Webwinkel promoten via Facebook en Instagram advertenties

Webwinkel-promoten-facebook-instagram-advertenties

Het is super effectief om je webwinkel te promoten via Facebook en Instagram advertenties. Het zorgt ervoor dat je een groter bereikt hebt, een hogere conversie hebt, vaker zichtbaar bent en je heel direct inzichten hebt in je verkopen. Maar er is een fout die veel ondernemers maken als ze willen gaan adverteren.

Gebruik niet de blauwe promoten knop om mee te adverteren

Hoe verleidelijk de blauwe ‘promoot’ knop er ook uitziet voor jou als webwinkel eigenaar, don’t do it! Het is veel gerichter en goedkoper als je met Facebook Manager gaat adverteren. Bovendien kan je ook zelf een doelgroep instellen, de ROAS (return on ad spend) zien en krijg je in duidelijke tabellen te zien waar je geld heen gaat en wat het je oplevert.

Maar wat dan wel gebruiken om je webwinkel te promoten?

Webwinkel promoten via Facebook en Instagram advertenties is ontzettend slim. Maar je moet het even slim aanpakken voor optimaal resultaat. Want zodra je het onder de knie hebt kan je rekenen op: meer profielbezoeken op Instagram, een hogere conversie, duidelijk inzicht in wat er met je geld gebeurt tijdens het adverteren, goedkope advertenties met een hoge opbrengst en testen tussen twee doelgroepen die je allebei heel specifiek kan targetten.

Genoeg redenen om te gaan adverteren als je het mij vraagt! Dus ga er vooral lekker mee aan de slag! Vind je het nog lastig of kan je wel wat hulp gebruiken in het opstarten van je eerste advertentie of heb je nog niet de gewenste resultaten behaald door middel van adverteren? Lees dan even verder!

Heb jij ook weleens:

  • Het gevoel dat je te weinig klanten hebt
  • Een vervelend gevoel als er geen orders binnen komen via je webshop
  • Of niet meer weet hoe je jouw klanten moet bereiken
  • Geen goed beeld wat je in je advertenties stopt en wat je eruit krijgt
  • Dat je een groter bereik zou willen maar dat het organisch groeien langzaam gaat?

Dan heb ik denk ik precies waar jij naar opzoek bent! Ik heb een gratis masterclass over winstgevend adverteren op Facebook en Instagram. Je leert:

  • Hoe dit systeem ervoor kan zorgen dat je 24/7 nieuwe (potentiele) klanten aantrekt
  • Waarom Facebook advertenties ook voor jou goed werken
  • De meest gemaakte fouten met advertenties
  • De pro tips om veel goedkoper te adverteren.
  • Hoe adverteren ervoor kan zorgen dat je winst op allerlei manieren hebt: niet alleen in je verdiensten op de bank, maar ook voor vrijheid en rust in je onderneming.

Je kunt vooral veel praktische tips, inzichten en lessen verwachten. 

Meld je hier gratis aan voor de webinar

Manon-social-media-marketing-adverteren

Volg je me ook op Instagram? Klik hier

Manon-social-media-marketing-adverteren

Meet modern story

Over Manon

Mijn missie is om ondernemers te helpen hun zichtbaarheid te vergroten. Zo kunnen zij ideale klanten aantrekken. Ik heb al 1500+ ondernemers mogen helpen, die hun bedrijf laten groeien en daarmee ook hun omzet. Ik ben ervan overtuigd dat jij dat ook kunt bereiken!

Gratis masterclass

11 succesfactoren voor adverteren op Facebook en Instagram

Je ontdekt in deze masterclass:

Meld je nu aan!