Instagram Reels training

Groei harder en boost je bereik met Instagram reels

Video is booming. Dat roepen mensen al een hele tijd, maar echt dat moment is NU dat het ook voor jou tijd is hier meer mee te gaan doen.

Met reels pak je verschillende elementen die voor jouw potentiele volgers en bestaande volgers op Instagram belangrijk zijn:

 • Mensen lezen steeds minder en hebben steeds meer een voorkeur voor video
 • De aandachtsboog van mensen is kort.
 • We houden van korte, behapbare, content. Reels zijn daar perfect voor
 • Reels brengen een gevoel over, en een gevoel zorgt voor verbinding
 • Verbinding zorgt vervolgens weer tot verkoop. Cirkeltje rond dus!

Ook heeft Instagram aangegeven meer op video te willen gaan richten, wat betekent dat nu het moment is om reels aan je Instagram strategie toe te gaan voegen.

Voor maar 39,- (ex btw) doe jij mee met de Instagram reels cursus. Je krijgt onbeperkt toegang dus kunt de training in jouw eigen tempo volgen.

Instagram-reels-training-begin-direct

Het is tijd om jouw Instagram groei te gaan boosten!

Misschien loop je er al langer tegenaan: wat kan ik nu doen om nieuwe volgers aan te trekken en mijn bereik op Instagram te boosten?

Reels wordt nu door Instagram gepusht, dat wil zeggen: reels hebben gemiddeld veel meer bereik dan een ‘gewone’ post!

Het mooie van Instagram Reels is dat deze een langere looptijd hebben, daarmee bedoel ik: ook na 48 uur kun je nog views krijgen op je reels. Vaak tot wel weken na het plaatsen!

Duidelijk waarom jij reels wil gaan inzetten, toch? 

Oh en je hoeft voor succesvolle reels NIET te dansen of naar tekstjes te wijzen 😉 Believe me: reels is veeeeel meer dan dat!

Herken je je in 1 van deze gedachtes?
– Als ik reels wil maken moet ik dansen
– Ik heb daar echt geen tijd voor
– Ik ben niet creatief
– Reels maken is moeilijk
Het is niet gek dat je die gedachtes hebt, maar echt waar, het is allemaal … onzin. In de reels cursus heb ik ook een mindset video voor je toegevoegd en ik ga je laten zien dat het ook voor jou nu mogelijk is en tijd is om te gaan shinen op reels. Jij kunt het!

reels review cursus
instagram-reels-review
review-sharon-instagram-reels-cursus

Sharon

Ik vond Reels niet zo leuk om te maken. De overgangen liepen nooit mooi over waardoor de lol er snel vanaf ging. Toch besloten deze cursus te kopen en ontzettend blij mee. De overgangen gaan een stuk makkelijker en ik krijg er ook veel inspiratie van. Erg leuk. Laatst een middag gezeten – de stappen gevolgd en uiteindelijk had ik 6 reels na 2.5 uur. Hartstikke blij mee. Dikke aanrader deze Reels cursus!

Yvette-lans-review-instagram-reels

Yvette Lans

Als je bij Manon een training koopt, dan weet je gewoon dat je niet teleurgesteld wordt! Zo ook deze nieuwe Reels training. Duidelijk uitgelegd en bergen inspiratie voor content + een liefdevolle schop onder de kont om er ook daadwerkelijk wat mee te gaan doen Top! Kan hem iedereen aanbevelen

mariko-review-instagram-reels-training

Mariko Naber

Dit is echt een hele fijne training die je echt precies geeft wat je nodig hebt. Daar houd ik van: snel leren en meteen aan de slag. Manon weet waar ze het over heeft en legt alles duidelijk uit. Deze Insta reels cursus is wat mij betreft echt een aanrader!

charlotte-den-hartogh-instagram-reels-review

Charlotte den Hartogh

Om mijn bereik op Instagram te vergroten, besloot ik me met lichte tegenzin op Reels te storten. Tegenzin, omdat het met te technisch leek. Ook was ik bang dat het me te veel tijd zou kosten.
Via het account van Modern Story zag ik de Reels cursus voorbij komen. Dit leek me een fijne stok achter de deur. Deze cursus heeft me enorm geholpen mijn eerste Reels video’s op te nemen die meteen behoorlijk wat views opleverden!

Manon legt alles heel helder en stapsgewijs uit. En geeft je daarnaast een fijne lijst met ideeën om direct aan je strategie toe te voegen. Deze cursus is geschikt voor als je net begint met Reels, maar geeft je ook uitleg over de wat technischere en creatievere toepassingen.

Deze cursus is een dikke aanrader voor als je snel en goed met Reels aan de slag wilt, zonder zelf alles uit te hoeven vogelen.

Zoveel cursisten gingen je al voor

1 +
Deelnemers

en behaalden fantastische resultaten (zie hun verhalen hieronder)

Dit ga jij leren in de Instagram reels cursus:

 • Je leert wat Instagram reels zijn en waarom je deze in zou moeten zetten om sneller te groeien
 • Hoe maak je reels?
 • Hoe zorg je ervoor dat je niet veel tijd bezig bent met het maken van reels
 • Wat voor reels je kunt inzetten, zonder dat je ervoor hoeft te dansen of naar tekstjes moet wijzen 😉 (mag wel)
 • De absolute do’s & dont’s bij Instagram reels
 •  Hoe kom je aan inspiratie? (+ heel veel reels ideeën!)
 • Een minset boost om na de cursus ook echt door te pakken
 • Antwoord op veelgestelde vragen
 • Meer mensen bereiken dan je normaal doet

Nog meer resultaten!

resultaten-van-instagram-reels-cursus
reviewreels3

Fatiha Hajou

Ik was zelf heel erg aan het rommelen met Reels. Het duurde bij mij soms uren om een simpele IG Reel te maken en vaak was ik er alsnog niet tevreden over. Resultaat: Video verwijderen en veel tijd verloren.

Dankzij de cursus heb ik weer inspiratie gekregen en weet hoe Reels nu eigenlijk werken! Ik raad deze cursus iedereen aan en vooral voor ondernemers! Het feit dat het ook nog eens super betaalbaar is, is helemaal een pluspunt.

Wendy van den Noord

Hele fijne Reels training waarbij Manon heel duidelijk stap voor stap uitlegt hoe je een Reel kan maken. Ook geeft ze hele fijne tips waar je een Instagram reel over kan maken. Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan. Heel blij mee! Bedankt Manon!

reviewreels2

Djana Djordjevic

Ik was nog niet aan Reels begonnen omdat ik door de bomen het bos niet meer kon zien. Waar ik behoefte aan had was een duidelijke overview van wat Reels nu zijn, hoe het werkt en hoe je het zou kunnen toepassen. Dat heb ik gelukkig allemaal gevonden in de cursus van Manon! Op een heldere en krachtige manier laat Manon zien hoe het werkt en waarom je het zou inzetten. Daarnaast geeft ze heel veel inspiratie mee, ideeën waar je gelijk mee aan de slag kunt. Heel fijn!

Ik dacht al een tijdje ‘laat ik ook eens een reel proberen’, maar het was denk ik toch een drempel. Al die dansjes, dat zag ik niet zitten. Manon laat je precies zien hoe je een reel moet maken en vertelt waarom reels goed zouden kunnen werken voor je bedrijf, ook zonder dansje! De eerste reel kreeg in een paar uur meteen 3000 weergaven en veel likes. Mijn berichten halen normaal zo’n 200 weergaven. Ook kreeg ik er volgers bij! Ik ga hier dus zeker mee door. Ik heb genoeg ideeën en ga er mee aan de slag. Bedankt Manon.

Fijn dat je deze cursus kunt doen als het jou uitkomt. Het is zo leuk!! Dat het slim is om reels in te zetten wist ik al, maar hoe?! In de korte cursus wordt alles duidelijk uitgelegd en er worden ook genoeg ideeën aangedragen waar je mee aan de slag kunt. Echt helemaal zin om lekker te gaan spelen met de reels.

– Annelies

Voor wie?

Deze training is voor ondernemers die hun ideale klant willen bereiken en willen groeien met hun Instagram. Van trouwfotograaf, tot businesscoach en webshophouder. Ook als niet-ondernemer kun je meedoen, zolang je een openbaar profiel hebt!

Qua niveau is de cursus voor iedereen toegankelijk. De cursus is heel praktisch ingestoken en zit boordevol inspiratie en praktische en strategische tips. Mocht je twijfelen, stuur me dan even een berichtje op Instagram.

We gaan niet alleen ‘leuke video’s maken’ maar echt videos die jij strategisch voor je bedrijf kunt inzetten met als resultaat meer bereik en sneller groeien op Instagram. Dat bereik resulteert in nieuwe volgers die leiden tot klanten.

Instagram-reels-training-begin-direct

Wat krijg je allemaal?

 •  6 modules met krachtige video’s in een online omgeving
 • Alle elementen voor een rete goede Instagram reel worden meegenomen: strategie, praktisch en mindset.
 • Praktische videomodule met alle functies van Instagram reels
 • Kant en klare reels ideeën
 • Hoe jij zelf reels bedenkt die je bereik gaan vergroten
 • De absolute do’s and don’ts voor krachtige reels
 • Templates om de drempel nóg lager te maken om met reels te gaan werken
 • Je kunt direct aan de slag en behoud toegang
 • Veelgestelde vragen opgesomd
 • De tip hoe ik 3 a 4 reels in 1 uur maak
reels-cursus-instagram-story-review

Over mij

Ken je dat? Dat iemand iets uitlegt met heel veel moeilijke termen en veel te veel woorden… Nou, daar ben ik een beetje allergisch voor… Het had vaak ook 4x zo snel gekund en in Jip en Janneke-taal. Mijn doel is dan ook om jou zo simpel mogelijk met een flinke dosis enthousiasme alles uit te leggen over, in deze cursus, Instagram reels. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn namelijk, je wil alleen wel weten wát en hóe je het kunt doen.

Na wat jaren bij een mediabureau te hebben gewerkt en voor toffe klanten zoals Licor43, Bolletje en VSM de socials te hebben gedaan besloot ik mij te richten op waar ik nog veel warmer van word: ondernemers en mkb bedrijven helpen hun sociale media naar een hoger niveau te tillen. Hun ideale klanten te bereiken en vooral ook plezier krijgen in sociale media (geen moetje). Het geeft me een onwijze kick om te zien dat mijn klanten mooie resultaten behalen. Of het nu die 10.000 views op een Instagram reel is, meerdere klanten per week uit Instagram halen is of een andere doelstelling die ze hebben gesteld: iedere keer schijnt er weer een lach op mijn gezicht.

Leer Adverteren op Facebook & Instagram met Manon van Modern Story

NU tijdelijk voor maar:

De investering in deze cursus is slechts 39,- (de prijs is exclusief BTW).

I know, echt mega laag! Maar mijn doel is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen met Instagram reels en ik wil niet dat de prijs voor deze training je tegenhoud. Nu kun je hem dus tijdelijk voor deze prijs aanschaffen.

Vanuit België kun je ook meedoen, via betalingsmethode Bancontact.

 

Mireille-review-reels-cursus

Mireille

De reels cursus was een handige introductie om te begrijpen wat reels zijn, waarom ze belangrijk zijn, en hoe je de eerste stap zet naar reels maken. Dank voor deze cursus!

Jij hebt tot hier gelezen...

Dat betekent dat deze training je dus aanspreekt. Stop met twijfelen en start met doen! Ga voor jouw ideale doelgroep bereiken met een methode die je altijd kunt blijven toepassen. Als jij niet zichtbaar durft te zijn op Instagram loop je klanten mis, klanten die op jou zitten te wachten. Ga jij voor meer zichtbaarheid onder jouw droomklanten, net als andere aanpakkers?

FAQ

Meest gestelde vragen

We beginnen bij het begin, je hoeft dus geen ervaring te hebben. Als je die wel al hebt is die mooi meegenomen, we gaan aan de slag met je reels naar de next level te trekken

Jazeker. Dit is een investering in jouw bedrijf en kun je dus opgeven bij de belasting.

Zeker. Ook als je liever niet zelf in beeld wil kun je de cursus volgen.

Niks moet! En ik geef je in de cursus allerlei praktische handvatten hoe je toffe reels maakt, en nee daar hoef je echt niet perse voor te dansen of naar tekstjes te wijzen 😉

Je krijgt na aanmelding direct toegang tot de online omgeving. Hierin kun je alle modules doorlopen.

Dit is onderdeel van mijn strategie. Met deze cursus kun je kennis met mij maken binnen een heel specifiek onderwerp: Instagram reels. Ik weet dat er ook cursussen voor 200,- worden aangeboden, en de prijs zou ook echt fiks hoger kunnen zijn, maar ik kies er bewust voor om deze training laag te prijzen, ookal zou die veel meer waard zijn.