2 maanden traject: strategisch sociale media inzetten voor maximale impact & geen contentstress​

Sociale media contentstrategie

Je wilt sociale media inzetten want je ziet bij anderen dat dit werkt. Maar bij jou… je scherm blijft leeg, of je plaatst wel wat maar er komt verder niks uit. Je hebt het gevoel maar wat te doen en je merkt: dat werkt niet.

In dit traject gaan we strategisch met je socials aan de slag. Ik ga je leren hoe je ervoor zorgt dat je geen contentstress meer ervaart, je jouw ideale klant bereikt én ook echt klanten uit sociale media gaat halen.

Wil jij:

– altijd weten wat je kunt posten op je sociale media?
– strategisch hebben nagedacht over waar, wat en hoe je post op sociale media?
– dat het beheren van sociale media jou minder tijd gaat kosten maar wel meer resultaat op gaat leveren?

Leer Adverteren op Facebook & Instagram met Manon
Manon social media trainingen combinatie

Inhoud van dit traject voor meer impact

Dit traject bestaat uit:
– Kennismaking
– 1x live trainingsdag contentstrategie (dagdeel), in Haarlem
– 2x coachingsessie (2x 1 uur)
– Onbeperkt mailcontact met snelle feedback op je vraagstukken
– Huiswerk
– Onbeperkt toegang tot de training ‘Succes met social’ inclusief updates!
– Onbeperkt toegang tot de hashtagcursus en Instagram reels training

Investering: € 1950,- (ex btw)

Intensieve begeleiding

Ik houd van een persoonlijke aanpak. Je bent bij mij dus geen nummertje en steek graag mijn volle aandacht in dit traject. Hierdoor hebben wij meerdere contactmomenten:

1. Kennismakingsgesprek
In dit gesprek maken we kennis en hebben we het over jouw bedrijf, wat je op dit moment al hebt gedaan op het gebied van contentstrategie en waar je graag nog meer over zou willen leren. Dit gesprek doen we telefonisch of via Skype (+- 30 min).

2. Training
Tijdens een 1 op 1 trainingsdag gaan jij en ik kijken naar jouw huidige content. Van tevoren heb ik deze al geanalyseerd en gaan we samen door de punten die al goed gaan en de tips van jouw pagina. Tijdens de training krijg je opdrachten over jouw doelstelling: wat wil je met jouw pagina bereiken, wie is jouw ideale klant, wat wil je uitstralen? De training zal plaatsvinden in Haarlem en duurt maximaal 1 dagdeel.

3. Onbeperkt contact tussentijds met al je social media vraagstukken
Tussen de kickoff en de sessies wil ik niet dat je tegen vraagstukken aan blijft lopen. Je kunt daarom onbeperkt contact met mij opnemen en hier krijg je snelle feedback op. Mocht het even wat meer uitleg behoeven neem ik een persoonlijke video voor je op waarin ik je direct van je vraagstuk afhelp.

4. Mentorsessies (2x)
Na de training ben je aan de slag gegaan met je strategie en zijn er vast nog vragen bij je op gekomen. Bij veel trainingen stopt het als de training is geweest. Bij Modern Story hebben we nog de nodige ‘nazorg’. In twee mentorsessies gaan we door al je vragen heen en bied ik je alle hulp zodat jij na twee maanden zelfstandig en strategisch content kunt gaan maken en ook weet wat wel en niet werkt. Hierdoor ga je optimaal groeien. Beide mentorsessies duren maximaal een uur en worden telefonisch of via Skype gehouden.

Je kunt er op rekenen dat je na dit traject een duidelijke sociale media contentstrategie hebt, geen contentstress en groei.

Ik help maar een beperkt aantal bedrijven en ondernemers zodat ik je optimaal kan begeleiden in het traject. De investering in jouw bedrijf hiervoor is: € 1950,- (ex btw)

Leer Adverteren op Facebook & Instagram met Manon

Ashley ging je voorVoordat ik deze cursus bij Manon volgde, vond ik het erg moeilijk om überhaupt content te bedenken. Ik wist niet goed wat mijn doelgroep leuk en interessant vond. Daarnaast deed ik altijd maar wat, puur zodat er wel wat content te vinden was op de social media kanalen.

Manon heb ik ‘gevonden’ op Instagram. Ik ben Manon op Instagram gaan volgen voor tips & tricks. Ik heb letterlijk 1 uur lang (of zelfs nog wel langer) naar al haar posts gekeken, alles opgeschreven wat ik handig vond om te gebruiken of voor inspiratie. Hier haalde ik al zoveel uit, dat ik besloot: het is tijd voor een cursus. Aangezien haar persoonlijkheid en waardevolle tips zo goed naar voren kwamen op haar Instagram, sprak Manon mij heel erg aan. Ik had totaal niet het gevoel dat het ‘zo maar’ iemand was die een cursus probeerde te verkopen, maar mij echt zou gaan helpen met de zaken waar ik tegen aan liep.

Nadat ik de cursus had gevolgd, had ik zó veel ideeën en inspiratie. Daarnaast maakt Manon alles veel makkelijker en kijk ik niet meer tegen sociale media marketing aan als 'moeilijk'. Wat erg fijn was aan deze cursus is dat Manon samen met mij helemaal terug ging naar het begin en vanaf daar zijn we samen gaan kijken welke zaken er veranderd moesten worden en tegen welke zaken ik aan liep. Concrete zaken die voor mij veranderd zijn is dat ik nu content in plan voor de komende 2 weken of langer. Daarnaast heb ik meer en betere ideeën over welke content ik kan maken en plaatsen. Verder ben ik ook met Manon begonnen met het testen van vrijwel alle content die ik maak. Zo krijg je nog een beter inzicht in welke berichten het goed doen, heb je een goed overzicht met de statistieken en door te testen kan je je content ook weer steeds beter maken.

Ik ben super blij dat ik deze cursus bij Manon heb gevolgd. Ik had de cursus niet bij iemand anders willen volgen, omdat Manon mij zo goed heeft geholpen en nogsteeds helpt.

Manon heeft oprechte interesse in mij/het bedrijf en neemt alle tijd om alle zaken zo goed mogelijk uit te leggen. Verder heb ik in een korte tijd super veel geleerd en ben ik niet meer zo onzeker over het maken en posten van de content die ik zelf maak.
Ashley
Romex investments (vakantiehuizen)

Toch liever een DIY training?

Denk je nu: ik ga toch liever voor een Do It Yourself training (waarbij geen persoonlijke begeleiding zit, maar je wel een volledige online training krijgt met lifetime toegang?) Ga dan naar de link hieronder.

Social-media-marketing-facebook-instagram-manon

FAQ

Meest gestelde vragen

Jazeker. Dit is een investering in jouw bedrijf en kun je dus opgeven bij de belasting.

Ik heb gemerkt dat bij losse trainingsdagen mijn klanten het stukje ‘nazorg’ misten en ik zelf ook. Ik wil voor het meest optimale resultaat met jou gaan, voor groei! Om optimaal resultaat te kunnen leveren is het dus alleen mogelijk voor het traject te kiezen.

Dat kan, hiervoor kun je mij mailen zodat ik een aangepaste offerte kan maken voor jullie bedrijf.