Inspiratieboost voor jouw sociale media content

Video: 44 contentideeën met voorbeelden (1 uur)

Is die inspiratie voor sociale media content bij jou ook zo ver te zoeken… Dan heb ik wat leuks voor je: in deze video ga ik een uur lang 44 contentideeën met voorbeelden met je behandelen. Dus inclusief praktische toepassingen.

De video is onderdeel van de online training ‘nooit meer zonder social media content (en realiseer optimale groei)’. Deze training bestaat uit 14 modules en bonussen (meer dan 25 video’s in totaal), maar ik kan jou alvast voor een kleine prijs 1 van de video’s laten zien. In de masterclass ’44 contentideeën inclusief voorbeelden en uitleg’ ga ik je een uur lang een dosis inspiratie geven! Hierna kun je echt al grote stappen gaan maken. Uiteraard geef ik in mijn volledige online training nog veel meer waarde.

Jouw aankoopbedrag is direct jouw kortingscode

En het leuke is: jouw aankoopbedrag (37,-) is ook direct jouw kortingscode voor de volledige online training!

De video kun je direct bekijken, want je krijgt hem in je mail.

LET OP: na het kijken van de video heb je zeker heel veel inspiratie, bekijk deze dan ook alleen als je er direct mee aan de slag kunt!

Dit is een tijdelijk aanbod voor jou en verloopt over:

Of: meld je direct aan voor de volledige online training

Wil je gewoon al direct de gehele online training volgen? Dat kan! De training begint op 1 mei. Je kunt hier alle info vinden over de 14 modules en de bonussen. In totaal zijn er meer dan 25 video’s die je kunt kijken, met heel veel waarde zodat jij optimaal kunt gaan groeien op sociale media.

wat moet ik nu weer plaatsen video

Mocht je woonachtig zijn in het buitenland: ook dan kun je deze masterclass volgen. Stuur me dan even een mailtje naar info@modernstory.nl dan maak ik een factuur voor je.