Wat kost Facebook adverteren?

Winstgevend-adverteren-faceook-instagram

Wat kost Facebook adverteren? Dat is denk ik de vraag die ik het vaakst te horen krijg! Het is ook heel begrijpelijk, want er wordt soms nog een beetje schimmig over gedaan. Ik probeer dat te doorbreken! Als je mij volgt op instagram weet je dat ik niet vies ben van wat statistieken en inzichten in mijn budget en financiën delen. Ik denk namelijk dat we door het delen van deze kennis samen verder komen en dat is natuurlijk fantastisch! Daarom in deze blog: wat kost adverteren op Facebook!

Adverteren op Facebook klinkt misschien als een heel groot en eng iets, maar wist je dat je al vanaf €1 kan beginnen? Daarna is natuurlijk de sky the limit, maar het hoeft dus helemaal niet duur te zijn om te adverteren! Je kan zelf je dagbudget of een looptijd budget aangeven waardoor je precies inzichtelijk hebt hoeveel geld je wanneer uitgeeft en wat het je oplevert!

Wat levert adverteren op?

Een advertentie op Facebook KOST natuurlijk geld, maar het LEVERT ook geld op! En daar gaat het natuurlijk om! Je krijgt meer website bezoekers, meer profielweergave, meer e-book downloads en natuurlijk webshop verkopen. Het adverteren op Facebook loont, het loont meer dan dat het kost als je het goed doet!

Als je nog nooit hebt geadverteerd kan ik me voorstellen dat je niet zo goed weet waar je moet beginnen. Speciaal voor jou en andere ondernemers die graag willen starten met adverteren of nog niet de gewenste resultaten behalen met adverteren geef ik een GRATIS WEBINAR! Waarin je leert over: nieuwe klanten aantrekken, waarom Facebook ads zo goed werken, de meest gemaakte fouten tijdens het adverteren, tips om goedkoper te adverteren en hoe je meer vrijheid en rust in je onderneming kan brengen door middel van adverteren!

Heb jij weleens het gevoel dat je moet leuren om klanten en dat het er dan nog steeds te weinig zijn? Zou je liever een groter bereik hebben maar gaat het organisch groeien langzaam? Dan is dit webinar écht iets voor jou!

Meld je hier aan voor de gratis webinar

Manon-social-media-marketing-adverteren

Misschien vind je dit interessant:

Manon-social-media-marketing-adverteren

Meet modern story

Over Manon

Mijn missie is om ondernemers te helpen hun zichtbaarheid te vergroten. Zo kunnen zij ideale klanten aantrekken. Ik heb al 1500+ ondernemers mogen helpen, die hun bedrijf laten groeien en daarmee ook hun omzet. Ik ben ervan overtuigd dat jij dat ook kunt bereiken!

Gratis masterclass

11 succesfactoren voor adverteren op Facebook en Instagram

Je ontdekt in deze masterclass:

Meld je nu aan!