fbpx

2 maanden traject: meer omzet uit Facebook en Instagram door effectief adverteren​

Social media advertising training 1 op 1

Je weet dat adverteren op sociale media hele goede resultaten kan behalen, maar je weet niet hoe je dit zelf kunt doen. Dan is de 1 op 1 workshop voor jou een goed begin!

Wil jij:

zelf Facebook advertenties kunnen maken?
jouw ideale klant bereiken?
meer zichtbaar worden?
jouw advertentiekosten omlaag brengen?

Op alles hard in je hoofd ‘Ja!’ gezegd? Dan is deze training wat voor jou!


Ik houd van een persoonlijke aanpak. Je bent bij mij dus geen nummertje en steek graag mijn volle aandacht in de training. Hierdoor hebben wij meerdere contactmomenten:

1. Kennismakingsgesprek
In dit gesprek maken we kennis en hebben we het over jouw bedrijf, wat jouw huidige niveau is op het gebied van social advertising en waar je graag nog meer over zou willen leren. Dit gesprek doen we telefonisch of via Skype en duurt 30 minuten.

2. Training
Wij gaan samen tijdens een 1 op 1 dag sprongen maken op het gebied van social advertising! Tijdens de training krijg je opdrachten over jouw campagne doelstelling: wat wil je met social advertising gaan bereiken. Hiermee gaan we aan de slag met het advertentiebeheer. Je krijgt van mij exclusieve benchmarks voor de kosten per resultaat, zodat je kunt vergelijken hoe goed jouw campagne het doet. De training zal plaatsvinden in Haarlem en duurt maximaal 1 dagdeel. Aan het einde van de dag krijg je een handige hand-out. Zo kun je alle informatie nog eens rustig teruglezen en er bij pakken als je jouw eerste campagne maakt.

3. Coachingsessies
Na de training ben je waarschijnlijk aan de slag gegaan met je eerste campagne en zijn er nog vragen in je op gekomen. Bij veel trainingen stopt het als de training is geweest. Bij Modern Story hebben we nog de nodige ‘nazorg’ 😉  Door middel van twee coachingsessies (via Skype/telefonisch) kan ik jou nog optimaler begeleiden. Tussendoor krijg je ook nog van mij huiswerk, die we vervolgens bespreken.

Review

“Doordat het 1 op 1 was konden we diep ingaan op mijn vraag. Dit heeft er voor gezorgd dat ik hierna een goede Facebook campagne heb kunnen opzetten met mooie resultaten. Door de nazorg die Manon biedt hebben we dit ook nog samen kunnen evalueren. Ik maak zelf websites en weet precies hoe ik deze moet inrichten, zodat deze goed kunnen samenwerken met social media advertenties.  Zo gebruik ik de kennis die ik tijdens de training heb opgedaan dus nog steeds regelmatig “
– Ilse Marije Webdesign

“Manon weet waar ze het over heeft en dankzij haar hulp heb ik een goed beeld gekregen van de mogelijkheden van social advertising. Ze denkt goed met je mee en is daarbij prettig in de omgang”
Donata Aurora

Investering 2 maanden traject: meer omzet uit Facebook en Instagram door effectief adverteren​

Je kan erop rekenen dat je na dit traject precies weet hoe je succesvolle advertenties maakt op zowel Instagram als Facebook.
Prijs: nu 937,- ex btw.