Een cadeautje voor jou als klant!

Gratis masterclass op vrijdag 14 mei om 9:30-11:00!! Deze masterclass geef ik, Manon, jou als cadeau. Omdat jij klant bij mij bent of mij hebt geholpen met mijn bedrijf. Daarom waardeer ik je enorm en vind ik dit een super tof cadeau om jou te geven!

We weten allemaal dat ons gedrag gestuurd wordt door onze waarden en overtuigingen. Meestal zijn we ons daar helemaal niet zo bewust van, maar sommige overtuigingen kunnen ons flink in de weg zitten. Als jij diep van binnen bijvoorbeeld geloofd dat je niet goed genoeg bent in jouw vak of als jij ergens gelooft dat je niet écht mag excelleren, kan je jezelf ook flink saboteren. Hoe lekker zou het zijn, als je die overtuigingen kan loslaten? Als je ruimte gaat maken voor andere overtuigingen die helpender zijn op jouw pad als ondernemer? In deze sessie heb ik Carlijn gevraagd om je mee te nemen in een diepe visualisatie waarbij jij jouw meest beperkende overtuiging liefdevol bedankt en een nieuwe, helpende overtuiging gaat omarmen.
 
Denk aan overtuigingen als:
– Er zit toch niemand op mijn gezicht op stories te wachten…
– Om geld te verdienen moet ik hard en veel werken…
– Ik kan niet zo hard groeien als de ander…
 
Iedereen heeft wel een overtuiging, wat die voor jou is is persoonlijk. Maar dat het je kan belemmeren is zeker.
 
Ter voorbereiding: 
– Bedenk: Met welk idee/gedachte/overtuiging over jezelf ben jij helemaal klaar en wil je graag loslaten? Mocht je hier niet helemaal uitkomen, geen nood dan helpt Carlijn je tijdens de sessie even verder. 
– Het is belangrijk deze sessie van begin tot eind te volgen, anders zal je niet kunnen ervaren wat deze sessie je kan brengen. Zorg er dus voor dat je niet gestoord kan worden door hond, kind, deurbel etc. Een volle blaas is vaak ook wat lastig concentreren, dus even plassen van tevoren is ook aan te raden ;-).
 
De masterclass is via Zoom, inschrijving is nodig, zo ontvang je alle info. Schrijf 14 mei om 9:30-11:00 vast in je agenda. De sessie doen we gezamenlijk met allemaal andere klanten van mij. Het gaat echt fantastisch worden, ik hoop dat je er bij kunt zijn!
 
Deze masterclass geef ik, Manon, jou als cadeau, omdat ik jou als klant enorm waardeer.

Doe je mee? Let op, de masterclass is LIVE. Er komt geen opname.