Contact

Ik help je graag verder!

Vul het contactformulier in en ik kom er bij je op terug.

The numbers

Zoveel gingen je voor

3000+

cursussen verkocht

2500+

ondernemers geholpen

8+ jaar

online marketing kennis

Gratis masterclass

11 succesfactoren voor adverteren op Facebook en Instagram

Je ontdekt in deze masterclass:

Meld je nu aan!

Meet Modern Story

Over Manon

Mijn missie is om ondernemers te helpen hun zichtbaarheid te vergroten. Zo kunnen zij ideale klanten aantrekken. Ik heb al 1500+ ondernemers mogen helpen, die hun bedrijf laten groeien en daarmee ook hun omzet. Ik ben ervan overtuigd dat jij dat ook kunt bereiken!

Het besluit wat mijn leven veranderde

Eind 2018 was het zover: ik kwam tot het inzicht dat hoe mijn leven er toen uitzag ik niet langer wou. Ik werkte op dat moment nog in loondienst en deed daarnaast wat freelance klussen. Maar ik voelde al langer dat er echt een ondernemer in mij zit. Het uitvoerende werk wat ik in loondienst deed was voor die tijd leuk. Ik werkte voor grote klanten als Licor43, Bolletje, VSM, waar ik ook veel van heb geleerd. Maar ik merkte dat ik graag zelf mijn klanten wilde uitkiezen en zelf wou beslissen of ik van 9-5 werk of van bijvoorbeeld 7 tot 14. De vrijheid van het ondernemerschap, dat is waar ik naar verlangde.
 

Kiezen voor mezelf

Eind 2018 hakte ik de knoop door: ik ging voor mijzelf aan de slag. Spannend vond ik het zeker, want ik gaf mijn vaste salaris in loondienst op voor een nieuw begin. Januari 2019 is Modern Story ontstaan en 3 maanden later gaf ik al mijn eerste training die uitverkocht was. Inmiddels help ik diverse bedrijven met hun sociale media marketing. Voor de ondernemers die geen tijd hebben, of simpelweg niet de ambitie om het zelf te leren bied ik uitbesteding van advertenties aan. Voor de ondernemers die graag zelf hun kennis willen uitbreiden heb ik trainingstrajecten, waarin ik jou optimaal ga begeleiden.

Wat voor mij erg belangrijk is, is om het zo laagdrempelig als mogelijk te houden. Ik houd niet van het noemen van moeilijke marketingtermen, want vaak kunnen dingen veel simpeler uitgelegd worden en helderheid is nu eenmaal belangrijk voor het beste resultaat. Let’s grow & tell your story.

Aan de slag

Hoe ga jij verder groeien?