Leer binnen 2 maanden effectief en winstgevend adverteren met Facebook en Instagram

2 maanden traject met intensieve begeleiding

1 op 1 training adverteren op Instagram en Facebook

Adverteren op Facebook en Instagram kan je bedrijf transformeren. Dit heb ik gezien bij mijzelf en bij mijn klanten. Dit kan voor jou ook realiteit worden. Na 2 maanden kun je volledig zelfstandig adverteren op Facebook en Instagram. Je weet hoe je strategisch goede advertenties maakt, technisch en praktisch precies hoe het werkt en weet precies aan welke touwtjes je moet trekken om bij te sturen en te optimaliseren.

Herken je je hierin?

Er is geen zekerheid. De ene maand heb je een fantastische omzet en de andere maand komt er bijna niks binnen. Je wilt een steady inkomen en je omzet kunnen plannen in plaats van aan het toeval overlaten.
Of je bent begonnen, maar je bent hier nog niet zeker van. Doe je het wel goed? Hoort het niet meer resultaat op te leveren?
bestaat er niet een systeem waar het allemaal een stuk makkelijker gaat?

Op alles hard in je hoofd ‘Ja!’ gezegd?
Dan is dit traject wat voor jou!

Stel je voor...

Je bent namelijk alsnog zichtbaar onder jouw droomklanten en je bedrijf loopt door.
Je bent mega goed zichtbaar, jouw droomklant kan niet meer om jou heen.
Je weet aan welke touwtjes je moet trekken om je binnen je budget zoveel mogelijk resultaat te krijgen.
Zonder hulp van marketingexperts kun jij jouw ads maken en ook bijsturen waar nodig.
tuurlijk: de ads opzetten, monitoren en optimaliseren kost tijd. Maar je tijd v.s. wat het je oplevert is veel beter zo

Review

“Conversie is direct verhoogd!”

“Ik adverteerde al met een paar duizend euro per maand, maar ik merkte dat het technisch gezien niet meer helemaal lekker liep. Heel fijn dat dit nu opgelost is en ik was (en ben!) er echt verbaasd over hoe breed je kennis is. Niet alleen inhoudelijk over ads, maar ook je marketingkennis is super fijn. De ads staan weer scherp, maar ook de site is op veel punten verbeterd waardoor de conversie verhoogd is. 1 van je tips om direct de omzet te kunnen verhogen is direct goud waard! Nogmaals enorm bedankt voor de fijne samenwerking.”

Yvonne

Webshop

Binnen twee maanden optimaal resultaat

Adverteren op Facebook en Instagram is een goedkope en efficiënte manier om je ideale doelgroep te bereiken. De kosten zijn laag en je kunt door middel van verschillende targeting-opties jouw ideale doelgroep bereiken. Toch gaat het hier nog vaak mis: je zet advertentiebudget in, maar de resultaten blijven uit.

In dit traject ga ik je alle kneepjes leren van adverteren op Instagram en Facebook. Door de coaching-sessies help ik je ook na de training nog bij je advertenties. Binnen twee maanden kun jij zelfstandig effectieve advertenties maken op zowel Facebook als Instagram.

Dit traject is voor ieder niveau geschikt, omdat we 1 op 1 te werk gaan en het dus op maat is.

Ik geef je dus ook tussentijds feedback op salespages of funnel.

Dit 2 maanden traject bestaat uit:

€ 1999,- (ex btw)

p.s. Ook behoefte aan hulp bij mailmarketing + salespages? Scroll dan naar beneden voor het 4 maanden traject.

Resultaten die je kunt verwachten

Je advertentie-budget terug verdienen

(ROAS = Return on ad spent) Bijvoorbeeld 1 euro aan het systeem geven is 13 euro er voor terug krijgen.

Mega piek in nieuwe website bezoekers

Leer hoe je honderden of duizenden mensen naar je website gestuurd krijgt​.

Webinar/ebook aanmeldingen door het dak

(ROAS = Return on ad spent) Bijvoorbeeld 1 euro aan het systeem geven is 13 euro er voor terug krijgen.

“Ik zit nu vol met klanten! en ga werken met een wachtlijst

Ik was echt positief verrast door de betrokkenheid van jou. Je bent echt een persoonlijke cheerleader geweest gedurende traject en we hadden veel contact wat me echt een gevoel gaf van steun en motivatie. Dankjewel!”

Tara

Ambitieuze ondernemer

“De training werd precies aangepast op mijn niveau. Ik voel me zekerder bij het maken van een campagne

Bij Manon heb ik het advertising traject gevolgd. Ik had al een aantal online trainingen gevolgd over Facebook advertising, maar toch miste ik nog kennis voor mijn gevoel. Wat ik heel fijn vond, is dat de training werd aangepast op mijn niveau. Daar bedoel ik mee dat alles wat ik wist, dat we dit oversloegen en we juist aan de slag gingen waar ik mij onzeker over voelde. Heel fijn ook vond ik onze 1 op 1 zoom afspraken, waar ik al mijn vragen kon stellen over adverteren. Tijdens het 1 op 1 traject heb ik ook geleerd de resultaten goed te kunnen evalueren en tussendoor te monitoren. Het social advertising traject is zeker een aanrader. Ik heb veel meer kennis gekregen over adverteren en ik voel me een stuk zekerder als ik voor een campagne maak.”

Iris

Virtual Assistent

“Verrek, ik begon het te snappen!

Manon volgde ik al even op sociale media. Na een eerste ontmoeting tijdens een netwerkbijeenkomst wist ik zeker dat ik bij haar een training wilde volgen over adverteren, want naast dat ze een ontzettend leuk persoon is, is ze ook heel goed in wat ze doet.

Ik wist niets! Helder en ‘to the point’ liet Manon me zien hoe je adverteren kon leren en waar je op moest letten. Ze is goed te volgen, legt je (ook fijn) in de watten tijdens de training en verrek: ik begon het te snappen.
Manon kijkt ook na het eerste moment goed met je mee, super fijn, want juist daardoor waren de resultaten nog beter!
Ik zou deze training bij Manon iedereen aanraden, omdat het je inzichten geeft in hoe jij succesvol kunt adverteren.”

Rachelle

De Zeeuwse

Wat krijg je?

Contactmomenten

Ik houd van een persoonlijke aanpak. Je bent bij mij dus geen nummertje en steek graag mijn volle aandacht in dit traject. Dit traject is voor ieder niveau geschikt, omdat we 1 op 1 te werk gaan en het dus op maat is. Wij hebben meerdere contactmomenten:
1. Kennismakingsgesprek

In dit gesprek maken we kennis en hebben we het over jouw bedrijf, wat jouw huidige level is op het gebied van social advertising en waar je graag nog meer over zou willen leren.

2. Training

Wij gaan samen tijdens een 1 op 1 trainingsdag sprongen maken op het gebied van social advertising! Tijdens de training krijg je veel informatie over het adverteren: hoe werkt het systeem? Waar moet je op letten? Wat zijn handige tips & tricks voor het optimale resultaat? Hiermee gaan we aan de slag in het advertentiebeheer. De training zal plaatsvinden in Haarlem en duurt 1 dagdeel. Je krijgt ook een handige hand-out. Zo kun je alle informatie nog eens rustig teruglezen en er bij pakken als je jouw campagne maakt.

3. Onbeperkt contact tussentijds met al je ads vraagstukken

Tussen de kickoff en de sessies wil ik niet dat je tegen vraagstukken aan blijft lopen. Je kunt daarom onbeperkt contact met mij opnemen en hier krijg je snelle feedback op. Denk aan je advertentieteksten tegenlezen, een checkup of alle instellingen kloppen van je campagne. Meedenken in je optimalisatie. Mocht het even wat meer uitleg behoeven neem ik een persoonlijke video voor je op waarin ik je direct van je vraagstuk afhelp.

4. Mentorsessies (2x)

Bij veel trainingen stopt het als de training (kickoff) is geweest. Ik heb de nodige ‘nazorg’. In twee mentorsessies gaan we door al je vragen heen en bied ik je alle hulp zodat jij na twee maanden zelfstandig effectieve campagnes kunt gaan maken. Met deze vervolgstappen is jouw nieuwe campagne nog beter! Beide mentorsessies duren maximaal een uur en worden via Zoom gehouden.

Je kunt er op rekenen dat je na deze training precies weet hoe je succesvolle advertenties maakt op zowel Instagram als Facebook.

Ik help maar een beperkt aantal ondernemers zodat ik je optimaal kan begeleiden in het traject. De investering in jouw bedrijf hiervoor is: €1999- (ex btw)

Review

“De campagnes die ik nu draai zijn een van de beste
campagnes ooit”

“Voordat ik de cursus social ads ging volgen, had ik weinig tot geen verstand van hoe adverteren op Facebook in elkaar zat. Ik wilde graag weten wat marketing bureau’s nou precies uitvoeren wanneer je jouw advertenties voor op Facebook en Instagram door iemand anders laat doen en of dit dus het gewenste effect heeft voor jouw bedrijf. Aangezien ik op dat moment ook met zo’n bedrijf een samenwerking had lopen, maar geen verstand had van de resultaten die zij behaalde ben ik deze cursus gaan volgen voor meer inzicht.

De cursus zelf is heel erg uitgebreid en ik heb hier ontzettend veel van geleerd. Niet alleen wat het adverteren nou in houdt, maar ook de ‘technische’ kant van Facebook en hoe alles werkt. Het grootste inzicht tijdens deze cursus voor mij was wat er allemaal bij komt kijken wanneer je wilt adverteren op Facebook. Ik wil niet zeggen dat het moeilijk is, maar ik ben van mening dat je wel kennis nodig hebt over adverteren op Facebook, wil je dit goed kunnen uitvoeren voor het beste resultaat. Ik vond het super fijn dat Manon mij alles heeft uitgelegd wat er uit te leggen valt over dit onderwerp. Zoals ik eerder al zei, is deze cursus erg uitgebreid en begin je op het niveau dat jij op dat moment hebt. Aangezien ik vrijwel geen kennis had over dit onderwerp, sprak mij dit erg aan, we zijn begonnen bij het begin.

De grootste veranderingen voor mij nadat ik deze cursus heb gevolgd is dat ik nu mijn eigen campagnes kan opzetten voor advertenties op Facebook (en Instagram). Daarnaast ben ik niet onzeker over de advertenties die ik maak/schrijf. Manon geeft mij tips en/of advies over de advertenties, waardoor ik nog zekerder ben over de advertenties die ik via Facebook online zet.

Tot nu toe heb ik een aantal eigen campagnes gedraaid met hulp en tips van Manon. Dit zijn een van de beste campagnes die ooit zijn gedraaid. Ik raad dit traject dan ook zeker aan! .”

Ashley

Romex investments (vakantiewoningen)

1 op 1 PLUS traject (inclusief mailfunnel + salespages)

Wil je ook stappen gaan maken op het gebied van emailmarketing en je website? En hierbij intensief begeleid te worden? Dan is dit 1 op 1 + traject geschikt voor jou. Hierbij gaan we niet 2, maar 4 maanden samen aan de slag.

Je kunt mij al je online marketing vragen stellen en ik denk strategisch met je mee over hoe we weer een stap naar de next level kunnen

We bespreken online marketing in bredere zin. Je kunt bij mij terecht met al je vraagstukken over:

Dit 4 maanden advertentietraject pLUS bestaat uit:

€ 3900,- (ex btw)

Toch liever een DIY training?

Denk je nu: ik ga toch liever voor een Do It Yourself training (waarbij geen persoonlijke begeleiding zit, maar je wel een volledige online training krijgt met lifetime toegang?).

Ga dan naar de link hieronder.

FAQ

Meest gestelde vragen

Je hoeft nog geen ervaring te hebben met adverteren op Facebook of Instagram. Mocht je deze ervaring wel al hebben is dit mooi meegenomen, omdat we dan sneller hierop voort kunnen bouwen. Het is alleen geen must. Ik kijk altijd naar wat jouw ‘niveau’ is wanneer je bij mij komt.

Jazeker. Dit is een investering in jouw bedrijf en kun je dus opgeven bij de belasting.

Zeker. Zonder goede advertentie geen goede campagne. Hier staan we uitgebreid bij stil. Bij de mentorsessies kijk ik hier ook nog extra bij mee: spreken deze advertenties genoeg jouw ideale klant aan? Triggert dit? Waar zitten verbeterpunten?

Adverteren op Facebook en Instagram kan al vanaf 1 euro per dag. Wel raad ik aan om met wat meer budget te adverteren, zodat je goed kunt gaan testen. Afhankelijk van je bedrijf en doelgroep kun je al een mooie test draaien met 50 euro.

Het advertentiesysteem is een complex systeem. Ik heb gemerkt dat bij losse trainingsdagen mijn klanten het stukje ‘nazorg’ misten. Om optimaal resultaat te kunnen leveren is het dus alleen mogelijk voor het traject te kiezen.

Dat kan, hiervoor kun je mij mailen zodat ik een aangepaste offerte kan maken voor jullie bedrijf.