik je veel ideeën en voorbeelden en gaan we samen aan de slag met je strategie. Hieronder kun je de totale inhoud vinden:

Deze training bestaat uit 14 lessen + bonussen

Les 1

Waarom jij een plan nodig hebt voor je sociale media

Les 2

First things first: basics Instagram, Facebook en LinkedIn

Les 3

Jouw unieke verhaal en waarom je hiermee als een magneet klanten gaat aantrekken

Les 4

Wie is jouw droomklant? Van wie word jij nu écht helemaal gelukkig?

Les 5

Jouw stem: tone of voice. Het is niet alleen belangrijk wat je zegt, maar ook hoe je dit zegt.

Les 6

Branding: jouw visuele uitstraling. We zijn visueel ingesteld, ik leg je uit wat hierin belangrijk is

Les 7

Doelstellingen. Wat is je doel waarmee je jouw socials inzet?

Les 8

De kracht van jezelf laten zien en waarom dit omzet verhogend is.

Les 9

Werken met pijlers


Les 10

Beeld met stoppingpower & teksten die je verder wilt lezen

Les 11

Tips voor posts die écht werken voor nieuwe klanten (volgers omzetten in klanten)

Les 12

Cijfers hoeven niet saai te zijn (evalueren)

Les 13

Verder groeien en tools waarmee je dit kunt gaan doen voor een beter lopend bedrijf

Les 14

44 content ideeën uitgelegd met voorbeelden, voor de ultieme inspiratieboost

Bonussen

Bonus 1: Hashtag cursus

Krijg meer bereik door hashtags op Instagram juist inzetten.
Cursus t.w.v 65,-

Bonus 2: Evaluatie sheet

‘Doet mijn post het goed en wat is mijn groei?’
Excel sheet t.w.v 24,99,-

Bonus 3: Canva training

Sociale media content opmaken in Canva (basics training)

Bonus 4: Mindset masterclass

Kim Munnecom Mindset masterclass: ‘zit iemand wel op mij te wachten?’, ‘wie ben ik om dit te vertellen’ en vergelijken met anderen.

Bonus 5: masterclass hoe krijg ik meer interactie?

Ik zal je in een extra masterclass uitleggen hoe je ervoor kunt zorgen dat je (meer) interactie zoals likes en reacties op je sociale media posts krijgt.

Bonus 6: Werking van kleuren

Masterclass psychologische werking van kleuren: wat voor effect hebben kleuren? Door Ilse Marije

Bonus 7: Filmster bliss

Je zal af en toe mijn kat Bliss door beeld zien lopen. Ik kon zijn filmster-mentaliteit niet onderdrukken, dus die krijg je er gratis bij 😉

Instagram, Facebook en LinkedIn

Deze online training richt zich op zowel Instagram, Facebook en LinkedIn. Je kunt deze training dus op alle drie de platformen toepassen.

De training kun je volgen als ondernemer (to be) en je kunt de kosten dus ook opgeven bij de belasting. Nog geen ondernemer maar wel plannen om te worden? Dan is dit de ideale start. Met deze training begin je perfect! Ook als je in loondienst zit, maar de sociale media van het bedrijf naar een hoger niveau wil tillen is deze training ideaal voor jou om te volgen.

Ik gun jou ook meer succes op sociale media en vooral: jouw ideale doelgroep (en daarmee potentiële klant) bereiken en overtuigen.

Dit zeggen anderen die de stap naar succes op social hebben gezet:

5/5
"Als Virtual Assistent heb ik vele social media trainingen gevolgd, omdat ik mij daar graag in wil specialiseren. De training van Manon heb ik ontzettend veel aan gehad. Nog steeds pak ik het werkboek erbij met alle info waarbij Manon alles duidelijk uitlegt. Wat maakt deze training anders dan de andere trainingen die ik heb gevolgd? Door deze training heb ik zoveel geleerd over de strategie. Waarom plaats ik iets op social media? Met welk doel? Naast dat ik veel geleerd heb over strategie krijg je enorm veel inspiratie om te posten. Heb je als ondernemer moeite met waarover je wilt posten dan zou ik deze training zeker aanraden. De video's in de training zijn heel duidelijk en ook krijg je er een mooie sheet bij voor het invullen van je resultaten. Door deze training te volgen heb ik enorme sprongen gemaakt, wat betreft social media. Het resultaat van deze training: Ik ben enorm gegroeid op Insta met volgers, maar nog belangrijker 90 procent van mijn klanten komen via Instagram. Dit komt mede dankzij de waardevolle training Succes met Socials! Dank je wel Manon voor de waardevolle training."
beoordeling-iris-succes-met-social-media
Iris
Virtueel Assistent
5/5
"Voordat ik deze training volgde zette ik mijn sociale media posts nog vaak in zonder echt doel. Door Manon neem ik er nu vaker de tijd voor. Wat ik erg fijn vond aan de training is dat het allemaal duidelijk en helder uitgelegd wordt uit enthousiasme waardoor je zin hebt om aan de slag te gaan. De vele voorbeelden waren ook erg fijn zodat je er een nog beter beeld bij hebt. Ik dacht bijvoorbeeld een goed beeld te hebben van mijn droomklanten maar met de oefeningen kan ik het nu beter voor mijzelf verwoorden. Kortom: ik raad deze training zeker aan als je klaar bent om meer succes uit je social te gaan halen!"
Angelina
manon-hashtag-training-instagram

Nog even voorstellen

Ken je dat? Dat iemand iets uitlegt met heel veel moeilijke termen en veel te veel woorden… Nou, daar ben ik een beetje allergisch voor… Het had vaak ook 4x zo snel gekund en in Jip en Janneke-taal. Mijn doel is dan ook om jou zo simpel mogelijk met een flinke dosis enthousiasme alles uit te leggen over sociale media marketing. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn namelijk, je wil alleen wel weten wát en hóe je het kunt doen.

Na wat jaren bij een mediabureau te hebben gewerkt en voor toffe klanten zoals Licor43, Bolletje en VSM de socials te hebben gedaan besloot ik mij te richten op waar ik nog veel warmer van word: ondernemers en mkb bedrijven helpen hun sociale media naar een hoger niveau te tillen. Hun ideale klanten te bereiken en vooral ook plezier krijgen in sociale media (geen moetje). Het geeft me een onwijze kick om te zien dat mijn klanten mooie resultaten behalen. Of het nu die 10.000 volgers (hello swipe up!) op Instagram is, meerdere klanten per week uit Instagram halen of een andere doelstelling die ze hebben gesteld: iedere keer schijnt er weer een lach op mijn gezicht.

Verder ben ik een echt kattenmens en zal je mijn kat Bliss dus ook af en toe voorbij zien komen op de video, beschouw dat maar als een bonus haha 😉 Ook ben ik gek op cheesecake, best een theeleut en oorspronkelijk een Amsterdammer.

Je kunt direct starten!

Je kunt deze training direct online bekijken in de online leeromgeving. De training kun je in 1 keer bekijken. Je hoeft dus niet een week te wachten tot de volgende module online komt. Wel raad ik je aan om per module de tijd te nemen. Neem tijd voor de opdrachten die er bij zitten en ga dan pas door. In totaal krijg je zo’n 7 uur aan videomateriaal. Dit is dus geen cursus met alleen de basics: we gaan écht de diepte in. Zo kun jij optimaal gaan groeien.

De volledige training bestaat uit zo’n 25 video’s, verschillend in lengte. Als ik een onderwerp kort en krachtig kan bespreken (zodat jij het begrijpt en genoeg beeld erbij hebt), dan zal ik dat ook doen. Jouw tijd is kostbaar, dus daar houd ik dan ook rekening mee 🙂 Omdat er zoveel waarde in deze training zit (mijn jaren ervaring), ben je in totaal zo’n 7 uur bezig met de video’s, met uiteraard ook nog de opdrachten. De training kun je op je eigen tempo volgen en je behoud toegang tot de training. Terugkijken kan dus gewoon.

Manon-social-media-trainingen-selfie

Quanta costa?

Deze prijs is tijdelijk zo laag. Voor alle waarde die hier inzit ben ik er van overtuigd dat jij dit ook een no-brainer vindt.

Online training only

1689,- 497,-
  • - Online training met videolessen (twv €977)
  • - 3x masterclasses + q&a (twv €417)
  • - Toegang tot groep met volop inspiratie
  • - Bonussen (twv €156)
  • - Meer dan 7 uur aan video-lessen
  • - E-book met samenvatting + opdrachten (twv €49)
  • - Hashtagcursus (twv €65)
  • - Excel evaluatie sheet (twv €25)

Betaling in twee termijnen is ook mogelijk. Als je doorklikt heb je de keuze voor 1 of 2 termijnen.

Verder is er een NIET GOED, GELD TERUG garantie, zo erg geloof ik in mijn trainingen.

*zie voorwaarden in de FAQ


En als je nu denkt: ik probeer het nog even zelf, die volgers en omzet uit sociale media komen vanzelf wel en dat bespaart me geld. Denk dan ook aan wat het je kost als je het niet doet. Omzet die je niet binnen haalt omdat je de verkeerde dingen doet.

FAQ

Meest gestelde vragen

De training is online te volgen in een online leeromgeving. Je krijgt een persoonlijke login, waarmee je de video’s kunt bekijken. Bij de meeste modules heb je ook opdrachten die je kunt uitschrijven, dit doe je door het bijgevoegde bestand te downloaden en uit te printen, of dit te noteren op een manier die voor jou prettig is.

Er zijn 14 modules met meerdere video’s en bonussen. De modules variëren van een aantal minuten tot ongeveer een uur. In totaal is er zo’n 7 uur aan videomateriaal. De bijbehorende opdrachten kun je zo uitgebreid maken als je zelf wil. Ik geef een indicatie qua tijd, maar je kunt hier natuurlijk ook langer (of korter) de tijd voor nemen. Je hebt onbeperkt toegang, maar ik raad je wel aan de training in zijn geheel te volgen. De modules volgen elkaar op.

Jazeker. Dit is een investering in jouw bedrijf en kun je dus opgeven bij de belasting.

Op online trainingen hoef je niet de 14 dagen bedenktijd te hanteren. Echter ben ik zo overtuigd van de waarde van deze training, dat ik een niet goed, geld terug garantie heb binnen 14 dagen. Heb je binnen twee weken minimaal de helft van de training gevolgd (7 modules), je huiswerk gemaakt en toegepast? Heeft de training je desondanks geen stof tot nadenken gegeven en je niet verder helpt? (terwijl je weet dat resultaat langer nodig heeft). Stuur me dan een mail, dan krijg je jouw geld retour. Je kunt begrijpen dat alleen luisteren naar mijn video’s niet tot hét resultaat gaat zorgen. Je moet er vervolgens ook wat mee doen. Daarom vraag ik bij annulering naar je huiswerk.

Dat kan. Als je doorklikt kun je in 2 termijnen betalen. Als je in 1x betaalt krijg je een kleine korting.