Social media adverteren uitbesteden

Adverteren op Facebook en Instagram en jouw zichtbaarheid onder je ideale klant vergroten?

Adverteren op Instagram en Facebook is ideaal als jij jouw ideale klant zo specifiek mogelijk wil bereiken, voor de laagste kosten. Het mooiste van adverteren op Facebook en Instagram is namelijk dat je heel gericht kunt adverteren. Zo kun je je als trouwfotograaf richten op mensen die verloofd zijn, kun je jouw nieuwe Italiaanse restaurant onder de aandacht brengen bij mensen in jouw regio die ook nog eens van Italiaans eten houden of jouw webshop gericht op edelstenen promoten onder vrouwen die van edelstenen houden. De kans dat ze jouw bedrijf dan interessant genoeg vinden is natuurlijk erg groot!

Modern Story help jou graag met adverteren op Facebook en/of Instagram zodat jij jouw ideale doelgroep kan bereiken en hier klanten en meer omzet uit kunt gaan halen.

5/5

Review

"Ik werk nu een aantal maanden met Manon en ik ben nu al super blij dat ik dit besluit heb genomen. Ik heb 5 jaar lang zelf geadverteerd, dus als Facebook ads nerd was het voor mij nogal een dingetje om de ads uit te besteden. De enige aan wie ik het toevertrouwde was Manon en dus ben ik de samenwerking aangegaan. Deze bevalt me tot dusver meer dan goed! Manon is super betrokken en is niet alleen goed in de techniek van de ads, maar denkt ook strategisch mee. Ze snapt echt het volledige plaatje. Daarnaast krijg je ook nog elke maand een uitgebreid rapport met resultaten en dat geeft enorm veel duidelijkheid. Daarnaast is mijn omzet direct al gestegen doordat ik nu meer tijd heb om op andere dingen te focussen en de ads goed lopen."
tineke_zwart_beoordeling_sociale_media_adverteren
Tineke Zwart
Businesscoach

Persoonlijke aanpak

Modern Story kenmerkt zich door haar persoonlijke aanpak. Door de korte lijnen is er altijd snel en persoonlijk contact. Denk altijd met je mee!

Strategisch meegedacht

Voordat de advertising campagne begint wordt er van tevoren nagedacht over de beste strategie voor de campagne. Hierdoor kunnen we het meest optimale resultaat realiseren en weet jij wat je kunt verwachten van de campagne(s).

testen, Monitoren, evalueren

Een enkele post promoten zet weinig zoden aan de dijk. Het is altijd verstandig deze te testen samen met andere posts en verschillende doelgroepen. Zo kunnen we vergelijken en optimaliseren naar het beste resultaat.

Instagram en facebook

Adverteren kan naast Facebook ook op Instagram en Instagram stories.

5/5

Review

Na mijn zwangerschap en verlof was ik met mijn bedrijf in een klein dipje terecht gekomen. Ik merkte dat ik niet meer lekker in Instagram kwam en aangezien dat mijn grootste bron van klanten is, wist ik niet meer zo goed waar ik het zoeken moest. Ik vond de Facebook advertentiemanager ellendig, ik snapte er niks van en dacht: dit moet ik uitbesteden. Ik ben bewust gaan zoeken naar een klein bedrijf, want ik dacht: die begrijpen mij stukken beter en zijn veel persoonlijker. En zo ben ik bij Manon terecht gekomen. Het was meteen een fijne match en na een maand adverteren merkte ik al zoveel verschil! Er kwam weer heel veel leven in de brouwerij, mijn insta groeide enorm maar het allerbelangrijkste: mijn winst is in een paar maanden verdubbeld dankzij de kennis en kunde van het Modern Story team. Ik vond het spannend om de investering te doen maar het is het volledig waard en werk nog steeds heel fijn samen met Modern Story!
Joëlle
Geboorte en trouwkaarten
5/5

Review

"Om meer bereik en zichtbaarheid te krijgen bij nieuwe doelgroepen voor mijn creatieve onderneming én ik weet dat ieder zo'n zijn vak heeft, heb ik Manon gevraagd om advertenties op te zetten. Samenwerken met haar heeft me rust, omzet en ook inzichten gegeven. Manon handelde pro-actief als bij testen resultaten van een campagne niet rendabel waren of als er juist goed op werd gereageerd en opschaling van de campagne mogelijk was. Door haar zijn er nieuwe doelgroepen bekend gemaakt met mijn producten en heb ik mooie bestellingen ontvangen.
Nienke
Online verkoop creatieve cursus

Wat wil jij bereiken met adverteren op Facebook en Instagram?

Benieuwd naar de mogelijkheden van social advertising? We kunnen ons richten op onder andere één of meerdere doelstellingen zoals:

 • De betrokkenheid van jouw doelgroep vergroten (meer likes, comments en shares op je berichten)
 • Meer videoweergaven op jouw video
 • Meer klikken naar jouw website
 • Meer aankopen uit jouw webshop
 • Emailadressenbestand vergroten
 • E-books download
 • Jouw webinar vol krijgen
 • Je online training verkopen

Jouw ideale klant aanspreken

Samen gaan we jouw ideale klant bereiken. En wat voor klanten help ik dan zoal?

 • Webwinkels die meer verkoop willen realiseren
 • Ondernemers die online trainingen willen verkopen
 • Ondernemers die meer websiteverkeer willen
 • Bedrijven die hun zichtbaarheid willen vergroten

Voorbeeld van resultaten

Qua resultaten kan ik uiteraard niets garanderen. Dit hangt namelijk van veel verschillende aspecten af. Wel kan ik voorbeelden laten zien wat er mogelijk is.

Resultaat-adverteren-facebook-instagram-aankopen

Meer aankopen realiseren en het advertentiebudget terugverdienen. (1 euro er in is in dit geval 12,99 euro ervoor terugkrijgen).

Resultaat-adverteren-facebook-instagram-bereik

Vergroot de zichtbaarheid onder je ideale doelgroep.

Review

Review

"Het opzetten van social advertising campagnes doen we in goed overleg. Manon heeft goed inzicht in hoe we onze doelgroep het beste kunnen bereiken, staat open voor onze suggesties en ideeën, en weet deze te vertalen naar een zo optimaal mogelijk presterende campagne. Haar persoonlijke aanpak met korte lijnen past goed bij hoe wij werken. Ze denkt hierbij altijd fijn mee met handige tips en tricks."

Cijfers:
MAMALOVES is in +- 4 maanden met 2500 volgers op Instagram gegroeid. Mede door social advertising zijn de aankopen nu zo gestegen dat er extra personeel wordt aangenomen.
mamaloves-sieraden-logo-social-uitbesteding-recensie
Katrien
MAMALOVES (Online webwinkel, sieradenmerk voor moeders)

Wat kost het laten uitbesteden van advertenties?

Ik help je graag bij de uitbesteding van je social media advertenties! Ik maak hier graag een voorstel voor je, maar om je alvast een idee te geven: aan de start van de campagne vraag ik opstartkosten. Dit om het advertentieaccount goed in te stellen en zodat ik een plan van aanpak voor je kan maken. Vervolgens werk ik met een maandelijks expertisebedrag wat start bij 500,- p.m. Afhankelijk van jouw wensen zal de prijs omhoog gaan. Gemiddeld gezien zit dit tussen de 600-900 euro per maand. Dit is exclusief het advertentiebudget voor Facebook. Hiervoor stel ik maandelijks, in overleg met jou, de social media campagne op, monitor en optimaliseer ik deze tussentijds (dit is heel belangrijk!) en evalueer ik deze als de campagne is afgelopen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door veel testen, waardoor we steeds beter resultaat kunnen realiseren. Het beste resultaat binnen het budget.

Neem contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Wat heb je nodig om te starten met adverteren?

 • Je bedrijf en je doelgroep heb je helder voor ogen
 • Je bent bereid te investeren in zichtbaarheid en groei
 • Je weet dat het adverteren op structurele basis gaat voor het meest optimale resultaat
 • Je advertentiebudget (de kosten aan Facebook) is minimaal 400 euro per maand.
 • Expertisekosten zijn minimaal 500 euro per maand. Afhankelijk van wensen en budget. Gemiddeld zit je tussen de 600-900 euro expertisebudget per maand.

Liever zelf aan de slag?

Liever zelf aan de slag?

Maar weet je nog niet goed hoe social media advertising werkt óf gebruik je alleen de ‘promoten’ knop? In mijn online training Succes met ads (effectief adverteren op Facebook en Instagram) leer ik je alles over adverteren. Bekijk de videoreview van Lisa hieronder

5/5

Lisa volgde de online training Succes met ads en had geweldige resultaten met de training met Facebook en Instagram adverteren. Na 1 maand(!!) had ze de training al terug verdiend en na 3 maanden ging ze fulltime ondernemen omdat het zo goed ging. Ze kon haar baan in loondienst dus opzeggen en vol voor haar bedrijf gaan. Bekijk de videoreview van Lisa hieronder: