Social media adverteren

Adverteren op Facebook en Instagram en jouw zichtbaarheid onder je ideale klant vergroten?

Adverteren op Instagram en Facebook is ideaal als jij jouw ideale klant zo specifiek mogelijk wil bereiken, voor de laagste kosten. Het mooiste van adverteren op Facebook en Instagram is namelijk dat je heel gericht kunt adverteren. Zo kun je je als trouwfotograaf richten op mensen die verloofd zijn, kun je jouw nieuwe Italiaanse restaurant onder de aandacht brengen bij mensen in jouw regio die ook nog eens van Italiaans eten houden of jouw webshop gericht op edelstenen promoten onder vrouwen die van edelstenen houden. De kans dat ze jouw bedrijf dan interessant genoeg vinden is natuurlijk erg groot!

Modern Story help jou graag met adverteren op Facebook en/of Instagram zodat jij jouw ideale doelgroep kan bereiken en hier klanten en meer omzet uit kunt gaan halen.

Persoonlijke aanpak

Modern Story kenmerkt zich door haar persoonlijke aanpak. Door de korte lijnen is er altijd snel en persoonlijk contact. Denk altijd met je mee!

Strategisch meegedacht

Voordat de advertising campagne begint wordt er van tevoren nagedacht over de beste strategie voor de campagne. Hierdoor kunnen we het meest optimale resultaat realiseren en weet jij wat je kunt verwachten van de campagne(s).

testen, Monitoren, evalueren

Een enkele post promoten zet weinig zoden aan de dijk. Het is altijd verstandig deze te testen samen met andere posts en verschillende doelgroepen. Zo kunnen we vergelijken en optimaliseren naar het beste resultaat.

Instagram en facebook

Adverteren kan naast Facebook ook op Instagram en Instagram stories.

Wat wil jij bereiken met adverteren op Facebook en Instagram?

Benieuwd naar de mogelijkheden van social advertising? We kunnen ons richten op onder andere één of meerdere doelstellingen zoals:

 • De betrokkenheid van jouw doelgroep vergroten (meer likes, comments en shares op je berichten)
 • Meer videoweergaven op jouw video
 • Meer klikken naar jouw website
 • Meer aankopen uit jouw webshop
 • Emailadressenbestand vergroten
 • E-books download
 • Jouw webinar vol krijgen
 • Je online training verkopen

Jouw ideale klant aanspreken

Samen gaan we jouw ideale klant bereiken. En wat voor klanten help ik dan zoal?

 • Webwinkels die meer verkoop willen realiseren
 • Ondernemers die online trainingen willen verkopen
 • Ondernemers die meer websiteverkeer willen
 • Bedrijven die hun zichtbaarheid willen vergroten

Voorbeeld van resultaten

Qua resultaten kan ik uiteraard niets garanderen. Dit hangt namelijk van veel verschillende aspecten af. Wel kan ik voorbeelden laten zien wat er mogelijk is.

Resultaat-adverteren-facebook-instagram-aankopen

Meer aankopen realiseren en het advertentiebudget terugverdienen. (1 euro er in is in dit geval 12,99 euro ervoor terugkrijgen).

Resultaat-adverteren-facebook-instagram-bereik

Vergroot de zichtbaarheid onder je ideale doelgroep.

Review

Review

"Het opzetten van social advertising campagnes doen we in goed overleg. Manon heeft goed inzicht in hoe we onze doelgroep het beste kunnen bereiken, staat open voor onze suggesties en ideeën, en weet deze te vertalen naar een zo optimaal mogelijk presterende campagne. Haar persoonlijke aanpak met korte lijnen past goed bij hoe wij werken. Ze denkt hierbij altijd fijn mee met handige tips en tricks."

Cijfers:
MAMALOVES is in +- 4 maanden met 2500 volgers op Instagram gegroeid. Mede door social advertising zijn de aankopen nu zo gestegen dat er extra personeel wordt aangenomen.
mamaloves-sieraden-logo-social-uitbesteding-recensie
Katrien
MAMALOVES (Sieradenmerk voor moeders)

Wat kost het laten uitbesteden van advertenties?

Ik help je graag bij de uitbesteding van je social media advertenties! Ik maak hier graag een voorstel voor je, maar om je alvast een idee te geven: aan de start van de campagne vraag ik opstartkosten. Dit om het advertentieaccount goed in te stellen en zodat ik een plan van aanpak voor je kan maken. Vervolgens werk ik me een maandelijks expertisebedrag wat start bij 345,- p.m. Dit is exclusief het advertentiebudget voor Facebook. Hiervoor stel ik maandelijks, in overleg met jou, de social media campagne op, monitor en optimaliseer ik deze tussentijds (dit is heel belangrijk!) en evalueer ik deze als de campagne is afgelopen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door veel testen, waardoor we steeds beter resultaat kunnen realiseren. Het beste resultaat binnen het budget.

Neem contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Wat heb je nodig om te starten met adverteren?

 • Je bedrijf en je doelgroep heb je helder voor ogen
 • Je bent bereid te investeren in zichtbaarheid en groei
 • Je weet dat het adverteren op structurele basis gaat voor het meest optimale resultaat
 • Je advertentiebudget (de kosten aan Facebook) is minimaal 300 euro per maand.
 • Expertisekosten zijn minimaal 345 euro per maand. Afhankelijk van wensen en budget.

Liever zelf aan de slag?

Maar weet je nog niet goed hoe social media advertising werkt óf gebruik je alleen de ‘promoten’ knop? In een 1 op 1 traject begeleid ik je graag bij de mogelijkheden van het advertentiebeheer. 

SEA (adverteren op Google)

In mijn team heb ik een SEA expert, die jouw bedrijf ook perfect kan helpen om te adverteren in Google. Op Google zoeken mensen al specifiek naar onderwerpen, dus dit kan een hele interessante aanvulling zijn. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Tot en met december VOL. Toch eerder aan de slag?

Neem dan contact op, dan bespreek ik de mogelijkheden met je door.