Social statistieken evaluatiesheet

Evalueer jouw statistieken voor Instagram, Facebook en/of Linkedin

Vraag jij je soms ook wel eens af:

 • Welke content kan ik het beste plaatsen?
 • Op welke tijd en dag kan ik dit het beste doen?
 • Wat is mijn groei in volgers van de afgelopen tijd?
 • Welke post deed het deze maand nu het beste?
 • Welke post werd het meeste gevonden op hashtags?
 • Hoeveel mensen hebben doorgeklikt naar mijn website?

In dit Excel evaluatiesheet kun jij jouw content super makkelijk gaan analyseren. Doordat alles op elkaar reageert weet jij precies met het invoeren van enkele data welke posts het beste werken. Super super super handig!! Bekijk op Instagram o.a. je hashtag statistieken, bereik, likes, opgeslagen, websiteklikken etc. en ook voor LinkedIn en Facebook kun je deze data invoeren.

5/5
"Ik vind hem heel erg handig en overzichtelijk. Het enige wat ik moet doen is de cijfers invullen en dan rolt er allemaal praktische data uit die ik kan gebruiken. Ik gebruik hem nu iets meer dan een maandje en ik kan er nu (met ca. 3 posts per week) al praktische dingen uithalen. Als je serieus aan de slag wilt met jouw social media kanalen en op een laagdrempelige manier wilt analyseren wat jouw content doet, is dit echt een tool die niet mag ontbreken. "
Roos Edens

Inzicht = groeien

Als jij inzicht krijgt in hoe jouw sociale media content presteert ga je groeien. Zonder inzicht, blijft groei namelijk uit.

Je kunt dus met deze evaluatiesheet zelfstandig jouw data gaan analyseren. Bij aankoop zit er ook nog een instructievideo bij hoe dit evaluatiesheet werkt.

Hiermee kun jij jouw content dus beter gaan evalueren en makkelijk inzien: welke posts werken goed, en welke posts werken minder? Door het dashboard heb je ook mooi in 1 overzicht hoe de groei van jouw account(s) is, welke dag je het beste kunt posten, welk contentthema je het beste kunt aanhouden etc.

Na aankoop ontvang je een mail met het Excel sheet + uitlegvideo. Deze sheet is voor eigen gebruik en mag niet worden doorverkocht.

Dit product is onderdeel van de ‘Succes met social’ online training. Bij aanschaf van die training krijg je dit Excel sheet GRATIS.

In een notendop

 • In te vullen voor Instagram, Facebook en LinkedIn.
 • Voor posts op de feed/tijdlijn
 • Voor Instagram inclusief hashtags analyseren
 • Handmatig voer je de cijfers in, automatisch komt er o.a. uit welke post het het beste heeft gedaan en het minste, op welke dag je het beste kunt posten, welk tijdstip en met welk contentthema
 • Na aankoop ontvang je een mail met het Excel sheet + uitlegvideo
 • Direct te gebruiken dus!
 • Deze sheet is voor eigen gebruik en mag niet worden doorverkocht of doorgegeven
In dit Excel evaluatiesheet kun jij jouw content super makkelijk gaan analyseren. Doordat alles op elkaar reageert weet jij precies met het invoeren van enkele data welke posts het beste werken. Super super super handig!! Bekijk op Instagram o.a. je hashtag statistieken, bereik, likes, opgeslagen, websiteklikken etc. en ook voor LinkedIn en Facebook kun je deze data invoeren. De sheet is bedoeld voor ondernemers die hun statistieken inzichtelijk willen maken, waardoor ze sneller kunnen gaan groeien en kost 24,95 ex btw. Bij de Excel evaluatiesheet krijg je ook een video over hoe deze werkt en ga ik er samen met je doorheen. Voor je aankoop al zien hoe deze werkt? Bekijk dan mijn introductievideo hier.
statistieken-sociale-media-evaluatiesheet
5/5
" Wow, wat een mooie Excel sheet heb je gemaakt om je sociale media posts te evalueren. Ik ben er echt heel blij mee! "
Iris
Content-evaluatiesheet-sociale-media-statistieken-evalueren-tamara-review
5/5
"Met de evaluatiesheet voor o.a. mijn Instagram kan ik in een oogopslag zien welke posts het goed doen. Alle statistieken neem je over en de sheet laat zien op welke punten je post goed scoort! Niet alleen per onderdeel, maar ook het moment van posten wordt meegenomen. Ideaal om de rode draad te ontdekken en je content veel beter te kunnen plannen en laten aansluiten op je volgers! "
Linda

Over mij

Ken je dat? Dat iemand iets uitlegt met heel veel moeilijke termen en veel te veel woorden… Nou, daar ben ik een beetje allergisch voor… Het had vaak ook 4x zo snel gekund en in Jip en Janneke-taal. Mijn doel is dan ook om statistieken voor jou niet moeilijker te maken dan dat ze zijn. Met deze sheet kun je gemakkelijk en snel inzicht krijgen. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn namelijk, je wil alleen wel weten wát en hóe je het kunt doen.

Na wat jaren bij een mediabureau te hebben gewerkt en voor toffe klanten zoals Licor43, Bolletje en VSM de socials te hebben gedaan besloot ik mij te richten op waar ik nog veel warmer van word: ondernemers en mkb bedrijven helpen hun sociale media naar een hoger niveau te tillen. Hun ideale klanten te bereiken en vooral ook plezier krijgen in sociale media (geen moetje). Het geeft me een onwijze kick om te zien dat mijn klanten mooie resultaten behalen. Of het nu die 10.000 volgers (hello swipe up!) op Instagram is, meerdere klanten per week uit Instagram halen is of een andere doelstelling die ze hebben gesteld: iedere keer schijnt er weer een lach op mijn gezicht.