Beste hashtags op Instagram gebruiken

Hoe krijg je meer bereik op Instagram? Is gebruik maken van de hashtags nou echt noodzakelijk? Zoeken mensen echt op hashtags? Jazeker. Heel veel mensen volgen deze hashtags ook nog eens. Ze zijn dus echt geïnteresseerd. Hashtags kunnen je bereik enorm verhogen. Het is dus eigenlijk essentieel om hashtags te gebruiken. Het is wel heel belangrijk om de JUISTE hashtags te gebruiken, zodat je de juiste mensen bereikt op Instagram.

Hashtagonderzoek is noodzakelijk

Heel veel ondernemers plaatsen random hashtags bij hun post. Ze denken dat ze hiermee heel veel mensen zullen bereiken. Het plaatsen van random hashtags zet geen zoden aan de dijk. Het is eigenlijk gewoon zonde van je tijd. Je bereikt hiermee niet de mensen die je wilt bereiken met je post. Leuk, dat je een like krijgt van die dame in Tsjechië, maar zou ze ook je diensten kopen?

Start met een hashtagonderzoek

Welke hashtag voor het ene bedrijf goed werkt, hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat deze voor jou ook goed zijn. Een goed en uitgebreid hashtagonderzoek is daarom van essentieel belang als je de juiste mensen wilt bereiken op Instagram. Het starten met een hashtagonderzoek, daar gaat inderdaad wat tijd inzitten. Je bent in het begin constant aan het testen welke hashtags nu werken of niet voor je. Maar zonder goed hashtagonderzoek ben je eigenlijk zomaar wat aan het doen. En dat is natuurlijk zonde.

Bereik de juiste mensen met de juiste hashtags

Het is dus noodzakelijk dat als je de juiste mensen wilt bereiken met hashtags een goed en uitgebreid hashtagonderzoek moet doen, want zonder strategie ben je maar wat aan het doen. Het is zeker de moeite waard om je doelgroep helemaal uit te diepen en goed onder de loep te nemen.

Als je eenmaal weet uit je onderzoek welke hashtags je moet gebruiken om de juiste mensen te bereiken, dan zul je merken dat je met relevante hashtags heel veel kunt bereiken.

Wil je meer weten over het gebruik van hashtags op Instagram en hoe start je nu precies een gedegen hashtag onderzoek? Dan is deze hashtag training zeker iets voor jou. In deze training gaan we hier uitgebreid op in. Na deze hashtag training weet jij precies hoe je de juiste mensen kunt bereiken op Instagram met hashtags.

Meet modern story

Over Manon

Mijn missie is om ondernemers te helpen hun zichtbaarheid te vergroten. Zo kunnen zij ideale klanten aantrekken. Ik heb al 1500+ ondernemers mogen helpen, die hun bedrijf laten groeien en daarmee ook hun omzet. Ik ben ervan overtuigd dat jij dat ook kunt bereiken!

Gratis masterclass

11 succesfactoren voor adverteren op Facebook en Instagram

Je ontdekt in deze masterclass:

Meld je nu aan!