2 maanden traject: meer omzet uit Facebook en Instagram door effectief adverteren

Adverteren op Instagram en Facebook

Je weet dat adverteren op sociale media hele goede resultaten kan behalen, maar je weet niet hoe je dit zelf kunt doen. Dan is dit twee maanden traject voor jou ideaal!

Wil jij:

  • zelf Facebook advertenties kunnen maken?
  • jouw ideale klant bereiken?
  • meer zichtbaar worden?
  • jouw advertentiekosten omlaag brengen?

Op alles hard in je hoofd ‘Ja!’ gezegd? Dan is dit traject wat voor jou!

Manon-laptop-social-media-marketing-videografie-klein
5/5
" Bij Manon heb ik het advertising traject gevolgd. Ik had al een aantal online trainingen gevolgd over Facebook advertising, maar toch miste ik nog kennis voor mijn gevoel. Wat ik heel fijn vond, is dat de training werd aangepast op mijn niveau. Daar bedoel ik mee dat alles wat ik wist, dat we dit oversloegen en we juist aan de slag gingen waar ik mij onzeker over voelde. Heel fijn ook vond ik onze 1 op 1 zoom afspraken, waar ik al mijn vragen kon stellen over adverteren. Tijdens het 1 op 1 traject heb ik ook geleerd de resultaten goed te kunnen evalueren en tussendoor te monitoren. Het social advertising traject is zeker een aanrader. Ik heb veel meer kennis gekregen over adverteren en ik voel me een stuk zekerder als ik voor een campagne maak."
beoordeling-iris-succes-met-social-media
Iris
Virtual Assistent
5/5
" Manon volgde ik al even op sociale media. Na een eerste ontmoeting tijdens een netwerkbijeenkomst wist ik zeker dat ik bij haar een training wilde volgen over adverteren, want naast dat ze een ontzettend leuk persoon is, is ze ook heel goed in wat ze doet.
Ik wist niets! Helder en 'to the point' liet Manon me zien hoe je adverteren kon leren en waar je op moest letten. Ze is goed te volgen, legt je (ook fijn) in de watten tijdens de training en verrek: ik begon het te snappen.
Manon kijkt ook na het eerste moment goed met je mee, super fijn, want juist daardoor waren de resultaten nog beter!
Ik zou deze training bij Manon iedereen aanraden, omdat het je inzichten geeft in hoe jij succesvol kunt adverteren."
rachelle-dezeeuwse-review-adverteren-facebook
Rachelle
De Zeeuwse
Social-media-marketing-facebook-instagram-manon

Binnen twee maanden optimaal resultaat

Adverteren op Facebook en Instagram is een goedkope en efficiënte manier om je ideale doelgroep te bereiken. De kosten zijn laag en je kunt door middel van verschillende targeting-opties jouw ideale doelgroep bereiken. Toch gaat het hier nog vaak mis: je zet advertentiebudget in, maar de resultaten blijven uit.

In dit traject ga ik je alle kneepjes leren van adverteren op Instagram en Facebook. Door de coaching-sessies help ik je ook na de training nog bij je advertenties. Binnen twee maanden kun jij zelfstandig effectieve advertenties maken op zowel Facebook als Instagram.

Dit traject bestaat uit:
– Kennismaking
– 1x live trainingsdag social advertising (dagdeel) incl drankjes, in Haarlem
– 2x online mentorsessie, die je kunt opnemen (2x 1 uur)
– Hardcopy handleiding
– Huiswerk
– Lifetime toegang tot de online leeromgeving

Investering: € 1550,- (ex btw)

Contactmomenten

Ik houd van een persoonlijke aanpak. Je bent bij mij dus geen nummertje en steek graag mijn volle aandacht in dit traject. Hierdoor hebben wij meerdere contactmomenten:

1. Kennismakingsgesprek
In dit gesprek maken we kennis en hebben we het over jouw bedrijf, wat jouw huidige niveau is op het gebied van social advertising en waar je graag nog meer over zou willen leren. Dit gesprek doen we telefonisch  (+- 30 min).

2. Training
Wij gaan samen tijdens een 1 op 1 trainingsdag sprongen maken op het gebied van social advertising! Tijdens de training krijg je veel informatie over het adverteren: hoe werkt het systeem? Waar moet je op letten? Wat zijn handige tips & tricks voor het optimale resultaat? Hiermee gaan we aan de slag in het advertentiebeheer. Je krijgt van mij exclusieve benchmarks voor de kosten per resultaat, zodat je kunt vergelijken hoe goed jouw campagne het doet. De training zal plaatsvinden in Haarlem en duurt 1 dagdeel. Aan het einde van de training krijg je een handige hand-out. Zo kun je alle informatie nog eens rustig teruglezen en er bij pakken als je jouw campagne maakt.

3. Mentorsessies (2x)
Na de training ben je aan de slag gegaan met je campagne en zijn er vast nog vragen bij je op gekomen. Bij veel trainingen stopt het als de training is geweest. Bij Modern Story hebben we nog de nodige ‘nazorg’. In twee mentorsessies gaan we door al je vragen heen en bied ik je alle hulp zodat jij na twee maanden zelfstandig effectieve campagnes kunt gaan maken. Met deze vervolgstappen is jouw nieuwe campagne nog beter! Beide mentorsessies duren maximaal een uur en worden telefonisch of via Skype gehouden.

Je kunt er op rekenen dat je na deze training precies weet hoe je succesvolle advertenties maakt op zowel Instagram als Facebook.

Ik help maar een beperkt aantal bedrijven en ondernemers zodat ik je optimaal kan begeleiden in het traject. De investering in jouw bedrijf hiervoor is: € 1550- (ex btw)

laptop-foto-marketing
5/5
"Voordat ik de cursus social ads ging volgen, had ik weinig tot geen verstand van hoe adverteren op Facebook in elkaar zat. Ik wilde graag weten wat marketing bureau’s nou precies uitvoeren wanneer je jouw advertenties voor op Facebook en Instagram door iemand anders laat doen en of dit dus het gewenste effect heeft voor jouw bedrijf. Aangezien ik op dat moment ook met zo’n bedrijf een samenwerking had lopen, maar geen verstand had van de resultaten die zij behaalde ben ik deze cursus gaan volgen voor meer inzicht.

De cursus zelf is heel erg uitgebreid en ik heb hier ontzettend veel van geleerd. Niet alleen wat het adverteren nou in houdt, maar ook de ‘technische’ kant van Facebook en hoe alles werkt. Het grootste inzicht tijdens deze cursus voor mij was wat er allemaal bij komt kijken wanneer je wilt adverteren op Facebook. Ik wil niet zeggen dat het moeilijk is, maar ik ben van mening dat je wel kennis nodig hebt over adverteren op Facebook, wil je dit goed kunnen uitvoeren voor het beste resultaat. Ik vond het super fijn dat Manon mij alles heeft uitgelegd wat er uit te leggen valt over dit onderwerp. Zoals ik eerder al zei, is deze cursus erg uitgebreid en begin je op het niveau dat jij op dat moment hebt. Aangezien ik vrijwel geen kennis had over dit onderwerp, sprak mij dit erg aan, we zijn begonnen bij het begin.

De grootste veranderingen voor mij nadat ik deze cursus heb gevolgd is dat ik nu mijn eigen campagnes kan opzetten voor advertenties op Facebook (en Instagram). Daarnaast ben ik niet onzeker over de advertenties die ik maak/schrijf. Manon geeft mij tips en/of advies over de advertenties, waardoor ik nog zekerder ben over de advertenties die ik via Facebook online zet.

Tot nu toe heb ik een aantal eigen campagnes gedraaid met hulp en tips van Manon. Dit zijn een van de beste campagnes die ooit zijn gedraaid. Ik raad dit traject dan ook zeker aan! "
Ashley
Romex investments (vakantiewoningen)

Incompany training

Incompany trainingen zijn ook mogelijk, neem contact op voor de mogelijkheden.

FAQ

Meest gestelde vragen

Je hoeft nog geen ervaring te hebben met adverteren op Facebook of Instagram. Mocht je deze ervaring wel al hebben is dit mooi meegenomen, omdat we dan sneller hierop voort kunnen bouwen. Het is alleen geen must. Ik kijk altijd naar wat jouw ‘niveau’ is wanneer je bij mij komt.

Jazeker. Dit is een investering in jouw bedrijf en kun je dus opgeven bij de belasting.

Zeker. Zonder goede advertentie geen goede campagne. Hier staan we uitgebreid bij stil. Bij de mentorsessies kijk ik hier ook nog extra bij mee: spreken deze advertenties genoeg jouw ideale klant aan? Triggert dit? Waar zitten verbeterpunten?

Adverteren op Facebook en Instagram kan al vanaf 1 euro per dag. Wel raad ik aan om met wat meer budget te adverteren, zodat je goed kunt gaan testen. Afhankelijk van je bedrijf en doelgroep kun je al een mooie test draaien met 50 euro.

Het advertentiesysteem is een complex systeem. Ik heb gemerkt dat bij losse trainingsdagen mijn klanten het stukje ‘nazorg’ misten. Om optimaal resultaat te kunnen leveren is het dus alleen mogelijk voor het traject te kiezen.

Dat kan, hiervoor kun je mij mailen zodat ik een aangepaste offerte kan maken voor jullie bedrijf.