Over mij

Ik ben er voor ondernemers die grote doelen hebben, die impact willen maken

En dat tegelijkertijd op een lichte manier willen doen. Een consistente stroom aan klanten en omzet: met slimme online marketing.

Meet modern story

Het besluit wat mijn leven veranderde​

Eind 2018 was het zover: ik kwam tot het inzicht dat hoe mijn leven er toen uitzag ik niet langer wou. Ik werkte op dat moment nog in loondienst en deed daarnaast wat freelance klussen. Maar ik voelde al langer dat er echt een ondernemer in mij zit. Het uitvoerende werk wat ik in loondienst deed was voor die tijd leuk. Ik werkte voor grote klanten als Licor43, Bolletje, VSM. Maar ik merkte dat ik graag zelf mijn klanten wilde uitkiezen en zelf wou beslissen of ik van 9-5 werk of van bijvoorbeeld 7 tot 14. De vrijheid van het ondernemerschap, dat is waar ik naar verlangde.

Kiezen voor mezelf

Eind 2018 hakte ik de knoop door: ik ging voor mijzelf aan de slag. Spannend vond ik het zeker, want ik gaf mijn vaste salaris in loondienst op voor een nieuw begin. Januari 2019 is Modern Story ontstaan en 3 maanden later gaf ik al mijn eerste training die uitverkocht was. Inmiddels help ik diverse bedrijven met hun sociale media marketing. Voor de ondernemers die geen tijd hebben, of simpelweg niet de ambitie om het zelf te leren bied ik uitbesteding van advertenties aan. Voor de ondernemers die graag zelf hun kennis willen uitbreiden heb ik trainingstrajecten, waarin ik jou optimaal ga begeleiden.

Wat voor mij erg belangrijk is, is om het zo laagdrempelig als mogelijk te houden. Ik houd niet van het noemen van moeilijke marketingtermen, want vaak kunnen dingen veel simpeler uitgelegd worden en helderheid is nu eenmaal belangrijk voor het beste resultaat. Let’s grow & tell your story.

Weetjes

Als je mij echt goed zou kennen dan weet je...

The numbers

Zoveel gingen je voor

3000+

cursussen verkocht

2500+

ondernemers geholpen

8+ jaar

online marketing kennis

Gratis masterclass

11 succesfactoren voor adverteren op Facebook en Instagram

Je ontdekt in deze masterclass:

Meld je nu aan!

Reviews

Tevreden woorden

Ik kan je natuurlijk vertellen waarom wij samen kunnen werken en hoe goed ik jou kan helpen, mijn klanten kunnen dat echter nog beter 😉

“Ik kan al extra personeel aannemen zo goed gaan de verkopen!

Manon heeft veel structuur gebracht in hoe we onze socials hebben ingericht. Het opzetten van social advertising campagnes gaat in goed overleg. Manon heeft inzicht in hoe we onze doelgroep het beste kunnen bereiken en weet deze te vertalen naar een zo optimaal mogelijk presterende campagne. Haar persoonlijke aanpak met korte lijnen past goed bij hoe wij werken. Ze denkt hierbij altijd fijn mee met handige tips en tricks.”

Katrien, MAMALOVES

Sieradenmerk voor moeders

“Manon heeft er voor gezorgd dat ik na de training een goede Facebook campagne heb kunnen opzetten met mooie resultaten.

Manon heeft mij in een 1 op 1 social advertising training het adverteren op Facebook en Instagram uitgelegd. Doordat het een 1 op 1 training was konden we diep ingaan op mijn vraag. Door de nazorg die Manon biedt hebben we dit ook nog samen kunnen evalueren.”

Ilse Marije

Ondernemer webdesign

“Als je bij Manon een training koopt, dan weet je gewoon dat je niet teleurgesteld wordt!

Zo ook deze nieuwe Reels training. Duidelijk uitgelegd en bergen inspiratie voor content + een liefdevolle schop onder de kont om er ook daadwerkelijk wat mee te gaan doen Top! Kan hem iedereen aanbevelen.”

Yvette Lans

Ambitieuze ondernemer

Reviews

“De enige aan wie ik het toevertrouwde was Manon en dus ben ik de samenwerking aangegaan.”

“Ik werk nu een aantal maanden met Manon en ik ben nu al super blij dat ik dit besluit heb genomen. Ik heb 5 jaar lang zelf geadverteerd, dus als Facebook ads nerd was het voor mij nogal een dingetje om de ads uit te besteden. Deze bevalt me tot dusver meer dan goed! Manon is super betrokken en is niet alleen goed in de techniek van de ads, maar denkt ook strategisch mee. Ze snapt echt het volledige plaatje. Daarnaast krijg je ook nog elke maand een uitgebreid rapport met resultaten en dat geeft enorm veel duidelijkheid. Daarnaast is mijn omzet direct al gestegen doordat ik nu meer tijd heb om op andere dingen te focussen en de ads goed lopen.”

Tineke Zwart

Business coach

Reviews

reels review cursus

“Mijn winst is in een paar maanden verdubbeld!

Na mijn zwangerschap en verlof was ik met mijn bedrijf in een klein dipje terecht gekomen. Ik merkte dat ik niet meer lekker in Instagram kwam en aangezien dat mijn grootste bron van klanten is, wist ik niet meer zo goed waar ik het zoeken moest. Ik vond de Facebook advertentiemanager ellendig, ik snapte er niks van en dacht: dit moet ik uitbesteden. Ik ben bewust gaan zoeken naar een klein bedrijf, want ik dacht: die begrijpen mij stukken beter en zijn veel persoonlijker. En zo ben ik bij Manon terecht gekomen. Het was meteen een fijne match en na een maand adverteren merkte ik al zoveel verschil! Er kwam weer heel veel leven in de brouwerij, mijn insta groeide enorm maar het allerbelangrijkste: mijn winst is in een paar maanden verdubbeld dankzij de kennis en kunde van het Modern Story team. Ik vond het spannend om de investering te doen maar het is het volledig waard en werk nog steeds heel fijn samen met Modern Story!”

Joëlle

Geboorte- en trouwkaarten

“De beste campagnes die ooit zijn gedraaid (we werkten hiervoor zelfs met een bureau samen).

De grootste verandering voor mij is dat ik nu mijn eigen campagnes kan opzetten voor advertenties op Facebook (en Instagram). Daarnaast ben ik niet onzeker over de advertenties die ik maak/schrijf. Tot nu toe heb ik een aantal eigen campagnes gedraaid. Dit zijn een van de beste campagnes die ooit zijn gedraaid (we werkten hiervoor zelfs met een bureau samen). Ik raad dan ook zeker aan bij Manon meer te leren over adverteren!”

Ashley

Romex investments (vakantiewoningen)

“Daar houd ik van: snel leren en meteen aan de slag.

Dit is echt een hele fijne training die je echt precies geeft wat je nodig hebt. Manon weet waar ze het over heeft en legt alles duidelijk uit. Deze Insta reels cursus is wat mij betreft echt een aanrader!”

Mariko Naber

Ambitieuze ondernemer

En nu is het jouw beurt.

Inmiddels heb je een mooi beeld van mij gekregen en ik ben oprecht benieuwd naar jouw verhaal. Wie ben jij? Waar droom je van? Waar loop je tegen aan?

Heb je het gevoel dat ik iets voor je kan betekenen? Verlang je naar een betere zichtbaarheid?

Onderneem dan actie. De enige manier om verder te groeien is door actie te ondernemen.

Zullen we samen jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Stuur me een bericht en dan bespreken we binnenkort de mogelijkheden.

Aan de slag

Hoe ga jij verder groeien?