Online cursus: Adverteren op Instagram & Facebook

Succes met ads. 
Succesvol adverteren op Facebook en Instagram

Maak winstgevende advertenties op Facebook en Instagram

Laat je bedrijf groeien met deze online cursus waarin je leert adverteren op Facebook en Instagram

Jouw onderneming laten groeien? Met adverteren op Instagram en Facebook kun je dit op een snelle manier doen. In deze online training leer ik je precies hoe je kunt adverteren op Facebook en Instagram, en vooral hoe je dit kunt doen dat het ook resultaat gaat opleveren! 
Wil je je bedrijf een boost geven en meer klanten via Instagram en Facebook? 
Wil je leren adverteren op facebook en/of leren adverteren op Instagram? Dan is deze online cursus voor jou!

Leer Adverteren op Facebook & Instagram met Manon

Dit herken je nu:

 • Dat adverteren op Facebook en Instagram klinkt goed, maar waar begin je? Of je bent begonnen, maar je bent hier nog niet zeker van. Doe je het wel goed? Hoort het niet meer resultaat op te leveren?
 • Je hoort van andere ondernemers dat adverteren op Facebook en Instagram hét middel moet zijn om snel te groeien. Bij jou is dat alleen niet het geval…
 • Je krijgt het gevoel dat je maar geld weg aan het gooien bent. 50 euro er in, maar 0 er uit? auw… Ja misschien een extra like, maar daar zat je niet op te wachten.
 • Adverteren is toch super moeilijk? Je krijgt het er warm van als mensen beginnen over dat je niet op de promoten knop moet drukken, maar hoe krijg ik die ads dan wel effectief?!

Dit wil je:

 • Jouw droomklanten bereiken: appeltje, eitje. Je bent mega goed zichtbaar, jouw droomklant kan niet meer om jou heen.
 • Je mailinglijst blijft groeien, je websiteverkeer neemt toe en je ziet je omzet met een stijgende lijn omhoog gaan. Je weet aan welke touwtjes je moet trekken om je binnen je budget zoveel mogelijk resultaat te krijgen.
 • Je kunt zelfverzekerd advertenties maken. Zonder hulp van marketingexperts kun jij zelfverzekerd jouw ads maken en ook bijsturen waar nodig.
 • Ook als je bijvoorbeeld met vakantie bent of wat minder op sociale media zit, lopen de aanmeldingen, downloads, of aankopen gewoon binnen. Je bent namelijk alsnog zichtbaar onder jouw droomklanten.

Zoveel cursisten gingen je al voor

1 +
Deelnemers

en behaalden fantastische resultaten (zie hun verhalen hieronder)

Voor wie is de Succes met ads online training?

Je onderneming loopt prima, maar je wil meer dan ‘prima’. Je wil mooie resultaten! Meer bereik, meer websitebezoekers, meer emailadressen voor je mailings, meer downloads, meer verkopen: je wil jouw bedrijf naar de next leven brengen.

Je bent enthousiast om zelf meer over Facebook advertenties te leren, maar waar moet je beginnen? Je hebt inmiddels gehoord dat die promoten knop een no-go is (of leest dat nu en denkt oh oh… ;)), maar hoe moet het dan wel? Waar moet ik beginnen? Of je hebt je eerste advertentie opgezet, maare… die eerste resultaten waren nou niet om over huis te schrijven. Bij andere ondernemers zie je dat het werkt, maar bij jou wil het nog niet echt. Je wil niet alleen leren hoe het systeem werkt, je wil vooral leren hoe je effectieve ads opzet!

Deze training is zo ingestoken dat het voor iedere ondernemer die wil groeien met ads geschikt is. Of je nu een businesscoach, webwinkeleigenaar, bruidsfotograaf, of online marketeer bent: met deze training ga je groeien. Ik, Manon, sta bekend als degene die het ‘ingewikkelde doolhof’ (woorden van mijn klant ;)) in Jip en Janneke taal aan jou begrijpbaar kan maken. Want als ik ergens allergisch voor ben is het wel dingen moeilijker maken dan ze hoeven te zijn…

Leer Adverteren op Facebook & Instagram met Manon van Modern Story
5/5
" De grootste verandering voor mij is dat ik nu mijn eigen campagnes kan opzetten voor advertenties op Facebook (en Instagram). Daarnaast ben ik niet onzeker over de advertenties die ik maak/schrijf.Tot nu toe heb ik een aantal eigen campagnes gedraaid. Dit zijn een van de beste campagnes die ooit zijn gedraaid (we werkten hiervoor zelfs met een bureau samen). Ik raad dan ook zeker aan bij Manon meer te leren over adverteren! "
Ashley
Romex investments (vakantiewoningen)

Bekijk de video hieronder voor een korte introductie over wat de training voor jou kan betekenen

Jouw ideale klant bereiken

Het adverteren op Instagram en Facebook is uniek, omdat je heel gericht jouw ideale klant kunt bereiken. Door jouw advertenties krijg je meer zichtbaarheid, een groter bereik op sociale media en gaat jouw droomklant over tot een actie. Voor 99% van de bedrijven zijn advertenties ideaal! Denk eens aan:

– Je nieuwsbrieflijst vergroten
– Een gratis ebook weggeven
– Aanmeldingen voor jouw webinar
– Meer verkeer naar je blog
– Verkoop van je online training
– Verkoop van je producten uit jouw webwinkel
– Meer interactie (en volgers) op jouw account

En dit kan ik jou allemaal leren. Want het Facebook advertentiesysteem is een waar doolhof, maar als je eenmaal je weg er in hebt gevonden, wil je nooit meer zonder. Want ja, als je ziet dat jouw advertenties werken en je je bedrijf kunt laten groeien… dat wil iedereen toch?

Ben jij klaar voor de groei van jouw bedrijf? Voor het verduizendvoudigen van je bereik? Het automatisch verkopen van producten? Begin dan met effectieve advertenties te maken op Facebook en/of Instagram!

Over mij

Ken je dat? Dat iemand iets uitlegt met heel veel moeilijke termen en veel te veel woorden… Nou, daar ben ik een beetje allergisch voor… Het had vaak ook 4x zo snel gekund en in Jip en Janneke-taal. Mijn doel is dan ook om jou zo simpel mogelijk met een flinke dosis enthousiasme alles uit te leggen over, in deze training, adverteren op Facebook en Instagram. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn namelijk, je wil alleen wel weten wát en hóe je het kunt doen.

Na wat jaren bij een mediabureau te hebben gewerkt en voor toffe klanten zoals Licor43, Bolletje en VSM o.a. de social advertenties te hebben gedaan besloot ik mij te richten op waar ik nog veel warmer van word: ondernemers en mkb bedrijven helpen hun sociale media naar een hoger niveau te tillen. Hun ideale klanten te bereiken en vooral ook plezier krijgen in sociale media (geen moetje). Het geeft me een onwijze kick om te zien dat mijn klanten mooie resultaten behalen iedere keer schijnt er weer een lach op mijn gezicht. Van webshops die hun omzet verdubbelen tot businesscoaches die hun emaillijst vergroten: die variatie in klanten word ik onwijs blij van.

Leer Adverteren op Facebook & Instagram met Manon van Modern Story
5/5
" Manon volgde ik al even op sociale media en wist al snel dat ik bij haar een training wilde volgen over adverteren, want naast dat ze een ontzettend leuk persoon is, is ze ook heel goed in wat ze doet.
Ik wist niets! Helder en 'to the point' liet Manon me zien hoe je adverteren kon leren en waar je op moest letten. Ze is goed te volgen, en verrek: ik begon het te snappen.
Ik zou een training bij Manon aan iedereen aanraden, omdat het je inzichten geeft in hoe jij succesvol kunt adverteren."
rachelle-dezeeuwse-review-adverteren-facebook
Rachelle
De Zeeuwse
Online cursus: Adverteren op Facebook & Instagram

Praktisch:

Ik neem je door middel van video’s en tekst mee in het advertentiebeheer. In de online omgeving kun je deze video’s bekijken en natuurlijk ook weer terugkijken. Je krijgt namelijk lifetime toegang tot deze training. Vanuit de modules ga je ook direct zelf aan de slag. Adverteren kan al vanaf 1 euro per dag, maar je kunt natuurlijk ook met grotere budgetten beginnen.

In een notendop:

 • De online training bestaat uit 9 videomodules + bonusvideo’s.
 • Je krijgt een samenvatting
 • Je krijgt mijn benchmarks (wanneer presteert een advertentie goed?)
 • Je krijgt lifetime toegang (incl updates, want het systeem verandert)
Deze training is te volgen voor ondernemers, of je nu net begint met adverteren of wel al wat ervaring hebt. De training is opbouwend: we beginnen bij het begin en gaan steeds verder en dieper.
Het is een training waarin je door middel van de online leeromgeving gaat leren adverteren. De training is dus DIY (Do it yourself) en vandaar de lage prijs.
Alle vragen die ik ooit heb gekregen beantwoord ik in de online training. Het technisch instellen, waar je op moet letten, mijn pro tips na al mijn ervaring, het evalueren van ads en nog veel meer.

Dit is jouw resultaat na de online training

 • Je kunt (zelfverzekerd) advertenties maken.
 • Het advertentiebeheer wat je zag als ‘doolhof’ is een gestructureerd systeem geworden waarin je jouw weg kunt vinden
 • Je weet precies wanneer een campagne succesvol is en hoe je kunt bijsturen als het nodig is
 • Je weet hoe je een campagne kunt evalueren, waardoor je een nog effectievere vervolgcampagne kunt maken
 • Het voelt niet meer als budget weggooien maar als budget investeren: je krijgt er namelijk resultaat voor terug
 • Je hebt plezier in het systeem gekregen!
Adverteren op Social Media met Manon

Videoreview Lisa: "Na 1 maand had ik de training terug verdiend en na 3 maanden kon ik fulltime ondernemen"

5/5

Lisa volgde de online training Succes met ads en had geweldige resultaten met de training met Facebook en Instagram adverteren. Na 1 maand(!!) had ze de training al terug verdiend en na 3 maanden ging ze fulltime ondernemen omdat het zo goed ging. Ze kon haar baan in loondienst dus opzeggen en vol voor haar bedrijf gaan. Bekijk de videoreview van Lisa hieronder:

Modules adverteren training

Module 1: Basics en voorbereidingen

Wat zijn de voordelen van adverteren en wat is er eigenlijk allemaal mogelijk? Om te beginnen met adverteren moeten we een aantal voorbereidingen treffen. Verder vertel ik je ook direct over het advertentiebeleid.

Module 2: account aanmaken & de Facebook pixel

Hoe maak je je adaccount aan (als je deze nog niet hebt) en hoe werkt de Facebook pixel. Ik leg je uit hoe je deze (JUIST) installeert. Iets waar het vaak al mis gaat: onjuist installeren van de pixel.

Module 3: de perfecte strategie

Wat is je doel van adverteren? Op wie ga je je richten? Wat gebeurt er vervolgens nadat ze klikken op je advertentie? Zonder goede strategie ga je geen goede resultaten behalen. But no worries, die nemen we dus mee.

Module 4: Je doelstelling

Let’s talk about goals! Wat is je doel en hoe kunnen we dat instellen, zodat Facebook jou hierbij kan gaan helpen?

Module 5: Targeting (doelgroep)

Ga je werken met een looptijd of dagbudget? Op welke doelgroep ga je je richten? En hoe maak je geavanceerde doelgroepen (die mega effectief zijn!).

Module 6: Plaatsing

Waar is jouw advertentie straks te zien? Op de Facebook feed of misschien wel in een Instagram story?

Module 7: succesvolle advertenties

Soorten advertenties op de feed en Instagram stories advertenties. We bespreken ook dynamisch advertentiemateriaal. Kortom: er zijn mega veel advertentieopties en ik ga je vertellen welke dit zijn en welke ik aanraad.

Module 8: pro tips voor best presterende campagne

Ik ken het Facebook advertentiesysteem op mijn duimpje en heb inmiddels heel veel mooie advertenties mogen maken. Ik deel mijn beste tips met je, op basis van jaren lange ervaring.

Module 9: evalueren en optimaliseren

Advertenties klaar en handjes los! Uhh je vergeet iets, 1 van de meest gemiste kansen: het monitoren en optimaliseren. Want wanneer doet mijn advertentie het goed? Wat kan ik doen om bij te sturen of nog verder te optimaliseren?

Bonus

– Videovoorbeeld: Hoe maak ik een succesvolle advertentie voor mijn gratis ebook? (of een andere gratis weggever)
– Videovoorbeeld: Hoe maak ik een succesvolle webinar advertentie?
– Videovoorbeeld: Hoe maak ik een succesvolle  advertentie voor mijn betaalde product?
– Videovoorbeeld: Hoe maak ik een succesvolle  advertentie voor mijn blog?
– Videovoorbeeld: Hoe maak ik een succesvolle advertentie voor meer interactie op een bestaande post op Facebook of Instagram?

– IOS 14 update

– Masterclass funnels en conversieproof pagina’s

– FAQ (veelgestelde vragen)

– Samenvatting/werkboek (online) & benchmark overzicht

<