Een consistente stroom aan klanten en omzet: met slimme online marketing.

Ik ben er voor ondernemers die grote doelen hebben, die impact willen maken. En dat tegelijkertijd op een lichte manier willen doen

Het besluit wat mijn leven veranderde​

Eind 2018 was het zover: ik kwam tot het inzicht dat hoe mijn leven er toen uitzag ik niet langer wou. Ik werkte op dat moment nog in loondienst en deed daarnaast wat freelance klussen. Maar ik voelde al langer dat er echt een ondernemer in mij zit. Het uitvoerende werk wat ik in loondienst deed was voor die tijd leuk. Ik werkte voor grote klanten als Licor43, Bolletje, VSM. Maar ik merkte dat ik graag zelf mijn klanten wilde uitkiezen en zelf wou beslissen of ik van 9-5 werk of van bijvoorbeeld 7 tot 14. De vrijheid van het ondernemerschap, dat is waar ik naar verlangde.

Eind 2018 hakte ik de knoop door: ik ging voor mijzelf aan de slag. Spannend vond ik het zeker, want ik gaf mijn vaste salaris in loondienst op voor een nieuw begin. Januari 2019 is Modern Story ontstaan en 3 maanden later gaf ik al mijn eerste training die uitverkocht was. Inmiddels help ik diverse bedrijven met hun sociale media marketing. Voor de ondernemers die geen tijd hebben, of simpelweg niet de ambitie om het zelf te leren bied ik uitbesteding van advertenties aan. Voor de ondernemers die graag zelf hun kennis willen uitbreiden heb ik trainingstrajecten, waarin ik jou optimaal ga begeleiden.

Wat voor mij erg belangrijk is, is om het zo laagdrempelig als mogelijk te houden. Ik houd niet van het noemen van moeilijke marketingtermen, want vaak kunnen dingen veel simpeler uitgelegd worden en helderheid is nu eenmaal belangrijk voor het beste resultaat.

Nog een paar weetjes over mij als je me echt goed zou kennen:

  • Van Amsterdam naar Haarlem. En van Haarlem naar Heemskerk. Inmiddels woon ik hier samen met mijn vriend en dochter
  • Eind 2022 ben ik moeder geworden van mijn dochtertje Mila
  •  Mijn planten in huis zijn een soort uit de hand gelopen verzameling, ik durf het aantal niet te tellen, maar ik kan je vertellen: het zijn er een hoop 😉 Ik stek ze ook zelf (dan vermenigvuldig je je planten eigenlijk). Mijn kantoor is trouwens ook aardig gevuld. Mij maak je dus heel blij met ruimtes met planten!
  • Creativiteit zit er al van kinds af aan in, voor de paardrij-juf maakte ik een stal van papier en karton, mijn ouders tientallen knutsel- en tekenwerken en later in een andere vorm zoals toffe social posts bedenken, triggerende ads en gave video’s 😉
  • In mijn werk moet diversiteit zitten, daar ben ik het meest blij mee. Diverse klanten, diverse werkzaamheden
  • Ik vond vroeger aan spelletjes (de Sims en Rollercoaster tycoon) al het ‘ondernemen’ heel leuk. Gaat het regenen bij Rollercoaster tycoon? Slim op inspelen met zooitje paraplu’s inplaats van ijsjes haha.⁠

Tevreden woorden

Ik kan je natuurlijk vertellen waarom wij samen kunnen werken en hoe goed ik jou kan helpen, mijn klanten kunnen dat echter nog beter 😉

Meer reviews lees je op de pagina’s van mijn diensten.

Social media strategie & Uitbesteding van Facebook en Instagram advertenties

Manon heeft veel structuur gebracht in hoe we onze socials hebben ingericht. Er zit nu echt een gedachte en strategie achter en het geeft ons veel rust dat iemand zorgt dat het er allemaal mooi uit ziet. Het opzetten van social advertising campagnes gaat in goed overleg. Manon heeft inzicht in hoe we onze doelgroep het beste kunnen bereiken en weet deze te vertalen naar een zo optimaal mogelijk presterende campagne. Haar persoonlijke aanpak met korte lijnen past goed bij hoe wij werken. Ze denkt hierbij altijd fijn mee met handige tips en tricks.

Cijfers:
MAMALOVES is in +- 4 maanden met 2500 volgers op Instagram gegroeid. Mede door social advertising zijn de aankopen nu zo gestegen dat er extra personeel wordt aangenomen.
mamaloves-sieraden-logo-social-uitbesteding-recensie
Katrien (MAMALOVES)
Sieradenmerk voor moeders
Training (social advertising) .

Manon heeft mij in een 1 op 1 social advertising training het adverteren op Facebook en Instagram uitgelegd. Doordat het een 1 op 1 training was konden we diep ingaan op mijn vraag. Dit heeft er voor gezorgd dat ik na de training een goede Facebook campagne heb kunnen opzetten met mooie resultaten. Door de nazorg die Manon biedt hebben we dit ook nog samen kunnen evalueren.
Ilse Marije
Ondernemer webdesign
5/5

Review social media advertenties uitbesteding

"Ik werk nu een aantal maanden met Manon en ik ben nu al super blij dat ik dit besluit heb genomen. Ik heb 5 jaar lang zelf geadverteerd, dus als Facebook ads nerd was het voor mij nogal een dingetje om de ads uit te besteden. De enige aan wie ik het toevertrouwde was Manon en dus ben ik de samenwerking aangegaan. Deze bevalt me tot dusver meer dan goed! Manon is super betrokken en is niet alleen goed in de techniek van de ads, maar denkt ook strategisch mee. Ze snapt echt het volledige plaatje. Daarnaast krijg je ook nog elke maand een uitgebreid rapport met resultaten en dat geeft enorm veel duidelijkheid. Daarnaast is mijn omzet direct al gestegen doordat ik nu meer tijd heb om op andere dingen te focussen en de ads goed lopen."
tineke_zwart_beoordeling_sociale_media_adverteren
Tineke Zwart
Businesscoach

Zoveel ondernemers heb ik mogen helpen

1 +

en behaalden fantastische resultaten (zie hun verhalen hieronder en boven)

reels review cursus
5/5

Review social media ads uitbesteding

Na mijn zwangerschap en verlof was ik met mijn bedrijf in een klein dipje terecht gekomen. Ik merkte dat ik niet meer lekker in Instagram kwam en aangezien dat mijn grootste bron van klanten is, wist ik niet meer zo goed waar ik het zoeken moest. Ik vond de Facebook advertentiemanager ellendig, ik snapte er niks van en dacht: dit moet ik uitbesteden. Ik ben bewust gaan zoeken naar een klein bedrijf, want ik dacht: die begrijpen mij stukken beter en zijn veel persoonlijker. En zo ben ik bij Manon terecht gekomen. Het was meteen een fijne match en na een maand adverteren merkte ik al zoveel verschil! Er kwam weer heel veel leven in de brouwerij, mijn insta groeide enorm maar het allerbelangrijkste: mijn winst is in een paar maanden verdubbeld dankzij de kennis en kunde van het Modern Story team. Ik vond het spannend om de investering te doen maar het is het volledig waard en werk nog steeds heel fijn samen met Modern Story!
Joëlle
Geboorte en trouwkaarten
Yvette-lans-review-instagram-reels

Yvette Lans

Als je bij Manon een training koopt, dan weet je gewoon dat je niet teleurgesteld wordt! Zo ook deze nieuwe Reels training. Duidelijk uitgelegd en bergen inspiratie voor content + een liefdevolle schop onder de kont om er ook daadwerkelijk wat mee te gaan doen Top! Kan hem iedereen aanbevelen

mariko-review-instagram-reels-training

Mariko Naber

Dit is echt een hele fijne training die je echt precies geeft wat je nodig hebt. Daar houd ik van: snel leren en meteen aan de slag. Manon weet waar ze het over heeft en legt alles duidelijk uit. Deze Insta reels cursus is wat mij betreft echt een aanrader!

Review 1 op 1 social advertising traject

" De grootste verandering voor mij is dat ik nu mijn eigen campagnes kan opzetten voor advertenties op Facebook (en Instagram). Daarnaast ben ik niet onzeker over de advertenties die ik maak/schrijf. Tot nu toe heb ik een aantal eigen campagnes gedraaid. Dit zijn een van de beste campagnes die ooit zijn gedraaid (we werkten hiervoor zelfs met een bureau samen). Ik raad dan ook zeker aan bij Manon meer te leren over adverteren! "
Ashley
Romex investments (vakantiewoningen)

En nu is het jouw beurt.

Inmiddels heb je een mooi beeld van mij gekregen en ik ben oprecht benieuwd naar jouw verhaal. Wie ben jij? Waar droom je van? Waar loop je tegen aan?

Heb je het gevoel dat ik iets voor je kan betekenen? Verlang je naar een betere zichtbaarheid? 

Onderneem dan actie. De enige manier om verder te groeien is door actie te ondernemen.

Zullen we samen jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Stuur me een bericht en dan bespreken we binnenkort de mogelijkheden