Waarom een Facebook en Instagram adverteren cursus?

Waarom een Facebook en Instagram adverteren cursus?

Een cursus volgen is anno 2021 een van de normaalste zaken geworden. Een online webinar, training of een hele cursus, ze schieten als paddenstoelen uit de grond. En dat is fantastisch! Nooit eerder konden we zo makkelijk kennis delen en elkaar helpen, nationaal maar ook internationaal!

Sinds ik weet hoe makkelijk en snel Facebook en Instagram advertenties voor mij werken wil ik dat delen! Want het is nooit ‘op’ en ik weet zeker dat jij iets heel waardevols te delen hebt met de wereld en ik hoop dat super veel mensen dat mogen gaan zien. Een van de manieren om een groter bereik te creëren is door het adverteren via Facebook en Instagram. En dat is iets waar ik veel vanaf weet! Daarom wil ik je heel graag helpen om te zorgen dat het ook jouw business een boost gaat geven met een Facebook en Instagram adverteren cursus!

Ik wil meedoen aan de online training!

Maar, is adverteren op Facebook en Instagram wel echt iets voor mijn bedrijf?

Het adverteren is voor iedereen, maar je moet er wel klaar voor zijn. Je bent nieuwsgierig naar hoe JIJ het kan inzetten. Of misschien heb je het al een keer geprobeerd, maar werkte het niet zoals jij het voor je zag. Je ziet ondernemers om je heen groeien door advertenties, maar bij jou lukt dat nog niet.

Ben je al begonnen met adverteren maar pakt het niet uit zoals je zou willen? Ruim €50 besteed aan een advertentie wat alleen een paar extra likes opleverde? Daar zit je niet op te wachten!

Effectief adverteren is toch moeilijk? Waar moet je beginnen? Het lijkt zo groot! Je weet gewoon niet zo goed waar je moet beginnen.

Waarom een Facebook en Instagram adverteren cursus?

Zou je het liefst…

… Mega goed zichtbaar zijn waardoor jouw ideale klant niet meer om je heen kan?
… Zelf de touwtjes in handen hebben van het marketing budget en daarmee een groeiende mailinglijst en omzet creëren?
… Advertenties maken en bijsturen zonder een dure marketingexpert te hoeven inhuren?
… Altijd zichtbaar zijn, ook wanneer je op vakantie bent of onverhoopts even geen tijd hebt om sales te draaien?

Door een lopende advertentie kan je jouw nieuwsbrief lijst vergroten, het aantal gratis e-book downloads verhogen, aanmeldingen voor jouw webinar, verkeer naar een blog, verkoop van een online training of producten in jouw webwinkel en meer interactie en volgers op jouw account!

Ik wil meedoen aan de online training!

Waarom een Facebook en Instagram adverteren cursus?

In deze cursus neem ik je mee in de wereld van het advertentiebeheer. In de online leeromgeving kun je video’s bekijken en samenvattingen lezen waarmee je direct aan de slag kan. Je krijgt een benchmark, dat is een goede leidraad voor wanneer een advertentie goed presteert en natuurlijk behoudt je lifetime toegang tot al deze materialen! Dit zie je bij veel andere (tevens duurdere) online trainingen niet, dan word je er binnen een aantal maanden uitgekickt. Bij mijn training behoud je lifetime toegang en krijg je dus ook de updates mee (Facebook is nog wel een veranderlijk systeem).

Het is echt een handen-uit-je-mouwen-training, je gaat zelf aan de slag met het instellen van jouw advertentiebeheer. Ik leg je alles uit, neem je mee in de meest gestelde vragen en deel natuurlijk mijn jarenlange ervaring! (Ik heb voor veel bedrijven getest en met veel budget getest)

Nadat je de winstgevend adverteren training hebt gevolgd…

Kun je zelfverzekerd en gestructureerd advertenties maken. Je weet precies wanneer je moet bijsturen als een campagne even niet loopt zoals je had gehoopt en hoe je daarop evalueert. Je kan succesvolle campagnes draaien en vervolg campagnes die nog succesvoller zijn dan de vorige! Het voelt als investeren in jezelf en niet meer als het weggooien van geld. En natuurlijk heb je ontzettend veel plezier in adverteren, want het is mega waardevol!

“Na 1 maand had ik de training terug verdiend en na 3 maanden kon ik fulltime ondernemen”

Lisa

Na aankoop heb je direct toegang tot de online videoomgeving. Je kunt dus direct aan de slag!

Ik wil meedoen aan de online training!

Waarom een Facebook en Instagram adverteren cursus?

Meet modern story

Over Manon

Mijn missie is om ondernemers te helpen hun zichtbaarheid te vergroten. Zo kunnen zij ideale klanten aantrekken. Ik heb al 1500+ ondernemers mogen helpen, die hun bedrijf laten groeien en daarmee ook hun omzet. Ik ben ervan overtuigd dat jij dat ook kunt bereiken!

Gratis masterclass

11 succesfactoren voor adverteren op Facebook en Instagram

Je ontdekt in deze masterclass:

Meld je nu aan!